Snel bezorgd, netjes en degelijk verpakt.

uitstekende service

zeer tevreden altijd een zeer nette verzending, zeer degelijk huismerk gerief tegen een redelijke democratische prijs! en in het geval dat er iets moet teruggestuurd worden (is mij nog maar één keer voorgevallen) dan zijn ze zeer correct bij azaqua ivbmt terugname of omruilen. ik geef azaqua een 10/10 😉👍

Goede spullen en nette service. Top winkel.

Krijgt bij deze zaak een perfecte uitleg echt top.

Uitstekende communicatie en verzending

Informatie op de site was duidelijk, ik kreeg bericht na mijn bestelling dat een artikel mogelijk later zou komen (wat eerder in het proces al duidelijk was aangegeven), en de verpakking was zeer goed uitgevoerd (al het glas is heel gebleven). 10/10

Mooie plantjes

Snelle levering. De plantjes waren goed gepakt.

Topservice en kwaliteit!

Producten zijn netjes ingepakt aangekomen. Snelle levering in België. Topwebwinkel!

Zeer goede ervaring

Goede producten, snelle verzendig, en goed ingepakt, Zou het alleen wel fijn vinden als ze een iets breder assortiment zouden hebben. Maar buiten dat zeer goede service

Betrouwbaar

Azaqua heeft een fantastische moderne keuze, een zeer doordachte website en een betrouwbaar afleversysteem

Mooie website, goede service

Gewoon een webshop met mooie spullen, service is top

Super voorlichting gekregen!

Had de nodige vragen over een nieuw in te richten aquarium, super beantwoord. Mijn nieuwe aquarium ga ik zeker bij jullie kopen!

Al regelmatig besteld bij Azaqua en steeds alles tip top. Snelle levering volgens afspraken, prima verpakt.

Top kwaliteit en snel geleverd. Wel graag een bevestigingsmail willen hebben om te weten dat de bestelling gelukt was maar verder top!!

Duidelijke site en grote keuze

Mijn bestelling werd lekker snel geleverd. De communicatie hier over was meer dan voldoende en erg duidelijk. Ook klopte de gemaakte afspraken prima

Goede contacten over de bestelling,goed geleverd.

Duidelijke communicatie/informatie, deskundig advies

Goede informatie op de site, reageert snel op berichten. Producten goed verpakt.

Altijd optijd bij bestelling in huis en klantgericht goede hulp bij uitleg

Vlotte en snelle service

zeer snelle levering van de bestelde producten. Alles vlot verlopen, een aanrader.

excelent

super servis

excellent

Superbes pierres, livraison très rapide

Ruime keuze aan artikelen

Ik was op zoek naar een aantal specifieke producten die ik bij andere webshops niet kon vinden. Azaqua heeft een ovverzichtelijke site met goede filters op de zoekmachine (deels biotoop gericht) wat zoeken super eenvoudig maakt. Verder ook goede uitleg bij producten. Nadeeltje: ik vind de levertijden voor sommige dingen best lang (meer dan een week). Maar als je dan krijgt wat je echt hebben wilt is dat natuurlijk ook wat waard.

Mooi gevuld potje Perect verzorgd en verpekt Stipt geleverd

1e bestelling gedaan en keurig op tijd en compleet geleverd!

Goede eerste ervaring had een fout gemaakt hetgeen ik telefonisch zonder probleem kon herstellen waarvoor dank.

Je weet dat het kwaliteit is

Als ik bij Azaqua bestel weet ik dat de producten goed zijn. Daarbij is er een ruim assortiment en zijn er duidelijke omschrijvingen bij de meeste producten. Kreeg ook nog eens coole flyers in de doos meegeleverd.

Excellent service and rare goods

Found a Borneo Wild rain bar which not commonly available in the market, very happy with the seller, honest and kind, thank you very much ;-)

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk