Pluspunten

Snelle en nette levering! Ook leuk dat er wat extra info bij zat. Helemaal tevreden.

Pluspunten

Correcte, vlugge zending van het bestelde product.

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Topproducten , snelle service en levering , gemakkelijke website met veel tips voor aquascapers.

Niks te verbeteren , doe zo verder

Pluspunten

Bestelling gekregen zoals omschreven. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment.

Ik had juist allemaal artikelen besteld die op voorraad waren volgens de site. Maar blijkbaar heb ik een voorraad synchronisatie gemist want uiteindelijk bleek een deel niet op voorraad te zijn. Omdat ik had verwacht dat het op een maandag geleverd zou worden had ik het laten bezorgen bij een dpd punt vlakbij me werk (ik had het die zaterdag erop nodig). Maar aangezien het pas veel later geleverd werd ben ik uiteindelijk op de bewuste zaterdag naar dat dpd punt gereden (40 minuten rijden) omdat ik het toch echt nodig had. Al met al veel gedoe om uiteindelijk een voorraad synchronisatie die ik blijkbaar gemist heb, ik denk dat dat wel beter kan.

Pluspunten

correcte levering van de bestelde goederen

snellere leveringsmethode kleinere verpakking

Pluspunten

Nette productlevering en klantenservice achteraf. Nadat een product bij levering defect aankwam kreeg ik de volgende dag direct een vervangend exemplaar toegestuurd! Klantenservice reageerde heel snel en correct binnen een uur!

Pluspunten

Snelle levering. Ik had een foutje in mijn bestelling gemaakt en was geen probleem om dit te corrigeren. Snelle reactie op vragen.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

snele levering en goede service

Pluspunten

Echt mooi verpakt. Deze Japanse krant ... voor een paar jaar heeft niemand me zo'n aangename verrassing gebracht. zo'n klein detail en zo veel plezier. Je kunt de geest van Takashi Amano voelen.

N.V.T

Pluspunten

Op zondag www Aqua Medic Cube 50 Plant led lampen besteld en op dinsdag netjes bezorgd. In een stevige doos, goed verpakt. Prima

Pluspunten

Snelle service, en komt afspraken na!

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten en veel keuze uit verschillende merken.

Pluspunten

Ik heb al meermalen besteld en ben steeds heel tevreden. Snelle levering, alles zorgvuldig verpakt. Ook steeds snel en vriendelijk antwoord op vragen.

Pluspunten

Perfecte service en snelle leveringen. Snelle reacties bij vragen en geeft goede informatie.

Geen opmerkingen, ga zo door.

Pluspunten

Steeds een correcte en snelle levering, de producten en planten zijn altijd van goede kwaliteit. Vragen worden steeds snel en met kennis van zaken beantwoord.

Pluspunten

Denkt goed mee, komt met goede adviezen, antwoordt snel op vragen

Mag wat duidelijker communiceren nadat de bestelling is geplaatst

Pluspunten

Top service, goede prijzen en schitterend assortiment

Pluspunten

Voor mij was dit een eerste kennismaking met Azaqua en dit was meteen een topper. Mijn eerste bestelling mocht ik twee dagen later al ontvangen. Mijn bestelling bestond o.a. uit een aantal Seiryu stenen en ik moet toegeven dat men een mooie selectie gemaakt had, waar ik prima mee verder kon. Top.

Ik kan niet meteen een puntje van verbetering opnoemen, want mijn allereerste bestelling werd prima afgehandeld.

Pluspunten

Snelle levering, van supper verse planten, op vragen wordt snel en duidelijk geantwoord

Pluspunten

Wilco was very kind and helpful. Shipping from Holland to Germany was fast. I am very happy to discover this aquascaping shop!

Pluspunten

uitstekend

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk