Geweldige website

Door hun website gekomen tot aankopen.

Super verpakt en verzending

Super snelle verzending en mega ingepakt!!!

snelle verzending, goed verpakt

Snel verzonden, goed verpakt en gunstige prijs. Op de website stond een actie dat bij 50 euro aan goederen en minimaal één plant er gratis voedingstabs geleverd zouden worden....deze heb ik niet gehad. (Heb hier een bericht over achtergelaten...maar ook geen antwoord gekregen)

Makkelijke website en snel in huis.

Super klantenservice, super assortiment en zeker my go to shop voor in de toekomst!

Ik heb voor het eerst bij Azaqua besteld en ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Ik had een vraag gesteld via de mail waar ik heel snel, duidelijk en een vriendelijk antwoord op kreeg. Dus super service, pachtig aanbod en een hele fijne website. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Prima op tijd geleverd.

Er ontbrak een sample voedings bodem bij de zending. Staat op de bon. Kleine moeite om dat erbij te voegen ipv sleutelhanger of pen. Erg jammer.

Keurig verzorgd aangekomen

Alles prima aangekomen wat ik had besteld. Misschien iets eerder via e-mail aangeven wanneer iets wordt gedaan zoals verpakken-verzenden etc. Ook las ik, pas achteraf, dat er een grote verbouwing plaatsvond dus dat zal de reden zijn dat de correspondentie vertraagd werd.

tip top!

Ik heb onlangs een Scaperline 90 aquarium gekocht, samen met diverse accessoires en garnalen. De service en communicatie (Wilco) van de webshop waren uitstekend. Er waren goede afspraken over hoe de levering van het aquarium het beste kon plaatsvinden. Er ontbrak een item in mijn bestelling, maar dit werd onmiddellijk nagezonden zonder enige problemen. De garnalen werden in zeer goede gezondheid geleverd en zijn nu de aquarium aan het ontdekken. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de algehele ervaring met deze webshop.

Product netjes verpakt en snel geleverd

Zeer goed en aan de tefoon Zeer goed geholpen

Zeer fijne ervaring

Verpakkingen kwamen zorgvuldig verpakt aan en de producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle verzending en zeer mooie sotering aan garnalen.

Mijn vragen wordt naar geluisterd en naar gehandeld en daar beni ik zeer tevreden mee. Echt mooie caridina cf cantonensis crystal red garnaaltjes.uitsteken de hq kwaliteit met vriendelijke groeten van Peter franke.

Wat elders niet te krijgen is heeft Azaqua

Had enkele basisartikelen nodig voor mijn aquarium zoals slangen voor mijn pompinstallatie die in de meeste dierenspeciaalzaken niet te vinden zijn. Azaqua heeft deze zaken gewoon op voorraad . Daarnaast hebben ze alle tijd voor je en geven goede adviezen. Verder valt aan naamsbekendheid en goede locatieduiding wel wat te winnen. Mijn eerste ervaring met Azaqua was zeer positief en zal er zeker vaker komen .

Ik had soms wat twijfel, maar dat kwam omdat ik het via de smartphone bestelde en je dus niet alles ziet. Je moet je scherm dus echt volledig hebben. Maar dat gezegd hrbbende, ben ik toch heel tevreden.

Mooi product, echter wel een beetje klein.

Een goede webshop

Super service

Goed geholpen! En alle plantjes zien er top uit!

Snel geleverd, ook de refund snel geregeld.

Ik had test vloeistof besteld en een TC421 led TimerController. Deze zijn snel en voor een goede prijs geleverd. Maar omdat deze controller niet werkt met mij Sera Led tubes heb ik deze geretourneerd. Het geld stond weer snel op mij rekening.

Goeden snelle levering

Voor het eerst producten gekocht bij Azaqua. Alles behalve de CO2 fles in goede orde ontvangen. De C02 fles is waarschijnlijk leeggelopen tijdens transport want bij het aansluiten bleek deze al bijna geen druk meer te bevatten. Ik kon ook een sissend geluid horen tijdens het ophalen van het pakket. Dit maakt mijn eerste inruk natuurlijk niet een goede. Bestellen op eigen risico.

Zeer goed.....m

Ik had een membraan besteld met een verkeerde maat geving , deze fout werd opgemerkt , mij ingelicht , andere keus gemaakt en het is helemaal goed gekomen. Bedankt voor de goede service. Met vriendelijke groet , Marcel Goyarts.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Mijn 2 kg CO2 was snel weer terug.

Betrouwbaar en duidelijk

Goede snelle service

Service altijd top.

Planten besteld, alles netjes verpakt en geleverd. Plantjes invitro gezond en niet te oud. 1 plantje kon niet worden geleverd, netjes een mail gekregen voor na levering of geld terug. In mijn geval geld terug. Stond er binnen een dag op m’n rekening. Contact is er goed vindt ik tussen leverancier en klant. Ik ben al jaren klant van ze en ben erg tevreden.

Mooie dieren en goede service

Er wordt een mooie keuze aan slakjes en garnalen op een goede manier verzonden. De notitie in de bestelling wordt gelezen en rekening mee gehouden.

Kwaliteit

Zeer goede ervaring gehad, Alle garnaaltjes waren zorgvuldig ingepakt, Waardoor deze ook levend zijn aangekomen.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk