Je wordt altijd persoonlijk goed geholpen

ondanks de corona maatregelen en dat de winkel fysiek eigelijk dicht is wordt je goed geholpen door Wilco. (Op afspraak) In de shop staat een bak met zand waar je je scape kan uitproberen en hierdoor ook de juiste stenen en hout kan selecteren die je wilt. Wilco staat je te woord en geeft je goeie tips en trucs zodat je scape er nog mooier uitkomt.

Eheim 250

Volgende dag geleverd . Prima pomp

Top !!

Bestelproces verloopt soepel overzichtelijk, veel keus, en de site heel duidelijk. De ontvangen planten in top conditie. De nesaea crassicaulis had na 3 dagen al hele mooie rode toppen gekregen. De overige planten groeien en wortelen uitstekend. Wacht nu nog op een nalevering en weet zeker dat deze ook fantastisch zullen zijn. Zal hier zeker nog vaker bestellingen plaatsen.

In een woord perfect

Hele fijne webshop, erg tevreden. Leuk om te lezen dat er ook een fysieke winkel is. Duimpje omhoog voor de goede service.

6Kc Fles Co2 besteld, supersnel geleverd.

Leerzaam

AzAqua is meer dan een winkel. In combinatie met een aantal Youtube kanalen (George Farmer, Green Aqua) veel geleerd :). Fijn contact, hele toegankelijke 1e pincet+scharen set. Bij de meeste producten direct de aanverwante producten als tip. Heel fijn! Ook bij CO-systemen heel handig dat alle opties er al in verwerkt zijn. Met alleen nog curieuze details: waarom zit er geen CO-checker+vloeistof als tip bij? En bij de CO-checker zelf wordt het vloeistof niet als tip gegeven.

Supersnel, waanzinnig mooie prijs

Mijn eerste ervaring met Azaqua is gelijk een goeie. Supersnel geleverd. Een 2 kilo co2 tank. Ergens anders 159 euri. Bij Azaqua maar 79... Dank je Azaqua, zo kan ik met weinig budget toch mijn aquarium draaiend houden.

Een overzichtelijke website, voldoende info over product, snelle levering, redelijke prijzen en kwalitatief goede producten, zeer tevreden kom nog wel eens terug.

Uitstekende service

Zeer snelle levering en het product was netjes verpakt. De bestelling status notificaties waren ook erg prettig. Ik wist meteen wat ik kon verwachten. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen.

Zeer goede kwaliteit en goed contact

Altijd goed contact en prima spullen van zeer goede kwaliteit. Ook persoonlijk advies gaat Wilco niet uit de weg. Alles voor een juiste aquascape. Voor mijn aquarium kan ik in principe alles verkrijgen bij Azaqua.

twinstar werkt uitstekend

Van besteld naar thuis geleverd in Belgie op 24u. heb ik maar één woord "CHAPEAU"

Eerste keer ging het niet goed maar zeer netjes opgelost!

De in vitro plantjes die ik ontvangen had waren niet meer te gebruiken en ook een foute soort geleverd. Na email contact stelden ze voor om opnieuw te verzenden. Dit keer is alles prima in orde! Deze mensen zitten echt in met hun klanten en zorgen ervoor dat alles perfect in orde komt. HEEL erg bedankt voor jullie vriendelijkheid ♥

Alleen maar goede ervaringen met Azagua.

Naar een aantal bestellingen nog altijd zeer tevreden.

Onwijs klantvriendelijk en snelle service

Ik start voor het eerst een aquascape en heb bijna alle spullen hier kunnen halen. Goede prijs kwaliteit en ben onwijs goed geholpen met opstart vragen

Aangenaam en informatief

Aangename website met goede informatie over de producten en andere aspecten wat betreft aquascaping. De website werkt op mobiel nog iets minder en het is soms nog niet direct duidelijk waar sommige dingen staan, maar zodra je er een beetje bekend mee bent is dat ook geen probleem.

Snel en goed

Snelle levering en goede producten! Heel tevreden van de aankoop en de service.

Kan niet beter!

Reeds meerdere bestellingen geplaatst en altijd al tevreden geweest. Ook bij vragen over een artikel altijd correcte uitleg gekregen en snel antwoord. Topservice!!!!

Helemaal goed. Mooi zwembadpomp voor mijn zandfilter

Super snel geleverd in Nederland, in een paar dagen was het pakket in huis. Pomp draait al weken lang uitstekend. En deze is eens stuk energie zuiniger.

Uitmuntende service en producten

Ik heb bij Azaqua al enorm veel bestellingen geplaatst en mijn review is dus niet gebaseerd op een incidentele ervaring. De eigenaar denkt altijd bereidwillig mee wanneer er problemen of andere vragen zijn. Daarbij heeft hij steeds getoond verstand van zaken te hebben. Wanneer er iets niet in orde is, wat zelden het geval is met de kwaliteitsproducten die er verkocht worden, wordt er uit eigen beweging gewoon gecompenseerd. Altijd ontving ik een snelle en correcte levering. Ik zou Azaqua aan iedereen, zonder enige terughouding, durven aan te bevelen. Ik heb eigenlijk niets dan goeds te melden en dat is best bijzonder na zoveel bestellingen.

Goede ervaring mee

Ik had een probleem met een bij hun gekochte product en ze hebben steeds goede feedback gegeven tot t probleem opgelost was .

Had gebeld of ik mijn bestelling in de winkel kon ophalen en dat was geen probleem. Daar gesproken met een medewerker die wist waar hij het over had.

Rijk assortiment

Deze webshop is voor mij de plek om de wat specialere merken en producten aan te schaffen op het gebied van aquascaping. Na bestelling altijd snelle en correcte afhandeling.

Prima online shop

Goede en snelle levering. Na een klacht over een levering, werd er direct prima gecompenseerd.

Keigoed

Zeer snelle levering ! Bij telefonisch contact ook een duidelijke uitleg gehad.

Zo kan het dus ook!

Een prettige site, ruim aanbod en voordelig geprijsd. Simpele bestelprocedure en supersnel geleverd! Een aanrader!

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk