Snelle service, Overzichtelijke site

Ik ben blij!

Ik had problemen met een brommende pomp van mijn net aangeschafte Fluval Flex 123. Gebeld met Azaqua en het probleem voorgelegd. Prima advies gekregen en nu is het fluisterstil in mijn woonkamer met de aanbevolen Eheim pomp. Ik ben blij!

Snelle service verleend bij defecte pomp.

Het nieuwe onderdeel werd netjes opgestuurd. Uitstekende service en snelle reactie op emails.

Ruim assortiment, overzichtelijke website en snelle levering.

Fijne webshop met een ruim assortiment aan aquarium/aquascape artikelen. Recentelijk een aantal producten besteld waaronder ook een CO2 fles. Mijn bestelling werd snel geleverd, goed verpakt en kwam zonder enige beschadiging aan. Ik beveel Azaqua zeker aan!

Vaste (web)winkel

Sinds ik met de hobby begonnen ben, bestel ik mijn spullen altijd bij Azaqua. Vind het in vergelijking met andere winkels vaak een stuk betere kwaliteit en assortiment is daarnaast ook erg uitgebreid. Daarom mijn vaste webwinkel om bij te bestellen!

De bestelling was weer netjes verzorgd, maar dit geldt voor al mijn bestellingen hier.

Prima kwaliteit en service, dik tevreden !!!!

Ondanks mijn producten niet op voorraad waren, toch nog snel binnen gekregen en uitstekend op de hoogte gehouden van het aankoop en leverings proces.

Vriendelijk, behulpzaam en goed advies.

Kan er met mijn vragen altijd terecht, behalve op zaterdag dan is de winkel open en is het te druk om de telefoon op te nemen. Zodra je dit weet kun je door de week prima telefonisch terecht. Bezoek op afspraak is prima te regelen. Wilco heeft dan ook alle tijd voor je.

vlotte ervaring

Geen klachten. Zelfs tijdens een moeilijke periode, toch vlot afgeleverd. product voldeed aan de verwachtingen en was zoals beschreven op de website.

Absolute aanrader voor de aquascaper en aquariaan in het algemeen.

Als je hier iets wilt kopen neem dan de tijd. Dat doen eigenaar Wilco en zijn medewerkers ook. Ze hebben veel kennis in huis en men weet wat de klant nodig heeft. Ook voor alle adviezen ben je hier op de goede plek. Probeer het eens, succes gegarandeerd!

goed en adequaat geholpen

Ik had nog wat vragen, die per ommegaande beantwoord werden. Ook de zending was perfect verzorgd: met zorg ingepakt zeer breekbaar materiaal en snelle afwikkeling. Complimenten.

Prima en snel

Bestelling wordt snel verwerkt en geleverd

Snel,kwaliteit en goede service.

Een bedrijf met gevoel ,ervaring en passie voor de aquarium wereld !

Goede service na verkeerde levering

Inhoud bestelling onjuist bezorgd. 1 telefoontje was voldoende om de volgende dag de juiste bestelling te ontvangen. Echt prima opgelost.

Prima levering!

Snelle levering en goed verpakt

Helemaal tevreden

Ze hebben alles wat je nodig hebt voor jou aquascape.

Groot assortiment met snelle levering

Een overzichtelijk website met een zeer ruim assortiment aan aquarium spullen. Een aanrader

Hallo had mesjes bestelt. Die eigenlijk best met brieven post mee had gekund scheelt wel in de kosten. Gr theo

prima service

CO2 diffusor besteld bij Azaqua. Snel geleverd. Hij doet 't prima. Kortom goede en snelle service

Fast and competent

Pretty much this store has everything you need to build your dream scape

Mijn plantjes waren wat vertraagd door black Friday en eentje was er beschadigd. De klantenservice van Azaqua gaf hier een goede opvolging aan.

Vlot, goed en snel geleverd.

snel leverd en netjes verpakt

Zondag mijn bestelling geplaatst,werd dinsdag netjes verpakt afgelerd. Ben heel tevreden,, het zag er alemaal netjes uit

Top winkel!!!

Zeer exclusieve webshop, top elke bestelling weer

Alles netjes geleverd en snel

Alle producten naar wens Helaas waren er 2 plantjes losgekomen op de trey en was er weinig van over Toch geplant en we zien wel wat er van komt

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk