ik ben heel tevreden over Azaqua

Ik had vlak voor de kerstvakantie plantjes besteld en deze lieten als gevolg van de vakantie lang op zich wachten maar nadat ik de hoop al had opgegeven kwam alles toch keurig aan

Prima alternatief voor dure sodastream vullingen

Het vullen van een sodastream fles vanuit een CO2 cylinder werkt probleemloos met het juiste verbindingsstuk.

Goede website met concurerende prijzen

De website is duidelijk en het is makkelijk om een product te vinden waar je op zoek naar bent, daarnaast is er een uutgebreide keuze.

Betrouwbaar en meedenkend

Had problemen met mijn planten, meerdere ideeen zijn naar boven gekomen, en niks opdringend dat je iets moet kopen,

Snel geleverd volgens afspaak

goede ervaringen et Azaqua

55L scapers tank is in goeie conditie aangekomen!

De tank is zonder schade goed aangekomen, het enige punt van kritiek zou zijn hoe schoon de tank is. Vrij stoffig en viezigheid op het glas, gelukkig niets wat je er niet vanaf kan wassen.

Planten van goed kwaliteit en snel geleverd.

Planten van goed kwaliteit en snel geleverd.

Snelle en nette levering

Producten zijn goed, levering was snel. Enig minpuntje: ik had per ongeluk vier emmertjes besteld in plaats van 1 emmertje en drie slakken. Er werden netjes 4 emmers bezorgd met 1 slak. Op zich wat ik (per ongeluk) had gevraagd, maar misschien had de webshop even contact op kunnen nemen om te vragen of dit wel klopte.

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachting!

Overzichtelijke website en goede informatie bij het product zodat ik de juiste keuze kon maken.

Gewoon goed zoals het hoort

Ik was wat huiverig om levende slakken via de post te laten versturen, maar uitstekend verpakt inclusief materiaal waardoor het pakketje goed warm bleef. Ook zodanig verpakt dat een stootje of het pakketje een keer laten vallen geen problemen geeft. Verder zijn de producten exact als beschreven op de site.

Geweldige website

Door hun website gekomen tot aankopen.

Super verpakt en verzending

Super snelle verzending en mega ingepakt!!!

snelle verzending, goed verpakt

Snel verzonden, goed verpakt en gunstige prijs. Op de website stond een actie dat bij 50 euro aan goederen en minimaal één plant er gratis voedingstabs geleverd zouden worden....deze heb ik niet gehad. (Heb hier een bericht over achtergelaten...maar ook geen antwoord gekregen)

Makkelijke website en snel in huis.

Super klantenservice, super assortiment en zeker my go to shop voor in de toekomst!

Ik heb voor het eerst bij Azaqua besteld en ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Ik had een vraag gesteld via de mail waar ik heel snel, duidelijk en een vriendelijk antwoord op kreeg. Dus super service, pachtig aanbod en een hele fijne website. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Prima op tijd geleverd.

Er ontbrak een sample voedings bodem bij de zending. Staat op de bon. Kleine moeite om dat erbij te voegen ipv sleutelhanger of pen. Erg jammer.

Keurig verzorgd aangekomen

Alles prima aangekomen wat ik had besteld. Misschien iets eerder via e-mail aangeven wanneer iets wordt gedaan zoals verpakken-verzenden etc. Ook las ik, pas achteraf, dat er een grote verbouwing plaatsvond dus dat zal de reden zijn dat de correspondentie vertraagd werd.

tip top!

Ik heb onlangs een Scaperline 90 aquarium gekocht, samen met diverse accessoires en garnalen. De service en communicatie (Wilco) van de webshop waren uitstekend. Er waren goede afspraken over hoe de levering van het aquarium het beste kon plaatsvinden. Er ontbrak een item in mijn bestelling, maar dit werd onmiddellijk nagezonden zonder enige problemen. De garnalen werden in zeer goede gezondheid geleverd en zijn nu de aquarium aan het ontdekken. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de algehele ervaring met deze webshop.

Product netjes verpakt en snel geleverd

Zeer goed en aan de tefoon Zeer goed geholpen

Zeer fijne ervaring

Verpakkingen kwamen zorgvuldig verpakt aan en de producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle verzending en zeer mooie sotering aan garnalen.

Mijn vragen wordt naar geluisterd en naar gehandeld en daar beni ik zeer tevreden mee. Echt mooie caridina cf cantonensis crystal red garnaaltjes.uitsteken de hq kwaliteit met vriendelijke groeten van Peter franke.

Wat elders niet te krijgen is heeft Azaqua

Had enkele basisartikelen nodig voor mijn aquarium zoals slangen voor mijn pompinstallatie die in de meeste dierenspeciaalzaken niet te vinden zijn. Azaqua heeft deze zaken gewoon op voorraad . Daarnaast hebben ze alle tijd voor je en geven goede adviezen. Verder valt aan naamsbekendheid en goede locatieduiding wel wat te winnen. Mijn eerste ervaring met Azaqua was zeer positief en zal er zeker vaker komen .

Ik had soms wat twijfel, maar dat kwam omdat ik het via de smartphone bestelde en je dus niet alles ziet. Je moet je scherm dus echt volledig hebben. Maar dat gezegd hrbbende, ben ik toch heel tevreden.

Mooi product, echter wel een beetje klein.

Een goede webshop

Lange Baan 8 c