Planten zagen er heel goed uit doen het ook erg goed in het aquarium heel erg tevreden maar dat is bij elke bestelling die er vandaan komt tot nu toe

Erg goec

Goede service en snelle aflevering. Mooie plantjes. Waren erg goed ingepakt.

Prima service en supergoed verpakt!

Ada wood tight bij jullie besteld, mooi op tijd geleverd en prima spul.

Een eerste keer besteld bij azaqua, en zo tevreden dat ik bij het ontvangen van het eerste pakket onmiddelijk nog iets besteld had! Zeer vlotte verzending goed en veilig verpakt!

Voor het eerst besteld

Vragen werden snel en adequaat beantwoord. Zeer goede producten en de verpakking was verzorgt. Niet negatiefs op aan te merken!

Uitmuntende service

Ruime kwaliteitsvolle keuze

Altijd goede service en uitstekende kwaliteit.

Aan te raden👌

Netjes geleverd en snelle correctie uitgevoerd op de levering.

Zeer snel en correct bedrijf . Snelle levering en order snel aangepast .

Geweldige winkel

Heb al veel mooie spullen besteld het wordt altijd netjes op tijd geleverd en keurig ingepakt blijf er spullen bestellen voor mij maar 1 winkel en dat is azaqua

Vriendelijk en deskundig

Ik ben even op een zaterdag in de shop geweest in Steenwijk. Waanzinnig mooie aqua-scaping. Er vriendelijke geholpen. Kom zeker weer

Perfecte produkten, perfecte service.

Al meerdere bestellingen gedaan, gaat elke keer vlot en probleemloos. Voor herhaling vatbaar en zeer zeker een aanrader!

Nette mooie winkel. Goed geholpen

Kwalitatief goede spullen, prima service, snelle reactie op vragen

Prima service, degelijke spullen, goede website. Vragen worden snel en correct beantwoord.

Helemaal goed

Snelle levering. De planten die zijn geleverd zijn erg mooi.

Zeer betrouwbare leverancier

Snelle levering. Goede producten en ruime keuze voor ieder zijn portemonnee.

Na een verkeerd verlopen levering, overigens door DPD snel en netjes opgelost! Ook goede raad op m’n verschillende vragen, top.

Goed en snel

Geleverd wie bestellt, goed verpakt

Snelle service, mooie producten

Snelle levering. Hij is goed te bereiken via de mail. Spullen kwamen netjes binnen, met zorg ingepakt. Zeer tevreden, en kom zeker terug voor andere producten.

Eerste bestelling verliep vlekkeloos

Mijn eerste bestelling bij Azaque verliep vlekkeloos. Zeker vaker bestellen hier!

Goed maar heb langer moeten wachten dan de aangegeven tijd.

Ik heb langer dan twee weken moeten wachten op mijn ADA Power Sand dan wat er op dat moment de website stond. (product was uitverkocht). Mail gestuurd na 2,5 week met de vraag over de status van mijn order. Direct antwoord gekregen dat het de week er op zou binnen komen. Inderdaad de week er op binnen gehad. Op 28 december bestelt en op 25 januari bezorgd gekregen. Voor mij geen probleem want ik had geen haast maar had het wel fijn gevonden om eerder op de hoogte gesteld te worden. De stenen die ik ook had bestelt waren goed uitgekozen. Ik ben er blij mee!

Vakundig en vriendelijke

Ook mijn bestellingen komen altijd binnen de verwachte tijd. en de producten voldoen aan de verwachtingen

Plantje besteld die niet voorradig bleek te zijn (had er zelf niet op gelet). Daarna een mailtje gestuurd of deze nog binnen zou komen. Kreeg binnen een half uur een antwoord en een paar dagen later werd het plantje netjes en goed verpakt geleverd en was van hele mooie kwaliteit.

Snelle levering en kwaliteit producten

Goede producten die snel geleverd worden. Daarnaast ook snel en vakkundig advies bij vragen. Top!

Snel in huis

Alle spullen worden snel en juist geleverd. Er zou een gebruiksaanwijzing bijgeleverd mogen worden wat mij betreft.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk