Een Dooa Terra van glas keurig netjes verpakt snel ontvangen

Ik heb een Dooa Terra 30 bij azaqua besteld en soms geniet het de voorkeur om iets van glas op te halen ipv te laten versturen maar dit was zo degelijk verpakt dat er weinig mis kan gaan. Alles netjes compleet met de overige bestellingen.zeer tevreden dus

goede prijs , mooie fles,snelle levering

wat een mooie 2kg co2 fles voor een super prijs. snel geleverd en goed verpakt.

Uitstekende kwaliteit

De bestelde planten zagen er goed en gezond uit. Nu ze in het aquarium zitten groeien ze volop.

In 2 days I received all the goods I ordered

Thank you Azaua I ordered 25 kgs of the Dark Seiryu Stenen and other items, I was worried about the dark seiryu stenen. At the end they are extremely nice and off good shape.

Everything is ok

Snel en scherpe prijs

Super fijn dat ik het co2 vervangingsfilter kon bestellen en ook snel geleverd kreeg

Altijd snelle service en levering

Weer wat spullen besteld voor een rescape binnen 2dagen lag het op de mat.

Topwinkel!!!

Kwaliteitsproducten en heel snelle afhandeling en snelle levering met altijd een extraatje!

Uitstekende service

Niets is teveel gevraagd, informatie, raad bij een probleem tot het bestellen van wisselstukken van bijvoorbeeld een filter. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooi stuk hout en snel geleverd

Ik had een mooi stuk driftwood besteld voor mijn aquarium. ik kon heel handig aangeven dat ik het nodig had als soort schuilplek. heel mooi stuk hout binnen gekregen

Onmiddellijk geleverd en goed materiaal

Binnen de dag geleverd en goede kwaliteit exact zoals op de afbeelding

snelle service en netjes verpakt

Uitstekende service en mooie producten

Co2 disfussor

Snel geleverd naar België, goed verpakt en de disfussor werkt prima in mijn aquarium

Goede kwaliteit producten.

Snelle levering. prima shop.

super

de bestelling, betaling en levering gingen vlekkeloos. de artikel is zoals ze op de foto ongeveer zetten. wel rekening houdende mee dat de natuur haar vorm altijd uniek is. had het alleen groter verwacht. das all

Zeer positief goed product en en snel gleverd

Zeer positief

Goede webwinkel

Altijd goede kwaliteit

Mooie planten

Azaqua heeft erg mooie, gezonde planten. Verzending duurde iets langer, maar dat was het zeker waard!

Uitstekende aquascaping winkel

Altijd zeer tevreden over Azaqua Azaqua heeft een prachtig groot assortiment En bovendien is veel steeds op voorraad De webwinkel is erg prettig in gebruik Items worden vlot verzonden en altijd prima verpakt In voorkomende gevallen, word ik altijd fijn en goed geholpen door Azaqua.

Top webshop, producten en service!

Azaqua heeft een mooie overzichtelijke webshop met een mooi aanbod producten. De producten worden goed verpakt en snel verzonden. Alles voor uw aquarium, aquascapen is hier te vinden. Ik ben zeer tevreden! Was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste!

Snelle levering en goed ingepakt. Altijd zeer tevreden

Correcte levering. Product volstaat

Prima en betrouwbaar.

Goed assortiment en scherpe prijzen. Ook dingen die je niet zo snel bij andere winkels tegen komt. Slakkenvoer bijvoorbeeld.

Pompje snel gekregen. Werkt zoals verwacht

Super winkel

Ik ben zeer tevreden met hoe alles elke keer word verstuurd super . Een aanrader aan een ieder die spullen en of planten wil hebben voor zijn bak

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk