Mooi zwarte ADA screenfolie in een groot formaat besteld - 150 x 60 cm. Levering in 1 dag, ben zeer tevreden.

Super service!

Ik wordt altijd goed geholpen en vragen worden altijd beantwoord. Spullen keurig verpakt en snel geleverd.

Snel en goed

Alles is snel en goed geleverd. Netjes verpakt zodat de stenen en andere producten niet beschadigd zijn.

Erg goed!

Goede producten voor een goede prijs. Producten snel in huis.

Goede planten en perfect verpakt

Mooie planten die er fris uitzien en uitstekend verpakt. Goede snelle antwoorden wanneer via email daarna gevraagd wordt.

Planten besteld. Maar ze zijn echt perfect. A al

Alles netjes geleverd

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Klasse

15 kg reliëf stone besteld . De gegevens van het aquarium opgegeven en een mix van groot en klein besteld. Een prachtige mix precies passend voor mijn bak ontvangen, klasse. Daar word meegedacht met de klant.

Vrijdag netvoor 16.00 uur besteld, zaterdag 18.00 uur, DHL bezorger aan de deur

Aangenaam verrast

Snelle levering en goed kwaliteit

Top service!

Op de dag zelf online een 2kg Co2 cylinder besteld en smiddags gelijk kunnen ophalen. Top service!

Uitstekende bestelling en verzending

Goed contact per mail, snelle aankoop via de website, heel snelle verzending en aankomst. Beter kan niet

Gewoon top

Mensen met passie voor hun hobby, die alle tijd nemen om jou alles uit te leggen, en niet van alles proberen te verkopen,echt een hele fijne sfeer eerst daar, zal ze zeker bij die iedereen aanraden.

Beste winkel in Nederland

Beste winkel in Nederland kwa aquarium aquascaping. Hebben alles en snel verzonden.

Perfecte bodem voor aquarium

Fijne bodem substraten waardoor mijn aquarium een mooie look heeft, maar ook mijn planten goed kunnen groeien.

As Usual !!

Zoals steeds een snelle en correcte levering met kwalitatief hoogstaande producten. Thanks Azaqua !!

Snel geleverd perfect verpakt

Duidelijk en meedenkend

Duidelijk en meedenkend

Goed product

Zeer snelle levering

Snelle levering en correct product

Goede website, zeer vriendelijk! Doen exact wat ze beloven en luisteren naar de opmerkingen bij order betreffende de grootte van stenen etc. Gewoon top.

Zeer mooi planten, met mooi wortels

Zeer mooie planten, met mooie wortels. Niet van die planten, waar maar een paar wortels aan zitten.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit wel jammer was dat ik her bezorg adres op huis had aangegeven maar het zonder overleg naar een DPD punt is gebracht was een kleine tegen valler!

Uitstekend, kundig en een hoge kwaliteit producten

Ik bestel hier al jaren. Nog nooit problemen gehad met een product of service. Planten zijn van hoge kwaliteit en alles is netjes verpakt. Bestellingen worden altijd volgens afspraak verzonden.

Tevreden

Pakket binnen, op tijd. Ben ik al wel tevreden.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk