Zeer prettig telefonisch contact en overzichtelijke complete website!

Azaqua heeft alles netjes op orde, ga zo door.

Top en Snel

Netjes verpakt snel bezorgt goed product

Zie titel

Uitstekend geholpen en goed geadviseerd.

Al langere tijd op zoek naar een geschikt aquarium voor aquascaping. Uitstekend geholpen en goed geadviseerd hoe en met welke materialen de inrichting te verzorgen.

Uitstekend!

Bestellingen worden altijd vlot geleverd en goed verpakt. Ook kwetsbare producten als glaswerk en levende planten zijn goed beschermd. Uitstekend aanbod voor de aquascaper en bijna altijd de goedkoopste!

Goed productSeachem stability

Net verzorgd en redelijk op tijd geleverd Seachem Stability ,doet waar het voor gekocht is

Goede producten voor een goede prijs

Snelle levering en een goede service.

Super snelle levering, goede prijzen, overzichtelijke website met veel extra informatie en een werkelijk fantastische aftersales

Relatief snelle levering En gemakkelijke website Zeer overzichtelijk

Goede kwaliteit

Goed en snel

Fijne uitleg op de site en met vele mogelijkheden! Makkelijk bestellen en snel verstuurd! Top

2kg co2 fles besteld

Heb 2 kg co2 fles besteld. Mooie prijs en snelle levering. Helemaal tevreden

super ervaring!

Mijn ervaring met Azaqua was super aangenaam! De producten zijn simpelweg van de beste kwaliteit en werden dan ook snel en goede staat geleverd.

Eerste bestelling bij azaqua, Top

Spullen netjes verpakt geleverd. Makkelijk te installeren en mooi optijd geleverd. Voldoet volledig aan de verwachting. Ga hier zeker vaker bestellen

Geleverde producten zijn netjes en snel verzonden

Nette zaak en goed geholpen

Na telefonische afspraak, kon ik gelijk langs komen, het is een hele mooie zaak waar iedere aquascaper aan zijn trekken komt. Alles werd qua apparatuur netjes uitgelegd, na ik de winkel verliet. Alleen jammer dat het niet naast de deur is.

Goede producten, zorgvuldig verzonden

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling! De plantjes zagen er gezond uit en waren zorgvuldig ingepakt. Enige verbeterpunt zou eventueel twee bestelmomenten per week zijn in plaats van één. Ik had de bestel-dag net gemist en moest daardoor bijna twee weken op de plantjes wachten.

Alles verliep prima!

Juiste product geleverd Snelle levering

fijn geholpen, en verstand van zaken

ik heb een prettige ervaring, ik ben goed geholpen. er wordt goed geluisterd na wat ik wilde. Jaap v Dijk ,Zwolle

Super materiaal

Alles is zeer goed verpakt Top materiaal zelf van het merk azaqua Alles wat ik nodig heb om te aquascapen koop ik online bij azaqua

Super winkel!

Altijd goede en snelle communicatie, of het nu gaat om advies, vraag over een product of andere zaken. De garantie en service is echt super! Al vaak en verschillende spullen gekocht en dat zal ik blijven doen ook!

Site duidelijk en snelle levering

Ik ben een beetje aan het kijken geweest en de site is heel overzichtelijk ik had het product binnen 2 werkdagen in huis

Spullen kwamen netjes aan. Bestelling wordt goed gecommuniceerd via email.

Snel in huis, goed verpakt.

Het tweetal producten welke ik besteld had was snel in huis. Goed verpakt in een goed passende doos. Hier ga ik zeker nog eens bestellen! Ben erg tevreden over de aangekochte producten.

Degelijk en correcte kwaliteit

Degelijk en correcte kwaliteit