Correct en volledig volgens verwachting

Artikel zoals omschreven,

Parfait

Rien a dire. La perfection

Altijd goed

Kwaliteitsproducten en goede service

Goede spullen

Netjes geleverd

Plantjes zijn keurig verpakt en binnen de afgesproken termijn geleverd. Alleen jammer dat er 1 plantje nog in nalevering staat en dat ik daar niks over hoor

Heel goed.

Kwaliteitswinkel met veel kennis.

goede service

nemen de tijd om goede uitleg en produkt uitte proberen bij storing en lossen heeeel netjes op. winkle is zeer net met mooie voorbeelden

Snelle verzending, goed in gepakt, ruim aanbod

Zeer snelle verzending waardoor ook zeer snel geleverd werd. Allemaal goed ingepakt. Zeer overzichtelijk site met ruim aanbod!

Snel en goed geleverd

Ben erg tevreden met het product is goed aangekomen en was ook goed verpakt.

Tot nu toe altijd goed spul gekregen.

Ik heb altijd kwaliteit ontvangen, zonder problemen. Ik weet daarom niet hoe de klanten service is.

Nette afhandeling van de bestelling

Bestelde artikel kwam vlot aan ( binnen 3 dagen) Was zorgvuldig verpakt

Fijne website met veel aanbod en goede communicatie

bestelling geplaatst met artikel wat niet voorradig was, was ook aangegeven op de website. direct mail ontvangen dat ze de bestelling wordt verwerkt en dat een artikel niet voorradig is waardoor levering langer zal duren. Duidelijke vervolg communicatie wanneer levering plaats zou vinden en werkelijke opvolging daarvan.

Een hele fijne webshop

Mooie spullen, goede service, de meeste spullen koop ik gewoon bij Azaqua. Het jammer dat de winkel aan de oostkant van Nederland ligt anders zou ik regelmatig de fysieke winkel bezoeken.

Deskundigheid ten top

Heerlijk om met deskundigen met ervaring te kunnen sparren over techniek en verzorging van mijn aquascape. Mede daardoor is mijn aquarium en succes

Precies waar ik voor zocht!

Stenen prachtige kleur en formaat voor een geweldige prijs. Precies waar ik voor zocht! Ik had een verzoek gedaan voor een paar groten en een paar kleinen. Dit is precies wat ik kreeg.

Veel spullen voor een prima prijs!

Duidelijke video’s en foto’s bij de artikelen. Ruime sortering.

Veel kopzorgen

Wat was dit een teleurstelling. Ik kan alles van de afgelopen maand uit gaan typen, maar het komt er op neer dat de DPD niet functioneert, Azaqua hier geen verantwoordelijkheid voor neemt, de helft niet levert maar wel factureert, de communicatie niet klantvriendelijk is en dit hele ritueel een maand lang voor kopzorgen heeft gezorgd. Alles was afgedaan met een 'vervelend dat het pakket niet tijdig geleverd is, we zorgen dat u z.s.m. uw spullen heeft.'. Een tip voor Azaqua, verzend de bestelling ook al is niet alles op voorraad. Want als de klant moet wachten totdat jullie de zaakjes op orde hebben, dan ben je dus een week verder en gaan klanten elders heen (zoals wij, wat ons duidelijk niet in dank werd afgenomen). Zoveel kansen gemist! Met begrip en medewerking was alles opgelost.

Waanzinne service; binnen 24 uur geleverd!

Bestelling geplaatst en binnen enkele uren verzonden, zelfs binnen 24 uur werd alles geleverd. Dit was onder andere een Oase Biomaster 600, op andere websites duurt de verzending hiervan een stuk langer. Top.

Topservice!

Twee doosjes met Riccardia mos ontvangen waarvan er eentje er heel slecht aan toe was. Een week later kosteloos een nieuwe ontvangen van Azaqua. Wat een topservice. Zeer ruim assortiment aan planten en accessoires. Ik blijf hier zeker terugkomen!

Goeie kwaliteit, snelle levering , alles netjes verpakt gewoon super voor elkaar allemaal

Snelle goeie service

Top ervaring

Heel tevreden, bestelling geleverd op tijd, met de nodig informatie in het pakket. Super bedankt

Exellent engagement

perfect service delivery and high quality products

Prima levering.

Goede website. Goed verpakt. Snel geleverd.

betrouwbare winkel , die kwaliteit levert.

Deze week planten en een Co2 systeem besteld. Alles kwam zeer netjes verpakt binnen. Daarbij ook nog verschillende planten besteld. Deze zien er super goed uit. Had ook een tak met mos besteld, dat was nog wen behoorlijke tak ook voor dat geld. Dus al met al een betrouwbare zaak. Waar ik zeker vaker ga bestellen.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk