Prima service en snelle levering!

Inmiddels al diverse materialen besteld voor aquaria en de levering is steeds prima en snel verlopen. Goed verpakt! Misschien wat kort door de bocht maar kan alleen maar concluderen dat het een goede en ordentelijke service is. Prima!

Snelle levering en heel klantvriendelijk

Niets op aan te merken

Altijd fantastisch!

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. Er wordt altijd met je meegedacht en je krijgt heel goed advies. Ook de klantenservice is voor mij altijd ontzettend goed geweest. Een aanrader!

Vertrouwd kopen

Fijne zaak die snel levert, is naar een paar bestellingen vertrouwt.

Zorgeloos en prima ervaringen

Perfecte en probleemloze afhandeling van zaken.

mooie ne goede aqua spullen en planten,alles keurig verpakt en netjes op tijd verzonden!

Snelle levering en goed verpakt. Qualiteit van producten is hoog

Goed ervaring!

Snelle levering en kwaliteit

Ik had een dooa neo glass air besteld en die was heel aangekomen waar ik mij eerst zorgen over maakte. De bestelling was er ook al binnen 2 dagen. Ik ben zeer te vreden

Tevreden

Mooie producten voor een goede prijs.

Top kwaliteit

Goede snelle levering, goede kwaliteit.

Uitstekende service en advies

Aankoop gehele 60H set, "privé" winkel afspraak waarbij er ruimte was voor overleg en goed advies.

Gewoon een goeie zaak!

Een winkel met kwaliteit!

Ales ok

Ales ok

tip top

Al veel besteld bij azaqua, en altijd als tip top in orde niet voor niets; voor mij de beste aquascape, aquarium webshop van de benelux

zeer tevreden

goed voorgelicht en prima geholpen.

Alles prima

Snelle levering alles goed verpakt

Prima, snel geleverd, netjes verpakt.

Overzichtelijke site, snel en goed geleverd. Enige wat voor mij (beginnend met aquariums) handig was geweest was dat op de planten ook een labeltje had gezeten met plant voor achterin de bak of een middenplant etc etc.

Service van het begin tot eind

Goede voorlichting producten 100%

Goed verpakt en tijdig geleverd

Robuust verpakt en snelle verzending

Goede kwaliteitsproducten en keuzes voor de aquascapers

De prijzen zijn goed en de bestelling wordt vlot uitgeleverd. Groot assortiment. Diverse merken plantenvoeding en "verse" planten. Planten waren goed verpakt en hebben goede kwaliteit. Ik ben blij met deze zaak.

Beveel het zeker aan

Hele fijne winkel, azaqua heeft een mooi assortiment aquarium spullen. Mijn bestelling werd binnen 2 dagen netjes bezorgd ik zou deze website zeker aanraden.

Prima geholpen en snel

Aza qua komt betrouwbaar over en maakt dit ook waar geeft vertrouwen voor een volgende aankoop

Prima service snelle levering

Veel keuze aan planten ook mooie kwaliteit! Verder kan je ook alles aan aquarium benodigdheden vinden. Voor prima prijzen.

Vlot, goed en behulpzaam

Elke individuele bestelling is goed verlopen. Er staat online ook duidelijk vermeldt wat wel en niet op voorraad is, wat helpt met het managen van verwachtingen. Bij langsgaan in de winkel is altijd een advies, suggestie of alternatief te krijgen, waar we ook altijd tevreden mee zijn. Er wordt goed meegedacht. Super bedankt!

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk