Kleding van looxs heeft een goede kwaliteit en blijft mooi.
5 December 2025
Philine
Laden reviews...
30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Sie haben 1.144 Bewertungen mit einer Gesamtbewertung von 9,3.
Review overzicht
Kunden loben die hohe Produktqualität, zuverlässige Lieferung und freundlichen Service. Viele Bewertungen heben den einfachen Bestellprozess und klare Versandinformationen hervor. Einige Hinweise betreffen gelegentliche Verzögerungen, insgesamt bleibt der Eindruck jedoch positiv und konsistent.
Kleding van looxs heeft een goede kwaliteit en blijft mooi.
5 December 2025
Philine
Putten
Prachtige kleding, goede kwaliteit en pasvorm
9 November 2025
Mies
Made
Zeer goede ervaring met dit merk
8 November 2025
Pauline
Zwolle
Snelle levering, de rits van de jas was binnen een paar dagen al kapot. Dit hebben ze direct goed opgelost. Bedankt!
7 November 2025
Christa
Heemstede
Ik ben jaar in jaar uit tevreden over Looxs. Het is heel fijn om bij 1 merk voor alledrie mijn dochters leuke, hippe en stoere kleding te kunnen kopen!
22 October 2025
Karen
Bennekom
Altijd weer een feestje om de kindjes in het nieuw te steken met deze prachtige kleding. Goede kwaliteit en prima service!
11 September 2025
Roxanne
M
Heel leuk merk. Kwalitatief goede kleding, waarin onze meiden altijd goed gekleed zijn. Top merk
7 September 2025
Judith
Oudenbosch
Leuk truitje en op de kwaliteit is niets aan te merken alleen het lusje waar het knoopje in de nek mee dichtgedaan kan worden is maar aan een kant vastgemaakt. Dat is wel heel jammer!
2 September 2025
Marilène
UDDEL
Goedemiddag Marilène,
Wat vervelend dat je het truitje kapot hebt ontvangen.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling en gaan we netjes met je oplossen.
Je kunt het truitje op onze kosten (laten) maken bij een plaatselijke coupeuse of een handig persoon in je omgeving óf je mag het item kosteloos retourneren en we sturen je, indien op voorraad, kosteloos een vervangend item toe. Laat maar weten waar je voorkeur naar uit gaat en nogmaals excuses voor het ongemak! Mvg Mariëlle
Snelle levering en alles er bij geweest
10 August 2025
Kimberley
Heinsberg
Mijn pakket bleef bij de pakketservice hangen. Dit is direct opgelost door het opnieuw toe te sturen. Erg vriendelijke klantenservice!
2 August 2025
Loes
Asten
Mooie kwaliteit en top bezorgd
6 July 2025
Natalie
Wortegem-Petegem
Ik ben fan van aardse tinten en zie dit terug in jullie collectie. Snelle verzending en een leuke energie hangt er rondom jullie bedrijf/merk.
17 June 2025
Anke
Bakel
Het merk was voor mij nieuw. Ik zocht vrolijke kleding voor mijn dochter van 6 (die lang is). Andere merken hebben vanaf maat 128 kledingstukken die ik niet gepast vind bij een kind van 6 (hele korte broeken, crop tops en weinig kleur). Bij dit merk vind ik wat ik zoek en daar is ook mijn dochter heel blij mee. Kwaliteit kunnen we nog niets over zeggen want het is nog maar een keer gedragen. Pa: details zoals een hartje op een t-shirt maakt het meteen leuker!
5 May 2025
Judith
Amsterdam
Een mooi jurkje van hele fijne stof. Helaas was hij te breed voor mijn kleindochter.
4 May 2025
Sjanie
Rosmalen
Looxs echt type kleding waar mijn dochter blij van wordt
19 April 2025
Anna
Baarle Nassau
Maat 140 blijkt maar 134/140 te zijn dus vrij klein. Lang wachten het terug krijgen van mijn geld.
Beveelt niet aan
10 April 2025
Leonie
Berkel en Rodenrijs
Het setje werd snel geleverd en de kwaliteit lijkt heel goed. Valt ook goed op maat.
Joanne
Utrecht
Mijn dochter is er erg blij mee!
K
Z
Paar leuke items besteld, snel geleverd en mooie kwaliteit. Helaas kan ik weinig van de maatvoering op aan, mijn dochter heeft nu een broekje maat 92 en een top in maat 104. Vooral de tops vallen klein heb ik het idee.
Suzanne
Bornerbroek
Prachtige collectie Dochter is grote fan. Altijd netjes en snel geleverd
6 April 2025
Elise
Helden
De kwaliteit van de kleding is heel goed en past mijn kleindochter, die lang en slank is heel goed. Ook de vlotte uitstraling van de kleding is heel mooi.
6 April 2025
Maria
Apeldoorn
Mooie kleding en een snelle levering
3 April 2025
Wencke Hesselink Büter
Manderveen
Hele mooie kleding en de bestelling verliep makkelijk en snel.
11 March 2025
Jolien
Bentelo
Leuke ervaring.
6 March 2025
Tineke
Putten
Perfect! En super snelle levering.
2 March 2025
Margot