Top snel geleverd en product werkt ook prima!

Lang gezocht naar een product uiteindelijk alleen maar hier gevonden en gelijk aangeschaft. Werkt echt top! Dankjewel!

behulpzaam en snel

ik bestelde een aquarium van DOOA en een lamp van INF. De maat die ik wou van aquarium was uitverkocht en ik werd perfect op de hoogte gebracht en een alternatief voorgesteld zonder extra kosten. De levering ging ook zeer snel.

Super site, verassend goede uitleg en betaalbaar !

Duidelijke uitleg op site, goede prijs, mooi degelijk materiaal, snelle levering.

Super gemakkelijk bbesteld, betaald, geleverd en naar alle tevredenheid

Zoals gezegd heel tevreden met de bestelling, levering en op het eerste gezicht de kwaliteit. Het CO2 set ziet er top uit en nu maar hopen dat het zich bewijst. Zeker niet de goedkoopste maar daar was ik ook niet naar op zoek. Daarnaast nog handige tips bijgesloten bij de levering

Goede service, snelle levering

Pakje kwam snel aan. Goed verpakt

Duidelijk site met veel informatie

Mooie en overzichtelijke website waar veel informatie te vinden is over producten en de hobby. Extra uitleg bij producten is topservice. Breed assortiment en prima prijzen

Perfect!

Prima en snelle levering.

Vlotte levering

Perfecte service

duidelijke webshop en snel geleverd

Duidelijke communicatie en zeer snelle levering

Heel mooie plantjes. Snelle levering Veel keuze

Zeer tevreden , kwaliteit,snelle levering

Duidelijke beschrijving op de website , mooie producten en snelle correcte levering ,

Klantgericht en zorgvuldige verzending

Zeer uitgebreide internetsite. Bestelde spullen binnen enkele dagen in huis, goed verpakt en complete set. Niets hoeft nog "bijbesteld" te worden om op elkaar aan te sluiten.

Duidelijke communicatie, snelle levering

Zeer tevreden met mijn aankopen bij Azaqua. Helaas waren sommige planten niet voorradig maar dankzij snelle en duidelijke communicatie vanuit Azaqua uitstekend opgelost.

Uitstekende service.

Geweldige service en snelle levering

Service is super. Word echt tijd genomen om goed advies te geven.

Perfect: snelle levering, efficiënte service en sterke prijzen

Voor een eerste maal bij Azaqua besteld, daar ik me in de wereld van zoetwater-aquaria stort als inmiddels ervaren zeewater-aquariaan. Goed gek, zo beide in huis? Zeg dat wel! Maar niet wanneer het aankwam op de keuze voor Azaqua. Deze zeer complete handelaar biedt zowat alles aan wat een aquascaper kan nodig hebben en dat aan zeer democratische prijzen, met een prima service en zeer vlotte levertermijnen. Dit adres doe ik dus wel vaker aan!

Goeie producten snelle levering en ze staan je snel en zeer vriendelijk te woord via de mail hele fijne ervaringen gehad bij azaqua

gewoon goed en makkelijk

Ik zocht een product om niet allen mijn slangen schoon te maken van mijn filtersysteem maar ook de pijpen voor de aan en afvoer in de bak. De reiniging 's borstel die ik had was te groot voor de pijpen dus die kon ik niet goed ontdoen van algen en ik had daardoor een algen probleem gekregen. Heb dus een product gekocht waar ik wel de pijpen kon schoonmaken. Heb het product inmiddels gebruikt en ik moet zeggen het werkt heel goed er kwam heel veel aanslag uit de pijpen, zo veel zelfs dat ik pas na 4x de pijp schoon had en bijna zwart water, nu even afwachten hoe dit invloed heeft op de bak.

Top online webshop

Ik heb al diverse bestellingen bij hun geplaatst en telkens naar volle tevredenheid en snel geleverd. Tevens voeren ze een correcte correspondentie met de klant.

Erg goed

Snel geleverd maar vooral ook een duidelijk website die meer info geeft dan de meeste. Ik was erg blij met het geheel proces.

Voor herhaling vatbaar

Na online bestelling, volgde een automatisch bericht dat een artikel niet op voorraad was. Telefonisch contact gezocht met de zeer vriendelijke medewerker. Hij zond de overige artikel alvast op en afgesproken werd om het niet voorradige artikel separaat te versturen. Al met al prima ervaring. Mooi assortiment!

Een zeer goede webshop.

De producten zijn goed en op tijd geleverd. Ook de planten van zeer goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden van mijn aankopen. De levering was snel.

Goeie kwaliteit met korte levertijd

Goede producten voor een mooie prijs. Het wordt goed ingepakt geleverd en levert het ook snel wanneer ze het niet op voorraad hebben. Er is enorm veel keuze en je krijg goeie kwaliteit producten naar je toe gestuurd. Of terwijl erg goeie deal.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk