Great shop !

Fast delivery, good products with a lot of different brands !

Uitstekend!!

Bijna een jaar weer begonnen met aquascapen en blij dat ik azaqua heb gevonden! Alle producten die ik heb besteld zijn uitstekend! Waar ik het meest tevreden over ben zijn de omschrijvingen bij de producten! Ik ga snel weer bestellen!

Zal er nog bestellingen plaatsen

Altijd een mooie en correcte levering gehad

Tropica producten: Top klasse

Ik heb tot mijn volle tevredenheid Myriophyllum Mattogrossense en Rotala Rotundifolia mogen ontvangen: Schoon, gezond en enorme hoeveelheid per pot. Beide potjes hadden 12 tot 15 stengels, dat is een stuk meer dan ik gewend ben van andere kwekers. Ik heb geen algen of slakken kunnen ontdekken maar heb desondanks toch een kort bleekbadje met 5% bleekoplossing gedaan; 120 seconden voor de Rotala, 60 seconden voor de Myriophyllum omdat die er toch wat delicater uit zag. Nu, een kleine week later ziet alles er uitstekend uit; geen meegekomen slakken, geen algen maar wél uitstekend groeiende planten.

Prima service en kwaliteit met een ruime keuze. Snelle levering en goed verpakt. Was iets fout gegaan bij de levering maar prima en snel opgelost. Top.

Awesome

I keep going back to Azaqua. Tropica plants are fresh and in excellent condition. Really friendly and helpful service. My go to shop now.

Prima webshop!

Uitgebreide sortering voor de aquascaper, met mooie spullen van kwaliteit. Prachtige planten van Tropica die uitstekend aanslaan.

Manzanita branches...

Very happy with how the branches looked. Thank you!

Zeer mooie plantjes

Zeer mooie plantjes en goed verpakt.

Ervaren en kundige winkel

Goed advies en ondersteuning bij het kiezen en bestellen. Wordt snel en goed geleverd.

Vlotte levering zoals altijd

Product aquarium planten. Nettjes geleverd bezorger was klant vriendelijk. Top

Goed product

Steeds weer helemaal top!

Ik heb ondertussen al vele keren besteld bij Azaqua en steeds was ik volledig tevreden. Bekwame en snelle antwoorden op vragen. Steeds uitgebreider assortiment met veelal top-of-the-line producten. Ik heb de eigenaar ook een keer ontmoet op een beurs, supervriendelijk. Bestellingen komen snel aan, alles goed bescherm ingepakt. Als er iets niet in voorraad is, word je daar dadelijk van verwittigd. Absoluut top!

Mooie producten

Mooie producten voor een juiste prijs. Alles zat goed verpakt. Ruime keus aan producten.

Heel netjes

Snel, goed in gepakt, juiste item.

Duidelijk

Service was goed. Er was iets niet op voorraad, dus ze hebben contact opgenomen per mail. Duidelijk en snel afgerond.

Eerste aankoop

Mijn eerste aankoop bij Azaqua is zeer positief bevonden, de producten die ze aanbieden zijn van zeer goede kwaliteit daar kan het niet mis mee lopen en de levertijd kan niet beter. Het aanbod is zeer ruim met voordelige prijzen ten opzichte van de concurrenten! Ik kan deze site allen maar aanbevelen. Tot vervolg.

Leveringen altijd tiptop in orde

Mooie site en zeer overzichtelijk

Snel en goed

Even een CO2-fles wisselen. Binnen een paar dagen alles perfect geregeld voor een schappelijke prijs. Prima!

Goede aquarium webshop

Een goede aquarium webshop voor aquarium liefhebbers. Veel keuze uit heel veel artikelen. Ik heb hier mooie aquarium planten besteld. Ze zijn niet duur. Het klantencontact verloopt ook prima. In één woord prima webshop.

OK

Wat besteld is, wordt geleverd, dus OK. Paar verbeter puntjes: Bij plaatsen van de order s.v.p duidelijker verschil maken tussen de keuzemogelijkheden: bezorgen en ophalen bij bedrijf. Nu per abuis ophalen laten staan. Gezien de latere e-mail gebeurt dit vaker. De track&trace link naar DPD in de Azaqua e-mail werkt niet (i.i.g. In iOS), moest wachten op de e-mail van DPD zelf.

Ben echt tevreden over jullie

Goede service En snelle levering ben echt tevreden

Super winkel, goed en eerlijk advies.

Wordt altijd goed geholpen zowel online als in de winkel. Echt een aanrader. Een zeer ruime keuze in artikelen en vriendelijk personeel.

Mooi op tijd geleverd van zeer goede kwaliteit, precies volgens de verwachting.

Dit was mijn eerste bestelling bij Azaqua, maar vooralsnog zeker niet de laatste. Het bedrijf doet wat het belooft en dat alles binnen afzienbare tijd. Ik ben zeer tevreden, zowel over de levering, als het product, als het bedrijf.

Goed aanbod, goede prijs, goede service

Ik bestel al vele jaren bij azaqua en ben nog nooit ontevreden geweest. Heeft meer dan ik in m'n lokale aquascaping zaak kan vinden en de prijs is meestal beter, ook ten opzichte van andere webwinkels. Bij problemen of vragen ook steeds vlot gecommuniceerd. Half sterretje er af omdat ik grens voor gratis verzending (naar België) nogal hoog vind maar dat doet voor de rest niets af aan de kwaliteit en service van deze winkel. Zeker en vast aan te raden!

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk