Pluspunten

Heel gedetailleerde uitleg over alle toebehoren. Alle informatie op 1 plek verzameld. Ik beveel deze site zeker aan!

Pluspunten

Snelle, correcte en volledige reactie op m'n per mail gestelde vraag!

M'n bijna jarige vriend vroeg cadeaubonnen voor jullie site, helaas lukte het me niet dit artikel te vinden op de site. Niet door zelf de site te doorzoeken, ook niet met behulp van het zoekvenster. Da's wel een verbeterpunt om dit artikel toe te voegen aan de zoekmachine

Pluspunten

Mooie verzorgde winkel. Fijne communicatie. Goede service. Prima advies!

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt.

Pluspunten

Duidelijke en snelle communicatie, mooie en gezonde producten (waterplanten), snelle levering (ook bij niet-op-voorraad artikelen), goede afhandeling retourzending van waterplanten.

Het op de site regelen van een retourzending was niet heel duidelijk. Na een beetje klikken kom je er wel, maar dit kan duidelijker.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteitsproducten Goede service

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service en snelle reactie bij vragen

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Je word goed op de hoogte gehouden

Ik had 3 stukken spiderwood besteld. 3 identieke grote stuken. Echter kreeg 2 mooie grote stukken En een stuk was een aanfluiting een recht stuk met elke kant als ware een fondue vork. Deze is ook container in gegaan. Was niet te combineren met de 2 andere stukken. Gelukkig had nog wat stukken op zolder liggen waar toch nog wat mee kon. Echter was 3e stuk nog geen 4 euro waard. Nog geen 21cm lang. Had 3 stukken 45 a 55 cm besteld.

Pluspunten

Snelle verzending en een duidelijke webshop

Bij de co2 meters even weergeven voor hoeveel druk of liter fles ze geschikt zijn.

Pluspunten

Bestelling werd correct uitgevoerd. Producten en leveringstermijn waren conform de info op website.

Ik zou de vraag tot beoordeling van de ontvangen producten iets later stellen (bijv. 2 weken na zending). Ik ontving de zending vrijdag en zaterdag kreeg ik al een verzoek tot beoordeling. Persoonlijk vond ik dat wat snel.

Pluspunten

Snel geleverd, mooi en stevig verpakto

Pluspunten

Veel kennis, reageert snel, erg duidelijke website.

Pluspunten

Zeer tevreden. Eenvoudig besteld, snelle levering en leuke gadgets bij het pakketje. Dit is de tweede keer dat ik iets heb besteld bij Azaqua en ben net als de eerste keer zeer blij met mijn pakket.

Ik had als verzendoptie DPD aangevinkt, heb eerst mijn adres opgegeven om te leveren maar wou daarna een pick-up shop gebruiken. Na het uitzoeken en aanvinken gaf deze melding dat hij mijn locatie niet kon vinden. Uiteindelijk is er wel rechtstreeks geleverd aan de pick-up shop naar mijn keuze. Ik vond het alleen nogal verwarrend met de informatie op de site tegenover de werkelijke verzendingsdata.

Pluspunten

Supersnelle levering ondanks jaarwisseling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is prima snelheid van versturen ook.

Gebruik alstublieft post nl en stop met dpd. 3 sterren ivm gebruik dpd

Pluspunten

In de drukke dagen rond kerst en oud en nieuw toch snel geleverd En alles in goede staat

Pluspunten

Zeer goed geholpen met goed advies.

Pluspunten

Alles wat u nodig heeft voor deze hobby vindt u bij Azaqua. Ook de hele bekende merken van onze groot meester Anamo. Als je belt wordt je netjes te woord gestaan,en staan altijd netjes voor je klaar.

Pluspunten

Het juiste geleverd, op tijd geleverd en zonder beschadigingen geleverd. Toppie.

Pluspunten

Goede site. Goede communicatie. De 200 watt die ik besteld heb is niet overal verkrijgbaar.

Levertijd stond 1 a 2 weken en product niet op voorraad. Toch snel geleverd ondanks kerstperiode.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk