Goede kwaliteit en snelle levering

helpen en meedenken!

Azaqua geeft altijd goede informatie en helpt mee oplossingen te vinden bij complexe problemen

Zending netjes verpakt.

Goede kwaliteit spullen en super service! Ook snelle reactie op vragen.

Snelle soepele service

Had oplossing nodig voor kamlaag in mijn nanobak en dat is snel garnaalsave en relatief simpel opgelost

De eigenaar is top man met veel geduld

De man weet wat hij verkoop

Snelle reactie op e-mails

Snelle reactie op e-mails. Goede service

Snelle levering en goede verpakking.

Zoals ik gewend ben van Azaqua! Een snelle orderverwerking en altijd goed verpakt. Ze hebben voor mij een breed assortiment aan artikelen en ook alleen maar kwaliteitsproducten. Geen goedkope troep om zo maar te zeggen. Ben fysiek nooit in de winkel geweest, dus tot nu toe alleen maar online bestellingen geplaatst.

Verbazend snel!

Verbazend snelle levering, duidelijke communicatie en mooi verpakt voor een veilig transport!

Gewoon goed en snel

Zoals gewend snelle levering van de bestelde producten.

heel goed

heel goed

Super service

Snelle en correcte levering!

Snelle levering en alles in orde

De garnalen kwamen levend aan gelukkig.

Goed en snel geleverd

De planten zien er fris en vers uit en waren goed verpakt. Toppie

Het is een makkelijke site om spullen te bestellen en het is snel geleverd

Mijn CO2 fles was goed verpakt en het was snel geleverd

Ik kreeg snel reactie na het stellen van een vraag. Een artikel was niet direct op voorraad maar toch binnen 2 dagen opgestuurd.

Mooie stenen, precies wat ik zocht.

Mooie stenen precies wat ik zocht

Heeft het mij moeilijk gemaakt door dat er zoveel keuze was

De goederen waren snel geleverd en waren online eenvoudig te bestellen wat mij tevreden maakt over de service. Bedankt Azaqua

Super kwaliteit met uitgebreid assortiment

Garnalen zijn sterk en mooi tevens een uitgebreid assortiment van losse kleine onderdelen, verschillende planten tot complete co2, lampen en aquariums.

Snel en correct. Mooie producten.

Gewoon goed en vlot. Snelle opvolging van vragen via e-mail ook. Enige minpuntje is dat ze met DOD werken, die vind ik altijd minder fijn en minder betrouwbaar dan PostNL.

Goede producten, snelle levering, hoge verzendkosten in combie met retourneren

Netjes verpakt vlot verzonden. Echter moet er een pakket terug ivm kleiner dan verwachte stenen. Vezendkosten en vervolgens retourneren wegen dan niet meer op tegen het aankoopsbedrag. Verder was alles goed

Alles vlot verlopen

Alles is vlot en op tijd verlopen

Snelle bezorging en goede service

Ruim assortiment en vlugge levering, goede service

Goed geregeld en perfect verzorgd met name het verpakken en versturen van de bestelde aquarium planten.

Fijne webshop

Groot assortiment, snel bezorgd.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk