alles perfekt gelaufen top service

von a bis Z alles TOP !!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ottima

Tutto ottimo

• Ci consiglieresti? Si

Formidabel

A-kwaliteit producten, snelle service, mooie winkel, liefdevol hart voor de zaak

Megbízható, pontos kiszolgálás.

Pontosan azt kaptam amit megrendeltem, összeszereltem, két napja úgy működik ahogy elvárom, Ja és szép, jól mutat. A valóságban jobban néz ki mint a képeken!

Super webshop met ruime keuze en top service!

Erg fijn om hier te shoppen voor aquascape spulle . Ze hebben bijna alles en leveren super snel. Ook de service vind ik erg goed. Staan altijd voor je klaar en hebben goed advies.

Perfecte expertise in aquascaping

Goed. Niks op aan te merken.

Correcte site

Op tijd, correct.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Correct en snel

ruime assortiment, snel geleverd.

andere bedrijf niet meer leverbaar, Azaqua.nl dus wel.

Prima prijzen, snel geleverd, minder goede communicatie

Al met al een prima bedrijf. Echter niet geheel tevreden over de communicatie. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd ik per mail op de hoogte gebracht van het feit dat één van de planten die ik besteld had niet op voorraad was. Omdat ik achteraf toch een andere plant wilde heb ik direct een mail verstuurd met het verzoek de andere plant, die wél op voorraad was, te leveren en mij vanwege de hogere kosten een extra factuur te sturen. Ik heb echt nóóit reactie op deze mail gehad en uiteindelijk het plantje geleverd gekregen die niet op voorraad zou zijn. Ik had toch op zijn minst wel een reactie op mijn mail verwacht. Had jullie ook wat extra €€€ opgeleverd.

Zeer goede service en uiterst vriendelijk heholpen

Voor een nieuwe scape heel goed geholpen en geadviseerd

Enkel s.pijtig van de kiezelsteentjes

Alles correct en snel ontvangen! Bij de bestelde stenen had ik niet mogen vragen om geen te grote stenen te nemen, het merendeel van de ontvangen stenen waren veredelde kiezelstenen

Professioneel en vakkundig

Hoogwaardige producten tegen schappelijke prijzen. Wilco is altijd te bereiken per email voor vakkundig advies.

Azaqua - Home of Aquascaping

Azaqua levert (bijna) altijd op tijd. Wanneer dit niet het geval is, is het omdat zij zelf niet op tijd zijn geleverd. Producten worden zorgvuldig verpakt en de kwaliteit is goed!

Ik heb allerlei plantjes besteld en die zagen er allemaal goed uit en fris uit, geen bruine blaadjes. Bij eventuele problemen word je snel en professioneel geholpen.

echt top

heb nu een aantal keer bij azaqua besteld en de leveringen zijn echt top de plantjes zijn er goed verpakt en de service is echt top blijf hier zeker me aquarium benodigdheden bestellen

Keurig advies en levering

Keurig advies en levering

Kwaliteit

Mooie stenen in verschillende maten, ben 1 x vreemd gegaan en spijt van gehad, nooit meer een andere leverancier

Ik ben tevreden met azaqua

Ze hebben veel om aan te bieden en zorgen er voor dat je echt krijgt wat je besteld, zelfs al is het niet op voorraad op het moment dat je het besteld. Bij een foutje word het meteen opgelost als je ze benaderd.

Top winkel

Alles netjes verpakt ,snelle levering . Leuke producten in assortiment waaronder veel producten van Ada die moeilijk te vinden zijn . Sommige producten zijn niet in voorraad maar dat zal waarschijnlijk komen door de Corona toestanden en producten uit Azië die moeilijk geleverd worden denk ik . Voor de rest vind ik het een topwinkel.

Meer dan tevreden

Perfecte klantenservice, zeer deskundig. Top bedrijf.

Goede service en ruim aanbod

Er is een ruim aanbod in aquascape spullen en de service is uitstekend!

Top winkel

Prettig geholpen. Verstand van zaken. Neemt de tijd voor mijn vragen.

Goede levering

Goede levering van juiste producten

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk