Goed product, snel geleverd

Twee plantjes en een fles vloeibare mest met een pompje besteld. Deze werden binnen 2 dagen bezorgd en waren netjes ingepakt. Er zaten wat flyers bij voor aquarium evenementen. Wat ik zelf ook leuk zou vinden is een korte instructie over hoe de plantjes het beste uitgepakt en geplant kunnen worden. Ik was erg blij met de filteropties waarmee ik specifieke typen plantjes kon uitzoeken. Zo heb ik specifiek gezocht naar plantjes voor de achtergrond die goed groeien bij weinig licht en CO2

alles zeer goed verlopen

Voor de eerste keer besteld en erg tevreden over de geleverde planten.

Continue kwaliteit

Elke keer kom ik voor mijn on-line bestellingen weer uit bij Azaqua. Mooie website, goede selecties criteria. Goed order proces en goede service. En vooral prachtige producten.

Alles snel en netjes geleverd.

Positief.

Als altijd

Zoals ik al jaren gewend ben. Uitstekende kwaliteit, goede service en vlotte afhandeling. Altijd bereid tot hulp en advies

Great!

Very good

Uitstekend!

Zoals altijd weer een goede ervaring. Plantjes waren zagen er mooi en gezond uit.

Soepel en snel

Snelle verzending en duidelijke informatie over/tijdens bestel- en verzendproces

Vriendelijk en goed service

fantastisch!

Super snelle levering en echt hele mooie stenen! een goede variatie van grote en kleine stenen. Erg tevreden!

Goede kwaliteit, goede service.

Tweede keer dat ik bij Azaqua bestel. Eerste keer was er iets foutiefs geleverd maar direct hersteld. Tweede keer extra plantje erbij geleverd. Kwaliteit is prima en prijzen zijn reëel.

Goede kwaliteit planten snel geleverd

Kwaliteit veel beter dan in menig aquariumwinkel. Veel keuze en snel geleverd.

Uitstekende kwaliteit

Super duidelijk website met kwalitatief hoogstaande producten

zeer goed

duidelijke website snelle levering, alles goed verpakt

Snelle en goede leveti g

Snelle en goede levering

Positief

Ik koop sinds kort mijn spullen voor aquaria, tafel vijvers etc bij Azaqua. Daar ben ik zeer tevreden over. Mooie, goede spullen, fijne kwaliteit en service.

Super geholpen

Vriendelijke service en er wordt goed meegedacht. Snelle levering en nog een mooie pen en lekkere snoepjes extra als presentje. Hartelijk dank daarvoor!

Fijne, goede winkel

Vlotte verzending Altijd uitstekend verpakt Mooie, overzichtelijke webshop Uitgebreid assortiment

Goede producten.

Goede producten voor een mooie aquascape!

Hele fijne winkel

Ik koop de meeste aquariumspullen (hardscape, planten en tech) hier. Goed advies en snelle levering!

Prima webshop.

Eerste ervaring maar zeker aanleiding om terug te komen.

Alles volgens verwachting-snel- goede tracebility- tien punten!

Zeer correcte manier van zaken doen!

Verrast door de snelle levering!

Keurig verpakt en geleverd als afgesproken.

goede levering

Het was allemaal mooi verpakt, maar er stond sua verzending 1-2 dagen met DPD, en dit was 4-5 dagen uiteindelijk geworden dus liever dat erop te vermelden, want ik het het anders ingecalculeerd met opstart aquarium. Ik had ook 6 plantjes monte carlo besteld, maar 1tje hiervan zag er donkergroen uit tegenover de andere waren mooi groen, dus daar misschien iets beter opletten. Voor de rest was alles dik dik in orde!

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk