Klantvriendelijke en goede service

Ik kreeg correcte en gedetailleerde info. De service was zeer goed. Ook de levering verliep vlotjes

Goede kwaliteit en snelle levering

Super goede service en super snel en super goedkooop!

Ik kreeg al heel snel mijn bestelling binnen en ik ben super tevreden met de kwaliteit en prijs die tip top zijn! Echt een aanrader voor iedereen om spullen en meer te kopen hier!

Goede service en advies

Ook als je online koopt is het mogelijk om advies te krijgen. Zowel per mail als per telefoon. Het is daardoor meer dan een webwinkel alleen en ik ben heel erg tevreden over de geleverde producten.

Houden je goed op de hoogte

Het door ons bestelde aquarium was slecht leverbaar i.v.m. grote vraag, azayua heeft vrij vlot kunnen leveren door de leveringen van de fabricant goed in de gaten te houden. Mooi!

Simple,reliable and high quality products.

I ordered many things already and i would like to order more in the future.Its amazing i can find everything what I need from expensive products to cheap one.I do recommend the store for all beginner and experienced aquaristic people.

Alles naar verwachting. Zeer snelle levering

Goeie webshop voor iedere aquariumliefhebber

De webshop heeft een bijzonder toegankelijke website met een heel breed assortiment. De bestelde producten worden conform afspraak geleverd en zijn steeds stevig verpakt, waardoor beschadiging nagenoeg niet voorkomt. Ik ben erg tevreden over de webshop en kan er via het contactformulier ook altijd terecht voor advies.

Snel en goed.

Bestelde product snel geleverd en uitstekend verpakt. Tot de volgende

Uitstekende service

Alles wordt altijd keurig verpakt en geleverd

Uitstekende service

Emailtje gestuurd, snel antwoord gekregen. Alles netjes bezorgd. Top!

Nette winkel met deskundige en vriendelijke eigenaar

Nu c.a. 1,5 jaar een regelmatig terugkerende klant zowel via de webshop als in de fysieke winkel en nog geen slechte ervaringen gehad.

Netjes en snel geleverd

Een vlotte & correcte verzending tegen een eerlijke prijs

Azaqua, is een mijn favorieten.

One of the best aquarium websites

Great site, very responsive, attentive to customers, the prices are very correct, large choice of products, very fast delivery. Thanks AZAQUA!

Good store to order for aquarium needs

The Azaqua online store is good and easy to order things from. Only thing I would like to see is that they add PostNL as an option for shipping my order.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Naaldventielen zijn goed af te regelen en van goede kwaliteit.

Je bn een hele toffe man en altijd korekt

Altijd goede service top !!!

Snelle levering goede service

Alles goed geregeld Op tijd in huis

Snelle levering en duidelijk advies en omschrijving

Klantvriendelijk en snelle levering

Bestelling vlug verkregen en was allemaal in orde

Goed en snel geregeld.

Ik had in 2019 bij Azaqua 2 daytime matrix modules gekocht. Echter een week of drie geleden bleken deze niet meer naar behoren te werken omdat er blijkbaar vocht in getrokken was. Ik heb toen een mail met foto naar Azaqua gestuurd met de vraag hoe het met de eventuele garantie zat. De dag er na al antwoord met de vermelding dat ze 2 nieuwe op zouden sturen. Verder werd er aangegeven dat er covers te koop zijn voor het daytime matrix systeem. Deze heb ik meteen besteld echter deze covers hebben niet de lengte om het hele profiel af te dekken en er zitten gaatjes in die precies onder de geplaatste modules komen. Nadat ik gezien heb wat vocht kan aanrichten met het daytime matrix systeem heb ik voor een andere oplossing gekozen. Ik heb nu de profielen op een glasplaat gelegd waardoor er geen vocht meer bij deze verlichting kan komen. Al met al goede service en snel afgehandeld door het personeel van Azaqua. U ziet zo kan het dus ook. Groetjes Geert.

Goed aanbod, snelle levering

Mooi uitgebreid aanbod en een snelle levering. Alles wat je nodig hebt voor een mooi aquarium!

Altijd correct geleverd Altijd proper verpakt Ik heb al verschillende dingen besteld van planten tot materialen en nog nooit geen klachten gehad Gewoon top

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk