Goed assortiment en snelle levering

Ik kon hier de diverse dingen vinden waar ik anders bij meerdere shops zou moeten bestellen.

Top bedrijf

Had wat stenen besteld wat ik zelf niet goed had gedaan ,twee soorten kwa kleur .werd ik netjes over bericht. gewoon super geregeld en altijd top kwaliteit .

Bestelling en levering supersnel

Uitstekend. Product werkt prima.

heel goed

AZ is één van de top leveranciers voor mijn aquascape, ik ben alleen niet tevreden over DPD bezorg diensten, het zou mooi zijn als AZ ook andere bezorg leveranciers is je bezorging kan kiezen.

Snel,goede kwaliteit,zeer tevreden

Goede website Kwaliteit geleverde producten komt overeen met de foto’s op de website Duidelijkheid over de levering

Mij bestelling was niet op voorraad Ze hebben me dat netjes uitgelegd en gezegd dat ik Ik 2 weken moest wachten,daar was ik het mee eens Na 1 week was het er al

zeer goed.

Meerdere visjes besteld en geleverd gekregen. Helaas waren 5 vissen dood bij aankomst en 1 was er zeer slecht aan toe. Melding gedaan bij Azaqua en nog die zelfde dag zijn er nieuwe verzonden die bij aankomst springlevend waren. Een hele goede services die je nog maar zeer weinig ziet bij web shops met name bij levende items. Vandaar mijn 5 sterren. Na deze bestelling slakken besteld die allemaal netjes in aparte emmertjes zaten en er heel goed uitzagen. Klasse

prima hoor

spullen gekocht, geleverd, aangesloten en het werkt. lekker goedkope bubbels in de quooker cube

Fantastisch bedrijf!

Goede spullen, sterke service, nette prijzen. Aanrader!

Top kwaliteit, pakketjes altijd op tijd

Snelle leveringen en goede kwaliteit

Snelle levering met tracking. Ruime keuze aquarium benodigheden en mogeljjkheid om planten/dieren te bestellen

Geweldig!

Snelle zending, mooi diertje, perfecte verpakking! En nog een presentje erbij ook nog. Top!

Ik heb lang moeten wachten maar toen ik een e-mail stuurde kreeg ik snel een antwoord, de slakjes waren niet in stok. Alle diertjes en plantjes zijn perfect gezond aangekomen. Het wachten waard!!

Lekker snel bezorgt

Snel bezorgd en goede communicatie

Altijd heel goede kwaliteit!

Ik heb inmiddels aardig wat ervaring met Azaqua. Heb er verlichting gekocht, garnalen, planten, soil en zand en dan vergeet ik vast nog dingen. Alles altijd van goede kwaliteit en heel goede service!

Goede producten voor een schappelijke prijs

Bestellingen worden vrijwel altijd snel afgehandeld en er is een ruime keuze aan goede producten voor een goede prijs.

Goed en goedkoop

Ik heb nog geen slak buiten het aquarium gezien werkt goed

Prima bedrijf, geen 5 sterren want de verzendkosten voor kleine items zijn hoog. Desondanks waren ze voor dit controllertje inclusief verzending goedkoper dan Chihiros of andere leveranciers

Top totdat ik al een week lang twee keer per dag gevraagd word een review te schrijven.

Zie titel

geweldig

De 1e zending is denk ik zoek geraakt bij DPD. Kreeg na een telefoontje een nieuwe zending TOP

Altijd super service bij Azaqua.

Commande

Service rapide et de qualité.

Altijd goede service!

Mooi assortiment, goede service!

Prima bedrijf, plantjes netjes snel geleverd

Fijne service, denken met je mee

Fijne winkel waarvan de showroom in aanbouw is momenteel. Enorm assortiment online. Namen ruim de tijd voor vragen. Hadden zelfs meer voorraad dan de website omschreef, deze moet dus nog up-to-date gebracht worden. De eigenaars zijn er druk mee bezig. Mooie toevoeging voor de aquascaping hobby :)

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk