Snel in huis

Alle spullen worden snel en juist geleverd. Er zou een gebruiksaanwijzing bijgeleverd mogen worden wat mij betreft.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering, goed verpakt, goede producten!

perfect

Prima snelle levering.

Top advies en top producten.

Zowel via site als mail zeer goede ondersteuning. Samen met het uitgebreide assortiment top producten is een mooie aquascape gegarandeerd.

Super persoonlijke, prachtige zaak!

Helemaal vanuit Apeldoorn met mijn moeder richting Steenwijk gereden om deze winkel eens te bekijken voor mijn nieuwe aquascape. Eenmaal daar aangekomen word je verwelkomt door een aantal prachtige aquaria. Je wordt meteen geholpen en je krijgt vakkundige antwoorden op je vragen. Ruim aanbod in alle spullen, wat je ook zoekt. Al met al, een prachtige zaak!

goede service. precies op tijd....

Twee flessen 2kg Co2 laten vullen. Af kunnen halen buiten de openingstijden. erg tevreden!!

Super tevreden

Mooie frisse planten (ik bestelde o.a. de Micosorum pteropus), prachtige stukken driftwood voor een schappelijke prijs. De plantjes in 1-2 grow cups zien er ook supermooi uit, staan weliswaar nog niet in het aquarium maar heb er het volste vertrouwen in dat deze mooi zullen uitgroeien. De "smaakmakers" zijn wat mij betreft wel de hazelnoot mantels en de walnootbladeren maar eigenlijk was alles gewoon top. Prima service, netjes verpakt en alles onbeschadigd aangekomen. Ja, ik beveel aan.

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, fijne website en goede service.

Bij een bezoek aan de website van Azaqua valt meteen op dat hier aandacht aan is besteed. Dit zie je ook in alles terug. De producten die aangeboden worden zijn van zeer goede kwaliteit zo ook de service die verleend wordt. Ik heb ook diverse keren contact gehad per mail en deze worden ook keurig beantwoord Ik heb er recent mijn eerste bestelling geplaatst en heb deze keurig en goed verpakt ontvangen. Zodra ik weer toe ben aan nieuwe producten zal ik deze zeker weer bij Azaqua bestellen. Zeer tevreden!

Duidelijke website

Heb nu een paar keer wat besteld. Ben erg tevreden snelle levering mooie producten. Dus gewoon top!

Top service en perfecte snelle levering

Kan niet beter👍👍👍

Veel keus en goeie hulp door personeel.

Ik kom regelmatig in de winkel, hier krijg ik koffie aangeboden en word er direct hulp aangeboden. Bij keuzes voor bijv. planten worden er goede tips gegeven en advies voor alternatieven.

goed, snel, overzichtelijk.

Je krijgt goed advies. Levert snel . En de pagina is overzichtelijk.

Snel geleverd!

Producten Snel ontvangen en netjes ingepakt ook goede informatie op de site te vinden !

complete website met hoogwaardige producten voor high-level aquarianen

Snelle levering van de producten. Doorgaans binnen 2 dagen in huis. De productvoorraad is niet altijd helemaal bijgewerkt, waardoor producten wel eens niet op blijken te zijn.

Heel goed en snelle levering En een prima behandeling zowel voor de bestelde producten als voor degene die de producten besteld heeft

Heel erg goed

Goede service, snelle levering en mooie producten. Plantjes waren topkwaliteit en ook een bestelling omruilen was geen probleem. De website is erg gebruiksvriendelijk en informatief. Wat mij betreft een aanrader.

Goede, snelle service.

Manzanita hout besteld en opgehaald in de winkel. Ruime keuze en de koffie stond klaar! Aanrader om de winkel ook eens te bezoeken.

Op dinsdag besteld en 3 dagen daarna binnen ondanks er een aantal niet voorradig waren toch alles binnen.

Heel erg goed

Goed en snel geleverd

Schnelle Lieferung, Pflanzen prima

Die Lieferung ging super flott. Die Pflanzen waren gut verpackt. Shop ist zu empfehlen 👍

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, mooi en veilig verpakt en prachtige aquarium planten !

Snel en goed, bovendien transparant!

Nadat ik bij een handvol losse sites bestelling moest maken, omdat ik geen kon vinden die een volledig aanbod aquariumspullen had. Tot ik op azaqua stuitte. Bestelde helaas te kleine items, na een (1!) e-mailtje werd de order aangepast.

Zeer uitgebreide assortiment en redelijk geprijsd

Mooi assortiment, veel keuze, de goede merken. Redelijk geprijsd en snelle levering.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk