Heel simpel gewoon top

Ik heb voer besteld en het was de volgende dag al bij mij thuis heel netjes voor de volgende x echt de webshop waar ik heen ga.

Duidelijke site, snelle levering

Bartłomiej jachurski

Professional shop with professional service. Honest. Very helpful. I highly recommend shopping with them. BARTEK z Polski!!!

Echt aan te bevelen

Echt top, hoe goed en vriendelijk ik geholpen ben. Er is hier nog tijd voor een klant en zijn/haar vragen. Alles word goed uitgelegd en begeleid. Service lijkt vaak iets van vroeger maar dat is hier zeker niet. Ik ben heel blij met mn aankoop en zeker ook voor de schappelijke prijzen. Bij een bestelling was er iets niet op voorraad en dan word je goed op de hoogte gebracht van het verdere verloop. Dus ja als je iets voor je aquarium nodig hebt ben je hier helemaal goed!

Bestelling was keurig verpakt en is snel geleverd. Dikke pluim!! Groetjes Tom.

Erg behulpzaam en kundig

Hebben ons zeer kundig geholpen met het inrichten van een aquarium.

Correcte service

Bonzaiboom is een kunstwerk

Mooie actieve slakken

Zeer goede ervaring, zorgvuldig verzonden en zeer mooie slakken! Ben ontzettend blij met mijn aankoop! Deze winkel is een aanrader!

Prima gebruiksvriendelijke webshop

Snelle verzending, makkelijk / snel afekenen, goede service kortom prima webshop

Snelle levering. Mooi product

Kleur van de achtergrond is erg mooi. Makkelijk aan te brengen.

Fast

Fast delivery good quality

Zeer goed.

Je krijgt waar voor je geld, alles netjes en op tijd geleverd. Planten zeer goed verpakt.

Mooie webshop, mooie spullen, uitstekende service.

Als ik het niet kan halen bij mijn lokale specialist, dan is azaqua mijn go-to webshop. Uitstekend ingedeelde webshop waar alles makkelijk vindbaar is.

Prima spullen, snelle levering

Zeer netjes verpakt en erg mooie plant...

Top verkoper

Altijd zijn de planten correct geleverd en goed verpakt tegen beschadiging….

Zeer goed geholpen al voordat ik ook maar iets besteld had.

Zeer professioneel materiaal, mooie planten goed verpakt en een goede service.

Top webshop!

Overzichtelijke website, en snelle levering.

Snelle verzending en goede prijs!

Mijn bestelling was snel verzonden. Goede artikelen en goede prijs!

Fantastische producten

Prima producten, van hoogwaardige kwaliteit met lange levensduur.

Fast shipping, quality goods!

I have purchased from Azaqua around four times now. Each order was shipped quickly and we’ll packaged (including glass goods like fish tanks which arrived in perfect condition). All of the plants I have ordered have also arrived well packed and moist with no signs of damage.

Leuke shop met heel veel producten die andere shops niet aanbieden

Leuke shop met heel veel producten die andere shops niet aanbieden en meestal alles uit voorraad leverbaar.

Zeer prettige winkel met deskundige medewerkers

Kom graag bij Azaqua. Goede spullen, deskundig advies en geen vraag is teveel.

Fantastische winkelervaring

Heel prettig geholpen met het maken van de juiste keuzes voor alles wat je bij aquascapen nodig kan hebben. Hier nemen ze nog de tijd voor je. Geen verkooppraat maar een vakkundig advies en duidelijkheid over de prijzen van de verschillende mogelijkheden. Veel op voorraad en er is een ruim aanbod in de winkel te bekijken. Heb het idee dat ik zo een hele goede start heb gemaakt. De levering aan huis door DPD was mooi op tijd. Alles was zeer zorgvuldig ingepakt en het is allemaal heel aangekomen.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk