Prima website, snelle service

Altijd mn eerste optie

Excellent !

The customer service was perfect. Everything was fast and efficient. Thanks !

Snelle levering top!

top bedrijf super service

spullen zijn goed en goed verpakt 2x pech gehad maar goed en echt snel opgelost door azaqua voorbeeld voor andere zeer tevreden

Product is goed en snelle levertijd.

Snelle en correcte levering, goede kwaliteit

Duidelijke website waarop je gemakkelijk keuzes kunt maken. Goede beschrijving van de planten.

Goede webshop

Bestelde spullen snel in huis voor een goede prijs.

Levering was echt snel, vind ik een belanrijk pluspunt.

Snoepjes zijn lekker

Lekkere snoepjes meegeleverd

goede communicatie en aanbod

top

In een woord uitstekend.

Zeer goede service, en goede verpakking. Ook een snelle levering van mijn bestelling. Uiterst tevreden over alles. Vr.Gr. Jaap

Matig

Heel mooie planten ontvangen . Enkel 1 slak dood van de 2 die ik besteld heb. En het duurde lang voor dpd leverde ook kon je de track en tracé niet gebruiken

zeer goed

had wel een probleem met Vesicular montage Christmas ( type in vitro cup ) . Er zat weinig bruikbaar in het potje , was deels al bruin . Ik vind dat dit potje niet had verstuurd mogen worden . er is na 3 dagen in het aquarium dan ook bijna niets van over . Is niet leuk als je voor meer dan 400 euro hebt besteld . de andere in vitro potjes zijn top , net zoals de daytime one led lamp . Paul

Top winkel

Mooie producten voor je aquarium en ook nog eens goed geprijsd. Goede service en goed verpakt verzonden. Hier ga ik zeker meer bestellen

keurige zaak, niets op aan te merken

Veel keus in webshop. Keurige levering een dag later. Informatievoorziening ook goed.

Mooie site, kwaliteit producten en vriendelijke mensen

Mijn ervaring is zeker positief, zelfs als er een keer iets niet goed geleverd is of teveel en ik het terug wil sturen staan ze gelijk voor je klaar, mail contact verloopt soepel en snel! Maar bovenal de kwaliteit van de producten zijn geweldig ook qua planten. Kortom een site die ik zeker aanbeveel aan vrienden. En waar ik ook altijd weer graag terug kom.

Altijd goed

Alle bestellingen zijn zoals verwacht.

Top qualité

Eerste ervaring was super !!!

Het was eerste keer dat ik bij Azaqua bestel en ik moet zeggen dat alles perfect is verlopen - pakket uitstekend verpakt zodat de dieren de reis naar België goed hebben doorstaan - deze webshop kan ik van harte aanprijzen !!!

CO2Art PRO-SE Series

Nadat ik zag dat de planten in mijn aquarium begonnen af te zien beslist om een CO2 fles aan te schaffen. Direct besteld met alle attributen. Het was een snelle levering en alles was goed en stevig ingepakt! Inclusief enkele attenties ontvangen van Azaqua. Voor herhaling vatbaar om hier aan te kopen!!

Ik ben absoluut weg van de prachtige uitstraling van de ohko stenen, ook wel bekend als drakenstenen. Mijn voorkeuren zijn zorgvuldig in overweging genomen en ik ben zeer tevreden met de aankoop van 2 kilo stenen. Ze voegen een mooie esthetiek toe aan mijn terrarium.

Mooi optijd en goedespulen zou zoweer bestellen is aanrader

Uitstekende klant vriendelijkheid en zeer nette winkel!

Uitstekende klant vriendelijkheid en zeer nette winkel. Een aanrader voor de echte Aquascaper!

Erg tevreden over de levering en inhoud van mijn bestelling

Snel geleverd en de inhoud was allemaal prima in orde. Mooie en overzichtelijke website. Helemaal tevreden!

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk