Snelle en correcte afhandeling

Zoals de titel het zegt. Ben zeer te vrede.

Betrouwbaar en snelle levering!

Ik heb hier een dennerle nano scaper 55l besteld. Helaas zat er een barst in toen ik hem kreeg, maar nadat ik contact heb opgenomen en foto's heb gestuurd werd er direct een vervanger gestuurd en de volgende dag al geleverd! Onwijs goede service, snelle levering en ook niet duur. Ga hier zeker vaker bestellen

Doen wat ik verwacht. Top.

Bestellingen altijd goed verpakt. Netjes van alles op de hoogte qua aflevering en mooi op tijd.

Super aquascaping shop!!

Ik bestel veel van mijn aqua spullen bij Azaqua. Altijd netjes op tijd verzonden en stevig ingepakt. Ruim assortiment en goede kwaliteit!!

Super service alle bestellingen was netjes verstuurt bedankt.

Ik ben super blij van Azaqua.

Prima advies, goed vakmanschap

Ik heb meerdere keren telefonisch contact gehad, op mijn vele vragen goed en rustig advies gekregen. Bestelling de volgende dag goed verzorgd thuis gekregen. Prima zaak met goede vakkennis!!!

Dè speciaalzaak

Dè speciaalzaak voor aquascapen. Enorme sortering, scherpe prijzen en goed degelijk advies. Lang gezocht naar de beste prijs voor een Twinstar SA II, maar kwam uiteindelijk toch uit bij Azaqua. Als webmaster van TSPT kan het zeker aanbevelen!

Super Service

Prima webshop. Producten werden snel geleverd . Ook gehad dat er iets niet op voorraad was , maar dit werd keurig gemeld via de email. Kortom heel tevreden over dit bedrijf.

Prachtige webshop, mooi uitgebreid assortiment, bestellen en levering lekker snel en als de bestelling gewijzigd moet worden meteen reactie en prima service. Artikelen worden in prima staat geleverd en bij eventuele vragen denken ze met je mee. Dus in 1 woord: top.

Goede webshop

Heb nu diverse malen online besteld bij hun en telkens was de verpakking perfect met een snelle bezorging. Zeker een aanrader!!

Super goede service

Enorm snelle levering en goed verpakte producten mooie kwaliteit

Nu al meerdere keren besteld en dat is goed bevallen. Mooie producten en goed verpakt. Levering soms wat minder snel in deze 24u economie. (DPD is traag) Reden van 4 sterren is echt omdat sommige dingen echt te lang niet leverbaar zijn. Hier kan Azaqua misschien weinig aan doen maar toch vind ik dat externe leveranciers hier wel van op de hoogte van moeten worden gebracht. Email communicaties over de backorder mag ook duidelijker, ik weet nu nog steeds niet wanneer ik mijn spullen kan verwachten en dat is slordig.

Top producten!

Alles was goed verpakt! Had een twinstar lamp en wat zakjes substraat besteld! Lamp werkt perfect en is prachtig! Azaqua is een absolute aanrader!

Goed verpakt

De plantjes zaten goed verpakt

Ik vind het een prettig bedrijf. Je kunt ze altijd bellen als je vragen hebt en ze geven goed advies Heb voor mijn nieuwe aquarium diverse artikelen gekocht en de service was prima. Niks mis mee en vriendelijke personeel. Ga hier vaker wat bestellen.

Super service

Eerste bestelling kwam kapot aan, maar is super opgelost. Alleen de pakketbezorger zijn we wat minder tevreden over. Verder zou ik azaqua zeker aanbevelen.

snelle levering, goede produkten

Heeft me overtuigd om nog aankopen te doen

Totally recomended

The products were great quality and arrived very fast.

Goed fles co2 2kg

Echt snel gekregen en een goede prijs

Snelle levering, wel wat duurder!

Ik had lilypipes besteld, Ze waren wat duurder, maar de enige webshop die ze nog wel in voorraad had. Ze werden echter erg snel geleverd. Het product ziet er verder geweldig uit!

Levertijd iets langer dan verwacht. Goede kwaliteit en klantenservice.

Planten en dragon stone besteld. Levertijd iets langer dan verwacht. Goede kwaliteit en klantenservice.

Snelle levering en goede artikelen

Ik ben zeer tevreden over het bestellen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden, niet alles was namelijk op voorraad. En uiteindelijk heb ik toch heel snel mijn bestelling ontvangen. Met de producten ben ik ook heel erg blij!

Top bedrijf!!!

Altijd alles naar wens!

Top bedrijf

Alles word goed geregeld

Snel en keurig geleverd

Voor mijn nieuwe aquarium een co2 set aan geschaft met een 2kg fles. Alles is netjes verpakt geleverd en was met de mee geleverde gebruiksaanwijzing snel en goed geïnstalleerd. Daar na was makkelijk in te stellen. Dus ik ben zeer tevreden.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk