Prima bedrijf en service.

Co2 apparaat besteld waarvan glas gebroken, word nieuw glas opgestuurd. Apparaat werkt prima, zie de planten bijna groeien.

Goed en netjes bezorgd

De producten waren netjes en goed geleverd zoals bested.

Een vlotte en correcte levering ervaren

Alles vlot en intact ontvangen. Alleen voor de afhaal,afhaalpunt had ik een afhaalpunt aangeduid in Ledeberg,maar mijn pakket werd geleverd in Destelbergen. Gelukkig viel het mee om op de drukkere weg toch vlot heen en terug thuis te geraken.

Niet alles ontvangen

Mijn bestelling heb ik op 14 januari ontvangen, alleen missen 2 artikelen. Ik heb een contract formulier ingevuld en ze een email gestuurd met de vraag of de missende artikelen nog na gestuurd worden. Maar heb tot op heden nog geen antwoord ontvangen.

Hele snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heel erg goed assortiment, uitgebreide website, scherpe prijzen en hele snelle levering. Levering wordt netjes verpakt.

Geweldige service zoals altijd

Mijn items waren netjes verpakt en kwamen heel aan. Ik ben er erg blij mee. Bedankt voor de goede service! Dirk.

Geen contact , geannuleerde artikelen toch gekregen

Slecht

Parfait

Entreprise de qualité avec de nombreux choix de produits. Mon expérience a été satisfaisante à 100%. J'ai reçu mes deux paludariums très rapidement et dans un emballage avec énormément de protection. Je recommande !

Snelle levering!

Zeer snelle levering, had mijn bestelling de volgende werkdag al binnen!

Het ging allemaal vlot en levering was snel gegaan

Het was gemakkelijk en snel levering top

my favorite aquarium store

Always love ordering from you!

Netjes geleverd

Netjes verpakt. Planten zagen er goed uit.

Een echte aanrader met prachtige planten

Met azaqua heeft voor u alles wat u wilt voor aquarium prachtige planten en altijd vers ik hoop dat u deze eens gaat bezoeken want ze zijn het echt waard

Bestelling niet gekomen, KS onbereikbaar

Update: Na de vakantie van de klantenservice is de melding goed opgepakt, en zijn de producten nogmaals verzonden en goed aangekomen. Kleine tip om bij het sluiten van de klantenservice ook geen bestellingen aan te nemen. 1e review Helaas is mijn bestelling niet aangekomen. Wel een bestelling ontvangen van een ander bedrijf voor iemand anders. Dus waarschijnlijk een fout van de vervoerder. Maar azaqua reageert tot op heden niet op mijn melding via de webshop, en is telefonische niet bereikbaar. Dus nog geen oplossing. :( Geld is wel afgeschreven, dat ging wel goed

Snelle levering en precies wat ik gevraagd had

Ik had stenen besteld voor het aquarium met de vraag of deze ongeveer 5cm doorsnee konden zijn. Dit is perfect nagekomen

Goed!

Wederom mooie spulletjes voor een van de aquaria besteld. Mooie betaalbare eigen merk toebehoren. Enige minpuntje is de bezorging door DPD. Bij hen gaat nog wel eens wat mis. (Maar uiteindelijk door derden nog in orde gekomen.)

Doe zo verder

Mooie rode planten Alternanthera Reineccki mini gekregen,goed verpakt en heb ze nu in 2 van mijn aquariums geplaatst met CO2-systeem.Ik heb nu een 70L aquarium ingericht voorlopig met planten alleen met CO2.Planten groeien zéér goed.

Altijd correct met verzenden

Als je wat besteld bij azaqua meestal de de dag erna verzonden, indien op voorraad. En als je belt met azaqua heeft hij altijd een luisterend oor. In 1 woord een aanrader.

Sehr zufrieden

Meine erste Bestellung bei azaqua, aber bestimmt nicht meine letzte. Sehr gute Preise und die Lieferung nach Deutschland hat schnell und problemlos funktioniert. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wrg2

Parfait

Prima ervaring

Voldoende informatie over de levering en mooi op de tijd zoals beloofd. Prima website met voldoende aanbod.

Plantje gebroken word goed opgelost

Verstand van zaken

Product zoals omschreven en op tijd geleved

Top producte en goede service

Beste aquariumwinkel

Perfecte service en verzending