Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en geeft goed adviezen

Pluspunten

Snelle bezorging, alles in goede staat aangekomen. Helemaal top!

Pluspunten

Bestelling geplaatst, wilde deze aanvullen dus een mailtje gestuurd. Binnen enkele minuten al reactie en werd alles in orde gemaakt. Alles was super netjes ingepakt en de producten zijn van top kwaliteit. Aanrader!

Pluspunten

Perfect uitgezocht nadien wij contact hebben gezocht met Wilco. Veel nazorg en de stenen zelf zijn van mooie kwaliteit. Zeker je stenen bij azaqua bestellen!

Pluspunten

Snelle afhandeling. Ik had de materialen al de volgende dag in huis. Ik ben erg terughoudend met bestellen als de verzending niet met PostNL geschiedt omdat ik nare ervaringen heb met koerierdiensten. Dit keer echter perfecte afhandeling

Misschien overwegen (uit milieuoogpunt) geen kunststof plakband meer te gebruiken. De materialen waren goed verpakt. Het kost echter veel moeite de plastic tape te verwijderen van de doos

Pluspunten

Staan je netjes te woord en proberen zo snel mogelijk te leveren.

Pluspunten

Alles netjes verpakt goeie kwaliteit plantjes. Netjes op de hoogte gehouden van de levering. Top!!

Pluspunten

Perfecte afhandeling met juiste prijs. Ik bestel zeker terug in de toekomst!

Pluspunten

alles zeer vlot verlopen

Pluspunten

Azaqua, is een goed bedrijf. Ze leveren goede spullen naar de klant toe, en een zeer vlotte levering.

nvt

Pluspunten

Goede voorlichting

Pluspunten

Snelle levering! Interessante productcombi's tegen zeer scherpe prijs

Pluspunten

Mijn bestelling werd binnen drie werkdagen bezorgd en was netjes verpakt.

Pluspunten

I have been buying from Azaqua for over a year. Very good contact with the owner. I asked to select specific rocks for the aquascape, according to the drawn picture and he delivered. I had one glass item broken in the shipment and there was no problem, I received a new item. Good place to shop and better to support a one person who understands the hobby, than a big chain store just selling the goods.

Have some of the high end items from ADA in stock. They will be sold eventually and the design has not changed for 25 years. Otherwise it's 1-2 weeks of waiting time. There are shops in Germany with these items in stock and the shipment to NL is free.

Pluspunten

Goede levering van de planten en andere spullen. Goede informatie over wanneer het pakket verzonden en bezorgd werd.

Pluspunten

Snelle reactie tijd goeie service mooie producten

Hopen dat ze snel groter worden dat producten de volgende dag geleverd worden als je voor 6 uur s avonds besteld

Pluspunten

netjes verpakt. Snelle levering. Nu maar hopen dat mn planten het net zo goed doen!

duidelijkere verzend info..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De Rotala H'ra is vervangen voor een betere kwaliteit. Ze stuurde gelijk een nieuw Exemplaar.[Goede service]

De Rotala H'ra was van slechte kwaliteit. Ik heb er weinig aan over gehouden.

Pluspunten

-goede service - correcte levering -behulpzaamheid bij vragen

Pluspunten

Duidelijk en correcte behandeling

Misschien samenwerken met een andere pakjesdienst.

Pluspunten

Erg goede hulp bij vragen. Alles keurig verpakt. En prima op tijd geregeld.

Pluspunten

Vlotte reactie op mails en veel uitleg

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk