Mooi product, echter wel een beetje klein.

Een goede webshop

Super service

Goed geholpen! En alle plantjes zien er top uit!

Snel geleverd, ook de refund snel geregeld.

Ik had test vloeistof besteld en een TC421 led TimerController. Deze zijn snel en voor een goede prijs geleverd. Maar omdat deze controller niet werkt met mij Sera Led tubes heb ik deze geretourneerd. Het geld stond weer snel op mij rekening.

Goeden snelle levering

Voor het eerst producten gekocht bij Azaqua. Alles behalve de CO2 fles in goede orde ontvangen. De C02 fles is waarschijnlijk leeggelopen tijdens transport want bij het aansluiten bleek deze al bijna geen druk meer te bevatten. Ik kon ook een sissend geluid horen tijdens het ophalen van het pakket. Dit maakt mijn eerste inruk natuurlijk niet een goede. Bestellen op eigen risico.

Zeer goed.....m

Ik had een membraan besteld met een verkeerde maat geving , deze fout werd opgemerkt , mij ingelicht , andere keus gemaakt en het is helemaal goed gekomen. Bedankt voor de goede service. Met vriendelijke groet , Marcel Goyarts.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Mijn 2 kg CO2 was snel weer terug.

Betrouwbaar en duidelijk

Goede snelle service

Service altijd top.

Planten besteld, alles netjes verpakt en geleverd. Plantjes invitro gezond en niet te oud. 1 plantje kon niet worden geleverd, netjes een mail gekregen voor na levering of geld terug. In mijn geval geld terug. Stond er binnen een dag op m’n rekening. Contact is er goed vindt ik tussen leverancier en klant. Ik ben al jaren klant van ze en ben erg tevreden.

Mooie dieren en goede service

Er wordt een mooie keuze aan slakjes en garnalen op een goede manier verzonden. De notitie in de bestelling wordt gelezen en rekening mee gehouden.

Kwaliteit

Zeer goede ervaring gehad, Alle garnaaltjes waren zorgvuldig ingepakt, Waardoor deze ook levend zijn aangekomen.

Goed !!

Goed !!

Gute Lieferung nach Deutschland

Ich habe ein Aquarium bestellt, welches in Deutschland bei allen Händlern fast das doppelte gekostet hat. Das Aquarium war zum Zeitpunkt der Bestellung nicht auf Lager, wurde aber innerhalb der angegebenen 4 Wochen geliefert. Es kam unbeschadet bei mir an und das trotz normalem Versand statt wie im Deutschland oft angebotenen Speditionsversand. Insgesamt bin ich sehr zufrieden mit dem Ablauf.

Snel geleverd en kwaliteit zoals beschreven.

Snelle verzending naar België en goede kwaliteit. Voor kleinere bedragen is het wel een dure verzendkost.

topproducten en snelle levering, tegen scherpe prijzen.

Mijn Chihiros lamp was goed verpakt en is zonder breuk geleverd.

Wachten op nieuwe levering de moeite waard.

Hoofddoel was om stenen te halen en dat is zeer zeker gelukt. Daarbij advies over andere materialen. Laagdrempelig om vragen te stellen en advies te vragen. Kom zeker terug voor de verdere inrichting van de bak.

Iets duidelijkere omschrijving plantjes gewenst

Tevreden over de snelheid van het leveren, al was 1 soort niet meegekomen, terwijl deze wel op voorraad was aangegeven, maar wordt nageleverd en kreeg daar netjes berichtje van. Ben zelf leek wat betreft aquariumplanten en viel me tegen wat er binnenkwam. Voor de drijfplantjes zou het fijn zijn als de blad grootte er bij staat in de omschrijving. Gaan zien of het zich vermenigvuldigd

Goede kwaliteit en service

Normaal koop ik rechtstreeks bij een locale aquariumwinkel. Omdat ik een aantal specifieke planten wilde hebben en deze in de winkel niet verkrijgbaar waren, heb ik voor het eerst online planten besteld. Op de website staat duidelijk vermeld hoe Azaqua te werk gaat mbt het bestellen van planten. Via email word je goed op de hoogte gehouden. Er bleken een aantal planten (nog) niet binnen te zijn en zouden een week later nageleverd worden. Ik kreeg de keuze om hierop te wachten of een terugbetaling voor deze planten. Ik heb gekozen voor het laatste en dit is meteen door Azaqua geregeld. De wel geleverde planten zijn van goede kwaliteit. Al met al een uitstekende ervaring voor mijn eerste online bestelling van planten.

super

snelle levering duidelijk om te volgen en zeer goed verpakt had 2 slaketende slakken besteld zijn heel goed aan gekomen super tevreden

Vriendelijk en zorgvuldig

Ben erg blij met de ADA aquasoil ver. 2 met een zak roottabs inbegrepen. Zo fijn dat Azaqua ADA producten heeft. Verder worden de spullen en plantjes zeer zorgvuldig verpakt. Lege ruimtes in de doos worden netjes gevuld, zodat de planten niet heen en weer geschud wordt. Ook zat er extra versteviging om de aquasoil tegen te houden. Het viel me echt op dat daar echt aandacht voor was, super bedankt!

Goede en snelle levering en als je met azaqua belt ze hebben altijd een luisterend oor. Een aanrader

Snel geleverd en alles naar wens.

Magneetventiel samen met een bellenteller besteld.

Uitstekende service en goede assortiment.

Vlug geleverd

Nog niet gebruikt

Mooie winkel met veel goede producten

Echter is het een mooie winkel en website, deze website is wel erg traag wat de shop ervaring een beetje naar maakt. Je moet aardig wat geduld hebben. Verder kom ik heel vaak op de site om even wat te bestellen en dan is het weer eens niet op voorraad waardoor je of la g moet wachten of gewoon naar een ander moet gaan die het wel op voorraad heeft. Ik wil liever alles bij 1 winkel shoppen dus ik wacht dan ook vaak geduldig af tot het weer in stock is. Soms duurt mij dit wel te lang met als gevolg dat ik bij een ander moet kopen. Verder echt een top winkel met veel kennis!

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk