Mijn bestelling gedaan een co2 fles. Kreeg al de volgende dag een bevestiging dat het opgestuurd was. De dag erna was het binnen. Prima verpakt Snel geleverd Geen min punten. Een aanrader.

Zoals altijd de snelste in verzenden met track en trace nummer

Snel en goed

Alles wordt goed en snel geleverd en prachtig assortiment

Zeer mooie aquascaping shop

Eindelijk na lange tijd begonnen met deze hobby. Kwam ik al snel terecht bij Azaqua. Pro spullen voor bijna elk budget. Nu meerde keer besteld achter elkaar. Maar 1 keertje kleinigheidje gehad. Langzaam communicatie door drukte. Dit is snel twee dagen later netjes opgelost. Zelfs met excuses voor de niet correcte handeling. Dus top shop. Een duim van mij

Fijne service en snelle verzending

Super fijne service en snelle verzending! Top! Ook hun website is erg overzichtelijk!

Top leverancier

Al diverse bestellingen gedaan bij deze webshop en altijd keurig en snel geleverd.

Mooie zaak, goed assortiment, en vriendelijk!

Een van de beste zaken van Nederland. Zeer tevreden. Klantvriendelijk, goed assortiment. Echt top!

Goed assortiment en snelle levering

Goed bedrijf met een mooi assortiment en een snelle levering.

Top bedrijf met top spullen

Heb een voedingsbodem besteld voor een mooie prijs. Het is top spul. Hele snelle levering en niet duur. Zoek je iets voor je aquarium dan ben je bij azaqua aan het juiste adres

Top levering!

Mijn allereerste bestelling bij azaqua en dit was meteen goed! Een super snelle levering en alles was netjes verpakt. Ik had ook dingetjes van glas besteld en ook die zijn heel door de reis gekomen! Echt top!

Heel snelle ontvangst bestelling!

Goede service en kwaliteit

Overzichtelijke site, compleet assortiment en een snelle levering. Prima dus!

Zeer snelle levering, kwaliteitsproducten

Vriendelijke snelle service. Zeer duidelijke en nette procedure.

Goede webshop

Duidelijk informatie over bestelling en vlot en duidelijk contact. Zou hier snel weer bestellen!

Snelle e-mail reactie op vragen en snelle levering

Azaqua mag zich bijschrijven in de korte lijst van snelle klantvriendelijke bedrijven. Houd vast!

Goede service,snelle levering

veel keuze, goede service en vooral een snelle levering

Simply great online shop.

I am living in UK and recently, I have been looking to buy Dennerle Rio Xingu gravel. Unfortunately it was not available in UK online shops. I have found this product in Azaqua.nl and without a problem has been delivered to me in matter of few days. Contact with this shop is amazing.

Order delivered without delay

Lot of products were available and reached without delay.

Mijn favoriete webshop

Top kwaliteit planten en service

Hebben aquasoil gehaalt en is prima spul! Vriendelijke man!

Super service!

Top service, super team. Bedankt!

snelle levering. Producten voldoen aan verwachting.

gewoon goed

Goed verpakt en snelle levering

Netjes geleverd!!

Er was een levertijd van ongeveer 2 weken, maar ik had het product al met een een week binnen.

Goede producten en zeer goede service

Ik word altijd super goed geholpen en ben dik tevreden over de hulpvaardigheid, expertise, kwaliteit producten en snelheid.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk