Mooie kleding

De kleding valt goed op maat en blijft ook na het wassen mooi

Super snel geleverd, het is mooie kleding van goede kwaliteit. Ook retouren en klachten worden zeer snel en netjes afgehandeld. Top service!

Prachtige kleding!

Prachtige, draagbare kleding!

Mooie kwaliteit blijft lang goed

Snelle levering, mooie kwaliteit die lang goed blijft

Super fijne en mooie kleding!

Mooie kleuren en printen. Leuke modellen en elk jaar weer verrassend.

Snel en veel keuze

Van veel producten zijn alle maten nog leverbaar. De bestelling was snel geleverd.

Net even anders!

Mooie kleding van goede kwaliteit en net even anders!

Design kleding van hoge kwaliteit!

Ontzettend leuke kleding voor onze dochters, kwalitatief goed en zeer modieus.

Netjes en snel bezorgd.

Heldere site en snel bezorgd.

Veel keuze, mooie kleding en snelle levering.

Mooie kleding van goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en goede service

Zeer goede service

Fijne webshop met zeer goede en snelle service. En leuke kwalitatief goede kleding.

Mooie kwaliteit kleding en snelle levering!

Snelle en vlotte afhandeling. Mooie kwaliteit van kleding.

Ik ben heel tevreden over bezorging en de prijs. Prijs/kwaliteit is super!

Mooie website en zeer snelle en correcte levering. Absoluut betrouwbaar!

Goede kleding en snelle levering

Goede ervaring en de kwaliteit van de kleding is super

Erg leuke kleding, goede service

Heel leuk rokje gekocht, goede service, goede prijs. Snelle levering!

Leuke kleding, goede service!

Kleding was snel binnen en past mooi!

Positieve ervaring

Trendy kleding, goede kwaliteit, prettig contact en een snelle levering!

Mooie site, snelle levering

Het is een overzichtelijke site, mooie kleding en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ben erg tevreden. Jammer dat een bepaald item er alleen in kleine maatjes zijn!

Snel

Snelle bezorging van mijn bestelling.

Mooie kleding voor m’n dochter

Mooie kleding voor m’n dochter met mooie pasvorm. (Meestal voor m’n smalle dochtertje). Helaas niet zo als omschreven op de site voor 21:00 uur besteld volgende dag in huis. Maar had er geen haast bij. Had smiddags besteld en kreeg het niet de volgende dag, maar die dag erna. Geeft niets alleen een mailtje is dan wel zo netjes. Maar verder top!

Goede kwaliteit kleding

Mooi en goede kwaliteit kleding Zou alleen fijner zijn als er aangegeven wordt of iets normaal, klein of groot valt.. sommige shirtjes verschillen nogal (tussen 2 maten)

Snelle levering, goede kwaliteit

Inheb twee smalle dochters maar dan nog valt de kleding klein. Ik zou volgende keer 2 maten groter pakken.

Oude Leijstraat 5 a

4817 ZR Breda

+31(0)767370366

Over LOOXS Revolution

Wij geloven dat ''van jezelf houden'' de grootste revolutie is. Dus hou van jezelf, wees lief voor anderen en wij zorgen voor je L O O X S. Een modieuze collectie met onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter, maar altijd met een grappige en sportieve draai. Je kunt je L O O X S kiezen en veranderen wanneer je maar wilt, mix het zoals jij het wilt en creëer je eigen stijl. A brand for the Girl, who owns her L O O X S! LOOXS LITTLE - LOOXS 10SIXTEEN - LXS the female LOOXS Revolution brengt 7 gecoördineerde maandleveringen per jaar uitsluitend voor meisjes, onderverdeeld in 3 collecties (PRE SPRING-SPRING-FALL) LOOXS 10SIXTEEN De LOOXS revolutie begon in 2017. Na een aantal jaren als LOOXS Girls door het leven te zijn gegaan is het nu hoog tijd voor een nieuwe naam. Een naam die past bij de transformatie en groei, die je ook in de collecties terug ziet. Iets ouder en iets meer stylish, maar nog altijd fun met een sporty twist: LOOXS 10sixteen. De designs worden altijd gemaakt met oog voor detail, kwaliteit en comfort. Het is belangrijk om lekker vrij te kunnen dansen, gek te kunnen doen met vriendinnen en je tegelijkertijd mooi te voelen. Ons motto is; Loving yourself is the biggest revolution! De LOOXS 10sixteen collectie is verkrijgbaar in de maten: 128 t/m 176. LOOXS LITTLE LOOXS Little is aandoenlijk en schattig, maar ook stoutmoedig en gedurfd. Als het op de kwaliteit van de designs komt, gebruiken we uitsluitend zachte en comfortabele stoffen. COMFORT is het sleutelwoord voor elk item in de collectie We houden er van om verschillende stylen te 'mix en matchen' en zijn dol op subtiele details. Stippen, strepen, strikken en ruches, het draait om de kleine speelse details in de LOOXS Little collecties Deze meisjes zijn onze muzen, hun speelse gedachtes inspireert ons iedere dag opnieuw. Onze designers hebben een 'groep 1-3' meisje in het oog als ze deze collecties ontwikkelen. De collectie is verkrijgbaar van maat 92 t/m 134