Snelle reactie op vragen

Erg prettig. Nu voor een tweede keer besteld. Ik heb alles netjes verpakt ontvangen. Je kan zien dat er met veel passie gewerkt wordt. Top!

Top planten en service

Ik dachr dat 1 Plant Mistte, bleek er gewoon bjn te zijn

TOPPIE

Goed verpakt snel geleverd

Uitstekend, geen klachten

Levering netjes optijd en goed verpakt. Planten waren fris en gezond. Alles naar wens!

Hulpvaardig goed advies

Ik had wat vragen over het CO2 systeem en kreeg een duidelijk en vriendelijk advies. Netjes geholpen en alles was keurig verpakt. Groet Tom Vallinga .

Altijd even goed. Goede service en prachtige winkel

Wilco en co ga zo door.

Prima kwaliteit

Een custom outflow of wel glazen filter uitlaat pijp aangeschaft. Erg tevreden over en valt bijna niet op in het aquarium.

Prima winkel, waardeloze bezorging

Mijn ervaringen met de website zelf zijn uitstekend. Overzichtelijk, duidelijk, uitgebreid assortiment en een goed persoonlijk account. Niks op aan te merken. Totdat je DPD het overneemt, daarna is het gewoon slecht. Heb nu vier keer iets besteld en de eerste drie keer ging het niet goed. Of DPD wilde na sluitingstijd van het afhaalpunt de pakketten afleveren, of 10 minuten voordat ze zouden sluiten, of ik kreeg het een bericht dat het pakket op het afhaalpunt was terwijl het er nog niet was. Ook de laatste bezorging weer. Track en trace vertelde mij dat de bezorgpoging mislukt was terwijl ik helemaal geen bezorger gezien heb, sindsdien (3 dagen geleden) heeft niemand enig idee waar mijn pakket is. Kortom, prima winkel, maar als je wat besteld moet je wel veel geduld hebben voordat DPD doorheeft wat ze met het pakket moeten doen.

Aquariumplanten zijn allemaal goed aangekomen. Aangezien deze planten eerst geleverd moesten worden aan Azaqua om vervolgens aan mij te worden opgestuurd duurde de bestelling wat langer (zes dagen).

Koop hier mijn aquariumplanten, altijd prima kwaliteit en netjes verpakt

Tot op heden altijd prima kwaliteit planten gekocht uit een groot assortiment. Moet nog altijd wennen aan het “batterijtje” wat aangeeft of plantjes voldoende op voorraad zijn, maar dat ligt geheel aan mij. Levering altijd goed verpakt ter bescherming van je aankoop.

Vriendelijke volkje veel kennis

Ik kon uiteindelijk blauwe posthoorn slaken krijgen, helaas waren ze niet allemaal even blauw. Ik ga nog eens kijken of er nog wat blauwen bij zitten.

Helemaal top!

Contact, levering en service zijn uitstekend!

Super bedining

Besteld....snel geleverd...als ik 1 mail stuur om iets te vragen zeer snel 1 antwoord

mooie gezonde planten en goed verpakt . Niet te klein mooi formaat mooie en goed wortel opbouw dus 99% dat ze aan slaan in een goed bak

Uitstekende service en goederen

Aquarium planten besteld. Zagen er erg goed uit en de bak fleurt er echt van op. Azaqua hield me netjes op de hoogte met emails. Dus van de service heb ik ook niks te klagen dus bedankt Azaqua. Tot de volgende keer.

Topkwaliteit

Topkwaliteit Endan bedoel ik niet al1 het product Maar ook de verzorging en behandeling vanaf bestellen en contact Aflevering SUPER op doos duidelijk breekbaar vermeld en netjes stevig verpakt echt gewoonweg Super top

Snelle adequate levering

Mijn bestelling snel, adequaat en goed verpakt binnengekregen

Top bedrijf

Bestelling werd super snel in orde gebracht en op zaterdag geleverd

Gekregen wat ik wilde ....

Ada 60-p met twinstar lichtbron besteld

Mijn home 40 is lek gegaan, ik wist al een tijdje dat ik de ADA 60–P wilde, om een gave scape te maken. Dus, dit aquarium besteld en lichtbron (acryl) van twinstar. Helemaal top, snelle levering en netjes ingepakt. Top!

Prima, goede kwaliteit planten, wat onpersoonlijke communicatie

Ik had bij mijn bestelling aangegeven dat ik graag mijn levering op zaterdag wou ipv de geschatte vrijdag. Qua communicatie is hier geen bevestiging op gegeven, gelukkig wel goed gekomen en op zaterdag geleverd. Twee planten ontbraken van de levering (waarvan er 1 op voorraad was), deze zouden nageleverd worden. De bestelling was echter op afgehandeld gezet en het berichtje vertelde mij dat er mar 1p plant nageleverd zou worden. Ik kreeg ze uiteindelijk wel allebei maar zonder een berichtje. Dit was wat onduidelijk. Alles is goed gekomen verder en ik ben heel blij met de planten. Ze zijn van goede kwaliteit en ze doen het nu al een poosje prima! De planten zijn van goed formaat en ik heb ze niet veel zien "smelten". Verpakking was verder ook top. Heel blij mee.

top

goed spul

Livraison rapide, contact parfait

Devant me fournir une cuve en urgence suite au désistement d'un autre vendeur, je me suis tourné vers Azaqua et j'ai bien fait ! Cuve commandée un mardi, reçue une semaine plus tard en parfait état, vu le contexte actuel ça tient presque du miracle ! Je recommande +++ !

Kwaliteit en service in hoogste prioriteit bij Azaqua

Wij bestellen al een gehele tijd bij azaqua , Altijd zorgvuldige items ontvangen en daarbij de beste service die klantgericht mogelijk is .

Gewoon goede service

CO2 fles ruilsysteem werkt prima!

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk