Uitstekende service en kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij Azaqua. Een Echinodorus harbich moederolant besteld, en een perfecte exemplaar binnen gekregen.

Azaqua the aquascaping shop

Alle spullen die je maar wil voor je aquascaping project. Van iets goed koper tot Hi-end. Velen malen besteld. Ik blijf terug komen. Voelt zeer professionele en deskundig aan.

Top er ervaring

Spullen waren snel binnen. En reden om meer te bestellen.

Kwaliteit en service

Ik was op zoek naar seachem matrix filter materiaal. Dit is niet overal verkrijgbaar en zo ben ik bij deze webwinkel uitgekomen. De website was heel overzichtelijk en er was een ruim assortiment in aquarium artikelen. Tijdens de bestelling kreeg ik nog een gratis cadeau en mijn bestelling was na 1 dag al in huis. Pakket was stevig ingepakt en ben zeer tevreden. Zal zeker vaker bestellen bij de webwinkel van azaqua.

Snelle levering en goede producten.

Naast snelle levering ook goed advies. Ook het forum door hen opgezet geeft heel veel informatie.

Fijne ervaring, duidelijke site en goede afterservice

CO2 installatie gekocht; duidelijke en overzichtelijke site en na telefonisch overleg besteld. Snel en correct geleverd, ook goed verpakt! Bij montage (ik ben een leek) nog even gebeld voor hulp en ook hoer goede ervaring. Top dus!

Snelle en correcte levering

Heb een hob filtertje besteld omdat ik deze in de winkels in België nergens vind. Al enkele keren geprobeerd op andere sites waar deze nooit in voorraad was. Ik zal zeker nog terug bestellen op azaqua.

zaailingen die planten worden genoemd, nooit meer

Twee plantjes gekocht. Eerst was het niet op voorraad en werd er gevraagd of ik geduld had en toen bleek dat ze week later wel verzonden konden worden. Het leken wel twee gehaktballen in bakjes. De 1 zat totaal geen wortels aan en waren allemaal losse strengetjes. De ander zat nauwelijks wortel aan en als je t uit elkaar wou halen brak t uit een. Totaal niet zoals op de foto's vermeld bij de pagina. Planten in een aquarium leek mij ramp. Retourzending werd geweigerd omdat het plantjes zijn. In een reactie kwam het er op neer dat ik maar moest gaan prutsen met stokjes, schaar en pincet om er nog wat van te maken. 20 euro betaald om te gaan zitten frunniken om er hopelijk nog een plantje aan over te houden. ik heb geen nano aquarium omdat ik niet van prutsen hou. Heb gewoon 80 liter. Ik heb het nu nog in een bak met water staan en zit er hard over na te denken om t de prullenbak in te gooien. Ik hoop nog dat er wat betere wortels aan komen dus wacht paar dagen. Voor 12 euro kan ik hier om de hoek een plant kopen van 30 cm hoog met wortels. En dan niet alleen, de wortels zijn gebonden zodat het simpelweg gat maken en planten is. Ik koop nooit meer planten online en wacht tot er een speciaalzaak wel open is.

Super service

Duidelijk communicatie, leveren altijd het juiste product.

Snel bezorgd in goede staat

Goed voorzichtig ingepakt en in zeer uitstekende en snelle staat bezorgd. Dit product was moeilijk te vinden dus was blij dat dit op voorraad was

Een betere webshop voor iedere aquarist

Door de gevolgen van Corona en intelligente lock-downs is fysiek winkelen voor aquariumbenodigdheden lastig tot niet mogelijk. Daarom van de gelegenheid gebruik gemaakt om op zoek te gaan naar digitale alternatieven. Zo terecht gekomen bij Azaqua. Inmiddels een paar bestellingen geplaatst en ik kan met volle overtuiging melden dat de digitale winkel een aanwinst is voor mijn mapje met favoriete aquariumshops. Op basis van mijn inmiddels geplaatste en geleverde bestellingen ben ik overtuigd geraakt van het gebruiksgemak van de webshop, is het assortiment zeker ruim en uitgebreid te nomen, wordt er binnen korte termijnen geleverd. En last but not least, n.a.v. mijn laatste bestelling kan ik nog toevoegen dat de prijzen zéér concurrerend te noemen zijn. De door Azaqua gehanteerde prijs was aanzienlijk lager dan bij mijn overige favorieten aqaurium(web)shops. En nu 2 of 3 zwaluwen nog geen zomer, maar Azaqua is zeer zeker een webshop die ik voor mijn toekomstige bestellingen zal raadplegen en in overweging zal nemen.

Uitstekende service

Ruime keuze in kwaliteitsproducten

Naar mijn mening de enige winkel en website in Nederland met een ruime keuze uit kwaliteitsproducten. Snelle levering en goede communicatie. Voor mij een topper!

Goed en snel

Makkelijke website. Snel geleverd en ook mijn vraag werd snel en correct beantwoord. Super

Duidelijke Website en zeer goede afhandeling van de bestelling

Duidelijke Website En prijs kwaliteit verhouding zeer goed Ook de afronding van de bestelling vond ik prima. Werd goed op de hoogte gehouden van de status. Ontving het bestelde al na twee werkdagen. Zaterdag avond besteld en dinsdag in huis!

De beste ervaring ooit!!!!

Ik heb een aantal producten besteld en ze waren binnen 2 binnen. Dus echt heel snel en de producten zijn van top kwaliteit. Dus ik ben heel blij!

Snelle levering, netjes verpakt

De plantjes waren snel, netjes en vers vervoerd. Ik ga zeker weer wat hier bestellen.

Fijne ervaring

Mijn bestelling was niet op voorraad maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Makkelikk en leuk.

Geen kwantiteit maar kwaliteit!

Azaqua is een winkel met kwaliteit en met een breed asortiment aan planten. Dit is fijn omdat je elke keer dat je andere planten kan gebruiken en dat houd het intressant.

Vriendelijke en deskundige service

Alleen maar goede ervaringen met Azaqua. Zeer mooi assortiment, vriendelijke service en deskundig advies.

Kwaliteit artikelen en altijd behulpzaam!

Heb al meerdere vragen gesteld en ben altijd duidelijk en netjes geholpen, bestek hier al jaren van verlichting tot planten en nog nooit iets wat tegen viel.

Zeer vlotte levering

De leveringen verlopen zeer snel maar wanneer men contact opneemt via mail krijgt men geen antwoord. Ook wanneer iets moet terug gezonden worden duurt het lang voordat men de bevestiging krijgt om het te mogen terug sturen. Dit zou sneller moeten kunnen.

Goede service en snelle levering

Overzichtelijke webshop. Kwaliteitsvolle producten. Goede voorraad van de meeste producten. Goede service en snelle en correcte levering.

Vlotte levering, goede updates, geen handleiding bij product

Vanuit mijn expertise kan de toevoeging van een Manual, of als er een is die vertaald is meerwaarde opleveren. Bij deze twinstar verlichting heb ik het via you tube moeten opzoeken en dat is jammer. Er is maar een half A4 maximaal nodig bij dit product en dan tevens voor meerdere modellen van dit merk te gebruiken.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk