Goede kwaliteit, ruim assortiment en snelle levering

Helemaal top

Alles wordt altijd keurig verpakt en de service is zeer goed

Goede producten

Erg tevreden over de Twinstar S3 lamp. Ook de WiFi dimmer is gemakkelijk te bedienen. Punt ter verbetering, bij het bestellen is het erg onduidelijk of het product thuis wordt bezorgd of bij een afhaalpunt.

Goed werkend product met een snelle levering

Aquarium na 3 uur vrij van tannine, wel na een dag al het filterzakje moeten regeneren. Snel verstuurd en goed verpakt

Bestelling perfect en snel verlopen !

snel geleverd

snel geleverd

Supersnel

De levering kwam weer supersnel aan zoals gebruikelijk. Kunnen veel andere webwinkels iets van leren. Topservice

Op zoek naar een NL aanbieder van Aquatic Studio's Chihiros

Om mijn Shrimproom deels te automatiseren en om mijn co2 afdruk wat kleiner te maken was ik opzoek naar een bepaalde ledverlichting. Na veel zoeken lezen, rekenen en overdenken uitgekomen bij Chihiros Aquatic Studio's. Gekozen voor de WRGB2 Slim line, een energiezuinige ledverlichting die ik van afstand met een wifi app kan bedienen.(wifi hub nodig) En een verlichting die aan al mijn andere wensen voldoet. Deze verlichting komt in de plaats voor de 700watt highlux verlichting die ik tot dusver had. Azaqua heeft mijn hierin prima geadviseerd . De prijs viel mij ook reuze mee vergeleken met de verlichting die ik had. Bestelling was ook super snel gedaan en de volgende dag al geleverd . Ook Azaqua verdiend van mij 5 hemelse internet sterren.

Snelle levering netjes verpakt

Bestelling snel geleverd degelijk verpakt.

Prima service en snelle levering

De service bij azaqua is uitstekend. Per ongeluk het verkeerde item besteld, 1x bellen en het was allemaal geen enkel probleem en zo opgelost. 4 dagen na bestelling had ik alles in huis, en dat rond de kerstdagen, petje af!!!!

Mooie producten, snelle levering

Al een paar keer wat besteld bij azaqua, altijd mooie producten en prima service!

helemaal top!

Super service. Spullen worden tijdig geleverd en gaat er onverhoopt eens iets fout dan wordt dat direct gerepareerd.

prima klantenservice, zeer klantvriendelijk

U heeft een zeer goede en zeer klantvriendelijke klantenservice. Wij hebben op het laatste moment geannuleerd (door omstandigheden) maar uw klantenservice hield ons op de hoogte en heeft ons heel goed geholpen. Een aanrader als we nog iets nodig hebben voor het aquarium.

Goed 'shoppen' en snelle levering!

Overzichtelijk en duidelijk beschreven items. Snelle levering!

Op tijd geleverd en de juiste informatie op de site, gewoon geweldig

Zeer goede service!!

Zeer goede service!! Omdat mijn bestelling uit 2 delen bestond moest ik iets langer wachten op de plantjes, maar alles was snel en correct geleverd.

Na mijn vraag over yamaya main stones zijn ze besteld. Vervolgens op aanvraag prachtige foto’s ontvangen om een keuze te kunnen maken. Mooie stenen en snel geleverd. Top

Snelle levering en goede producten.

Fantastisch!

Altijd goed advies gekregen, er wordt echt met je meegedacht en bestellingen verlopen altijd netjes.

Netjes en op tijd

Slechte telefonische bereikbaarheid

Meerder malen geprobeerd hen te bereiken, telefonisch. Geen opname.

Gewoon goed.

Drijfplantjes gekocht en de volgende dag ( binnen24 uur) geleverd deze waren wel op voorraad.

Bestelling word zo snel als mogelijk geleverd

Netjes geleverd

Op tijd geleverd en goed verpakt. Was er blij mee.

Top prijzencen service

Alles ging vlot en goed. Het is netjes verpakt en bezorgd

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk