Altijd staan ze klaar met woord en daad

Toppers

hulpvaardige Wilco

Kleine vergetelheid bij het versturen van planten, maar na contact met Wilco werd dit probleempje direct verholpen. Heel tevreden over jullie service!

Prima hoor

Bestelt en ontvangen.

Aankoop Snel afgehandeld

Tussen bestelling en levering super korte tijd. Mooi op tijd binnen.

Goede website. Makkelijk te vinden wat je nodig hebt. Prima afwerking van de bestelling

Zie hierboven

goede kwaliteit voor een scherpeprijs

product voldoet aan de verwachting

Zeer goede service

een nieuw aquarium bij hun besteld. Opgahaald in winkel. Netjes geholpen met in auto laden. Verder nog andere zaken aangeschaft in de winkel in aanbouw. Goed geholpen en advies voor vervangend artikel als iets niet beschikbaar is.

tip top!

Bestelling van Oase Scaperline met toebehoren. Alles keurig en snel geleverd. Alles goed verpakt waardoor schade haast onmogelijk was. Ontbrekend item werd ook meteen nagestuurd. Kortom, een betrouwbare winkel met een uitstekende service. Ik zou zeker opnieuw bij hen bestellen en raad hen aan aan andere aquascapingliefhebbers!

Uitstekend, snelle levering en goed verpakt

Alles op de website duidelijk uitgelegd en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vlotte levering.

Vrij direct na de bestelling werd het bezorgd.

Goed geïnformeerd over producten die er niet meer waren, bestelling wordt ook goed verpakt zodat alles netjes aankomt.

Snelle levering.Keurig netjes verpakt

Besser geht es nicht!

Habe Lampen, Soil, und viele andere Dinge bestellt und es ging reibungslose. Tolle Preise & die Lieferung war super schnell, nach 2 Tagen war schon alles nach Wien geliefert. 10/10, nächstes Mal wieder!

Defecte Twinstar ledverlichting

Helaas werkte mijn Twinstar ledverlichting na iets meer dan een jaar niet goed meer (alleen stand 1 t/m5 wel en stand 6 en 7 niet meer). Dus binnen de garantietermijn van 2 jaar. Dit bij Wilco gemeld en na een paar dagen de volgende oplossing ontvangen. Koop een nieuwe Twinstar en na ontvangst van de oude Twinstar boek ik één aankoopbedrag terug. Dit heb ik gedaan en op dat moment heb ik dus twee keer het aankoopbedrag voor de Twinstar betaald. Een aankoopbedrag is 4 dagen na ontvangst van de oude Twinstar door Wilco terugbetaald. Dus keurig opgelost en zeker bij dit soort aankopen op internet is service belangrijk want de afstand is vaak te ver om er even langs te gaan om het te regelen. Bedankt Wilco.

Goede service en mooie producten

Alles zeer netjes verpakt en goed aangekomen. Ik ben er super blij mee

Mooi product voor een schappelijke prijs

Levering van mijn waterplanten was netjes verpakt en is vlot na bestelling geleverd.

Beetje klein maar een mooie variatie aan crystal red hq garnalen.

Uitstekende dekking en een snelle levering met vriendelijke groeten van Peter franke.

Zeer vriendelijk geholpen

Waren telefonisch en via email zeer snel en vriendelijk met reageren. Alleen dpd ide bezorg service s wat minder. Daardoor was de levering erg laat Alles op 2 plantjes na waren nog in uitstekende kwaliteit. Maar na dat doorgeven te hebben kreeg ik snel anrwoord terug en die worden nog na geleverd. Dus top service

bestelling kwam goed verpakt aan

Had 5 slakken en 5 garnalen besteld. Garnalen hebben de reis overleefd, echter de slakken waren DOA. Dead On Arrival. Jammer maar helaas. Ga er ook niet moeilijk over lopen doen.

Super fijne zaak

Goede producten

Plantjes besteld worden snel geleverd

Top assortiment en goede klantenservice

Ik heb hier al meerdere keren producten besteld en ben over alle bestellingen tevreden. Azaqua beschikt over een mooi assortiment van kwalitatief goede producten, je weet dus dat je kwaliteit in huis haalt wanneer je hier iets besteld. Goede klantenservice en vooraf is al goed duidelijk wanneer je de producten kunt verwachten.

Prima bedrijf en service.

Co2 apparaat besteld waarvan glas gebroken, word nieuw glas opgestuurd. Apparaat werkt prima, zie de planten bijna groeien.

Goed en netjes bezorgd

De producten waren netjes en goed geleverd zoals bested.

Een vlotte en correcte levering ervaren

Alles vlot en intact ontvangen. Alleen voor de afhaal,afhaalpunt had ik een afhaalpunt aangeduid in Ledeberg,maar mijn pakket werd geleverd in Destelbergen. Gelukkig viel het mee om op de drukkere weg toch vlot heen en terug thuis te geraken.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk