Correcte service en goede producten

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Azaqua. Correct en tijdig in kennis gesteld dat de levering een week later zou gebeuren omwille van de coronaproblemen. De week nadien alles netjes en volgens tijdstip geleverd. De plantjes waren goed verpakt en in orde. Ook zeer tevreden over de Twinstar CO2 diffusor en de Seachem Prime; beiden aanraders!

Mijn bestelling ging niet helemaal soepel, omdat ik iets verkeerds had besteld en het moet ook opgehaald worden, wat even ging duren voordat dat kon. Maar alles is helemaal prima opgelost, door vriendelijke mensen. Geen enkele klacht.

Schnelle, zuverlässige Lieferung

Leider relativ hohe Versandkosten

Azaqua is een uitstekende firma

Ze hebben kwaliteits materiaal een goede service en de levering van producten gaat ook zeer snel.

Perfecte service, groot aanbod, beste prijzen en zeer snelle levering !

Al verschillende keren bestelling gedaan. Altijd perfect afgehandeld. Zeer deskundig en professioneel.

Uitstekende service !!

Erg leuke winkel. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar!

Snelle en goede levering top!

Keurig op tijd afgeleverd, goed verpakt. Zeer tevreden!

Goede service en producten

Azaqua is mijn go-to webshop voor aquariumbenodigdheden. Ruim aanbod, duidelijke omschrijvingen en prima levering en service.

Alles Toppie

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mooie producten.

Prima verpakt, snel geleverd , mooie producten.

Nette planten

Kwam netjes verpakt en in goede staat binnen

Precies wat ik gehoopt had & snelle levering

Plantjes & hout waren van goeie kwaliteit. Levering was heel snel

Heel snel geleverd

Heel GOED

Great page and products

Great homepage, good prices, fast delivery, great products.

ja super goed spul

Groeien geweldig

Snelle service!

Vaker bestellingen gedaan en nooit problemen gehad.

Goed product

Aqua soil Amazonia V2 gebruikt als voedingsbodem, na de plantjes geplant te hebben zie ik reeds na een week al duidelijke groei en fris staande planten. Product is snel en goed verpakt geleverd. Nu afwachten hoe het zich verder ontwikkeld.

Great SITE !!

Great site, very responsive, attentive to customer requests, wide choice of products, the best brands available, I recommend this site for all aquarium and aquascaping fans. Thanks Azaqua!

Bij Azaqua hebben ze me perfect geholpen tijdens de lockdown!

Ze hebben in een bak hardscape voor me uitgelegd om te laten zien wat ik er mee kon. Met een aantal foto's kon ik zo makkelijk een keuze maken. Superklantvriendelijk.

Deze winkel heeft echt alles

Je vind hier echt alles, maar moest er toch nog iets zijn antwoord met vriendelijk en snel. Mooie prijzen en een leuk geschenkje.

Snelle levering, top kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardige seiryu stenen, die bovendien individueel verpakt waren. Levering na slechts 3 dagen. Hier bestel ik met veel plezier nog eens.

Onwijs goede bedrijf

Ik ben alleen maar blij met dit bedrijf. Hele snelle levering. Er was een foutje gemaakt door het postbedrijf, dus ik nam contact op met ze. Hier werd echt heel snel op gereageerd. Super positief en gaven meerde oplossingen. Contact was heel vriendelijk en behulpzaam. Problemen direct opgelost en zelfs een foutje die ik had gemaakt hebben zij voor mij opgelost. Ik kan geen kwaad woord over ze spreken. Alles was keurig beschermd ingepakt voor de verzending. Ze verkopen hele mooie spullen. Ik haal voortaan nergens anders meer mijn benodigdheden!

kwaliteit goed en vlotte afhandeling

Helaas grijp je af en toe mis ivm niet op voorraad of niet in het assortiment. Ander was het cijfer 9 of hoger.

Heerlijk winkelen en er wordt altijd eerlijk advies gegeven. Geen verkooppraatjes.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk