Persoonlijke aandacht, bevlogenheid, vakkennis.

Ben in de winkel geweest om eens van dichtbij het aquascaping gebeuren te aanschouwen en dat kan hier. De winkel is puur en volledig op aquascaping gericht en ze verkopen dus verder ook niets anders. Na even rondkijken naar alle prachtige show aquaria met de kinderen kwam de verkoper vragen of we wat speciaals zochten. Ik was eigenlijk niet van plan om wat te kopen, maar ze verkochten prachtige planten die ik niet kon laten staan. Omdat een van de plantjes niet helemaal in topconditie was boden ze me bij wijze van korting een mooi stukje wortelhout naar keuze aan. Top! En het plantje doet het nog prima. Wat ik erg leuk vond is dat de planten die je er invitro kan kopen ook zijn gebruikt in de showbakken. Dus je kan zien hoe je plantjes uiteindelijk zullen uitgroeien.

Top kwaliteit en top service

Planten en producten van topkwaliteit en ik wis niet dat er zo een goede service bestaat . Kortom een echte aanrader

in de winkel geweest erg goed geholpen

moest andere lampen hebben ik ging over naar led goed advies gehad. Top bedankt.

Geven goed advies, snel geleverd.

Heel erg goed

Snelle bezorging en deskundige hulp bij vragen

Goed product en goede communicatie

Ik had al eerder dit product besteld en ben daar zo tevreden over dat ik er weer een heb besteld. Het product was niet in voorraad en hoewel dat er netjes bij stond op de website kreeg ik daar nog een mail over, voor het geval ik dit bericht had gemist.

goede en snelle levering ga ik zeker daar vaker bestelen

Voor mijn 180 ltr aquarium een co2 fles aangeschaft welke ik de volgende dag al in huis had. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen.

Goed advies, kwalitatief goede spullen en altijd een kop koffie!

Ik heb hier een compleet aquarium gekocht met alle bijbehorende randzaken. Met de goede kwaliteit spullen en het juiste advies heb ik weinig last van opstartproblemen zoals alg gehad en staat het aquarium er prima bij!

Erg fijn geholpen in onze zoektocht naar een co2 systeem

Kundige mensen!

Mooi product niks op aan te merken

Goed advies en een prima levering

Prima geholpen in de winkel en ook de website geeft goede aanvullende informatie. B stelling keurig en op tijd aangeleverd. Zeer tevreden!!!!

Goed en snel geleverd

Snel en goed verpakt

Zeer goede service!

Ik heb hier al regelmatig producten besteld. Alles is van goede kwaliteit en de eigenaar is ontzettend behulpzaam!

Hele goede kwaliteit producten op een vrijgevige manier geleverd!

Erg goede kwaliteit voor alle producten, veilig en goed verpakt. Deze winkel is duidelijk erg geïnteresseerd in het geluk van har klanten. Er zitten ook nog eens vaak extraatjes bij zoals korting op de volgende bestelling en leuke folders en foto’s. Ik heb al vaker hier besteld en dit is en blijf mijn favoriete winkel voor aquarium benodigdheden!

Goede prijs snelle levering

Website kun je goede ideeën opdoen hoe je de bak wilt inrichten ( aquascapen). Materiaal die ik hier gekocht heb van goede kwaliteit.

Goed product en zeer snel geleverd

goede website. product precies volgens de omschrijving. en dan ook nog eens snel geleverd.

Zeer betrouwbare leverancier en erg servicegericht.

Ik heb nu 2x een bestelling gedaan bij ze. Erg snelle levering van de producten. Bij een schade aan het product of een incomplete levering, word dit altijd netjes en kosteloos opgelost door ze. Meestel binnen 2 of 3 dagen in huis. Ruim assortiment en goede kwaliteit van de producten.

goede service

Ik heb eerst via mail contact gehad en ben prima geholpen aan mooie stenen

Altijd super, Nooit problemen .

Uitstekend dienst, snelle levering

Uitstekend dienst, snelle levering

Zeer goede ervaring

Service uitstekend, zeer vakbekwaam. Toppie

Ruim assortiment van prima spullen, duidelijke site, snelle en betaalbare verzending, dik tevreden!

Idem

Picobello!

Reeds verschillende keren besteld hier. 1 keer werd er iets vergeten maar na een berichtje via Facebook had ik het 3 dagen later in de bus. Goeie en overzichtelijke website. Doe zo verder! 👍

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk