Pluspunten

Eerste klas bedrijf met hele goede service

Is helaas maar 1 dag per week open, zou mooi zijn als het een paar dagen per week meer zou zijn

Pluspunten

Denken met je mee, prettig in omgang, ook als je niet een compleet aquarium met alles er op en er aan nodig hebt.

Pluspunten

Ruime keuze aan planten en producten. Goede en kundige service. Er werd ruim de tijd genomen voor uitleg.

Vooral zo doorgaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Product werkt tot nu toe goed.

Jammer dat je niet op rekening kunt betalen. Ook zou het fijner zijn als er iets van een ophaalservice is. Wij zitten nu in het ruilsysteem met CO2 tank, maar moeten wel met Post NL dit terug versturen.

Pluspunten

Groot assortiment Een echte speciaalzaak voor de aquascaper Vlotte leveringen

Extra kost voor bepaalde betaalmethoden, zoals bancontact, afschaffen. Betalen zou een pak vlotter lopen

Pluspunten

Grote collectie waarin je lekker kan snuffelen en artikelen die ik op een andere site niet tegenkom. Snelle levering wat ik wel belangrijk vind bij mijn online aankopen.... top bedrijf!

Pluspunten

Snelle en in goede staat ontvangen leveringen van de bestelde spullen, daarnaast snelle reactie op de gestelde vragen.

Pluspunten

Heel prettig geholpen, vragen werden uitgebreid beantwoord en er werd meegedacht over andere mogelijkheden en oplossingen.

Duidelijker aangeven op de website wat de openingstijden/inlooptijden zijn. (steenwijk)

Pluspunten

Wilco heeft altijd goed advies, nu een jaar geleden dat ik mijn bak heb opgestart met het advies en de mooie materialen van Azaqua. Een jaar en de nodige bestellingen verder ben ik nog steeds enorm enthousiast en positief over azaqua! Ik hoop nog de nodige jaren de expertise van Wilco te mogen raadplegen!

Keep up the good work!

Pluspunten

Snelle service en altijd bereid om eerlijke en gedegen adviezen te geven.

Meer goodies zoals pennen bij bestellingen doen, puur alleen al om aquascaping stilletjes te promoten.

Pluspunten

Deskundig advies, snelle reactie op vragen per e-mail. Bereid mee te denken

Pluspunten

Zeer duidelijke en goeie informatie betreft de producten, vriendelijk personeel die je graag te woord staat. Echt een aanrader

Pluspunten

Producten altijd top!

Pluspunten

Weten waar ze het over hebben, nemen de tijd voor je om uitleg te geven, antwoorden snel op berichten.

Pluspunten

Goeie hulp. Alle top merken Goeie prijzen Mijn vaste winkel.

Meer verzend opties misschien. Postnl

Pluspunten

Altijd een snelle levering! Het zit altijd netjes ingepakt!

Pluspunten

Goede service. Uniek assortiment vergeleken met andere aquarium winkels.

Geen.

Pluspunten

Perfect gewoon.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Pluspunten

goederen eenvoudig te bestellen, snelle levering in stevige verpakking

Pluspunten

Snelle en nette levering, producten zoals omschreven. vitro plantjes mooi gevulde potjes.

Pluspunten

Ik had div. spullen besteld waarvan er 1 ontbrak . Deze is gelijk na een berichtje nagestuurd . Binnen 2 dagen in huis. De rest van de spullen waren goed ingepakt ,en de plantjes zien er goed uit.

Pluspunten

Goed assortiment, kennis van zaken. Levering altijd in orde

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk