Mooie artikelen en snelle levering

Ik heb al meerdere keren met een goede ervaring besteld. Ruime keus uit kwaliteits artikelen voor een redelijke prijs.

Magneet ventiel

Helemaal tiptop in orde. Snelle en goede levering! Netjes verpakt ook, niks op aan te merken!

Prima levering

Niet alles op voorraad maar snelle en open communicatie.

Een aantal plantjes konden niet direct geleverd worden. Hierover prima contact gehad. Producenten zoals omschreven in goede conditie.

Goede afspraken

Een artikel werd verkeerd verzonden. De rechtzetting werd binnen de 24u. geactiveerd. Binnen de 2werkdagen de juiste bestelling ontvangen.

One of the best aquascaping stores in the Netherlands

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Super snel geleverd

- Snel geleverd - Goed en netjes verpakt.

Altijd goede service

Elke keer als ik hier weer kom is de service uitstekend. Ze luisteren en denken goed mee. Echt een aanrader voor iedere aqauscaper en ook vvor de gewone aquarium liefhebbers.

Zeer goede service

De Crystal Red garnalen werden keurig en netjes verpakt bezorgd samen met de bestelde planten.

Super tevreden!

De keuze is reuze… En ben dan ook heel erg tevreden hoe het bestellen en het versturen ging. Alles zeer goed en netjes verpakt ivm breuk! Dus echt wel aan te bevelen!!

Snel en goed

Snel en goed

Mooi overzicht, maar trage levering

Het overzicht op de website is ruim. Ik had voor een flink bedrag plantjes besteld en duurde ruim een week voordat ik ze ontving. Helaas moest ik zelf om de voortgang vragen. De plantjes zijn van goed kwaliteit en slaan goed in de aquarium aan.

Fijne webwinkel en goede service

Uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service! Zeker een aanrader als je gaat aquascapen!

Altijd vriendelijk en als er een probleem is word die ook opgelost

Ik vind dit een fijn bedrijf om wat te bestellen voor mijn aquarium. Ze geven ook goed advies en als er iets niet werkt ,wat achteraf een defect bleek te zijn word dat zonder veel moeite opgelost .

Heel erg goede service

Ook als er dingen aangepast moeten worden in je order wordt er op alle manieren met je meegedacht en worden alle aanpassingen prima geregeld, compleet met de tegoedbonnen. Geen enkele klacht van mijn kant!

Altijd goed

Goede en snelle levering

Goed geleverd en prima kwaliteit product!

Ik vroeg om 50kg steen en enkele dagen later kreeg ik 50kg steen.

Inhoud was zoals gewenst

Perfecte inhoud had het zelf niet beter kunnen samenstellen

Uitstekende service!

Wat problemen met m'n Oase biomaster 850, maar de service is erg goed en meedenkend. Ik heb er 100% vertrouwen in dat dit opgelost wordt. Echt een goede winkel!

Geweldig!

Meerdere malen spullen besteld en altijd netjes en snel geleverd!

Naar volle tevredenheid

Inmiddels nu de eerste paar kleine bestellingen geplaatst. Op basis van de afwikkeling door Azaqua vast kunnen stellen dat levering conform toezegging wordt uitgevoerd. Namelijk snel en dusdanig verpakt dat de kans dat de bestelde artikelen beschadigd arriveren tot nihil gereduceerd wordt. In ieder geval ervaringen van deze bestellingen en de afwikkeling ervan heeft ervoor gezorgd dat Azaguanis toegevoegd tot mijn favoriete online aquariumwinkel waar ik toekomstige bestellingen zeker zal gaan plaatsen.

Goede en snelle service, Goede beschrijving van producten

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk