Opengegaan flesje tijdens verzending

Prima geholpen en weer een nieuw flesje toegestuurd gekregen had als tip gegeven om er een plakbandje op te doen en het flesje is heel en vol aangekomen top service

zeer tevreden

Ik had een co2 ventiel gekocht welk na een tijdje defect is gegaan. Na contact met Azaqua gelijk en goed geholpen met het retour zenden en ontvangen van een vervangend exemplaar.

Duidelijke webshop met veel informatie

Deze webshop heeft prachtige plantjes, met daarbij duidelijke omschrijving en extra informatie. Ook is de klantenservice snel met antwoorden.

Super service, goede producten en snelle levering

Goed en snel!

Heb hier al meerdere keren verschillende spullen gekocht. Elke keer snel en goed verpakt verstuurd! De webshop is ook duidelijk, genoeg info en er wordt ook duidelijk aangegeven wanneer er iets niet op voorraad is. Top!

Goed en snelle levering en zeer duidelijke communicatie via de mail.

Veel keuze - prima kwaliteit maar trage verzending

Geen probleem dat het even duurt maar pakjes blijven er soms dagen lang ter plaatse liggen voor ze effectief worden verstuurt en dat is frustrerend. Voor de rest - prima spullen - perfecte winkel voor allee aquascapers!

Behulpzaam, deskundig en hoge kwaliteit.

Zeer behulpzaam, klantgericht met een eerlijk en deskundig advies. Alle producten waren zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Hier moet je absoluut zijn voor al je aquascape aankopen.

Ik heb op 22 januari een bestelling geplaatst, waarvan 1 artikel niet op voorraad was. Azaqua heeft mij op de hoogste gesteld wanneer zij het binnen zouden krijgen en daarna is het pakketje direct verstuurd. Netjes en zorgvuldig ingepakt. Ik zal hier zeker nogmaals bestellen.

Snelle levering Goed verzorgd

Ideale webshop voor aquascapers

Een mooi arsenaal aan aquascape materiaal. Jammer van de de hoge verzendkosten naar België.

Top levering en kwaliteit spullen

Inmiddels al 6 keer besteld bij Azaqua en altijd top geregeld. Hoge kwaliteit, snelle levering. Bedankt!

Kwaliteit

Mijn scape stenen waren weliswaar vertraagd toegekomen maar de kwaliteit was bijzonder goed en goed verpakt.

Top winkel!!

De producten die ik bestelt heb zijn allemaal van zeer goede kwaliteit! De vitroplantjes zien er allemaal gezond uit en slaan goed aan in mijn aquarium. De bestellingen zijn allemaal goed en snel bezorgd. Het is een fijne webwinkel en goede bezorging!!

The only available ADA-Calendar 2021 online

Perfekt product, well packed, thank‘s azaqua!!!

Mooie stuks maar veel werk aan gehad om ze proper klaargebruik te krijgen.

Met begin opstart bac 400L moest er heel wat gebeuren. Ik zou het appreciëren moesten de stuks stenen en alsook bodem voor planten zand steentjes noem maar op gekuist worden voor ze opgestuurd zijn. Dat zou je klant veel tijd besparen. Tijd die we niet hebben zeker als we er alleen voor staan om zo een bac in mekaar te steken. Het koste me veel tijd om al die stuff proper te krijgen voor ik het in mijn bac kon plaatsen. De takken moesten zeker 2 tot 3X in de kookpan en heel lang koken. Anders blijven die gewoon drijven. Aub kook ze zelf voor je ze opstuurt naar je klanten. Verzorg je klanten zodat ze zin hebben om levenslang te blijven. Benadruk je tegenover je concurrenten.

Prima kwaliteit en snel geleverd

De stenen die ik besteld had zaten netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Perfect geholpen!

Super geholpen en er wordt echt met je meegedacht. Super service en super blij met het resultaat en de geleverde producten!

Goed!!

Snelle levering en het produkt is zoals beschreven.

Vlot

Vlot

Great online shop!

Great choice, fast shipment and delivery, and flexibility to last minute order change.

Great experience

Ordered aquarium soil and a few small items. Everything was shipped well.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk