Product zoals omschreven

alles prima!

Ik heb de opblaas schildpad gekocht en ben er heel tevreden mee. Ligt en zit lekker en ziet er leuk uit. Alleen de lucht afpompen is een beetje gedoe vanwege de poten maar ik heb het er wel voor over :)

Snelle, vlotte service

De levering was vroeger dan verwacht, de prijs zeker oké. Ik ben tevreden!

Prima op te blazen, heerlijk nu

Prima badje, geeft verkoeling en simpel op te blazen.. (zelfs met de mond ;)

Bij onze bestelling van oa een luchtmatras stelden we helaas vast dat deze bij gebruik druk verloor. Na het doorgeven van dit defect werd dit zeer snel opgelost. Bedankt voor de goede service!!

Snel besteld, snel geleverd!!

prettige ervaring!!!

1 min puntje...ik kreeg de bevestiging op ongewenste berichten..!!

Slechte ervaring. Totaal geen communicatie.

Op 25 juni een bestelling geplaatst, waarbij het dezelfde dag nog verstuurd zou worden. Daarop heb ik een orderbevestiging ontvangen met een mail dat de verwerking van de betaling gelukt was. Vervolgens bleef het stil. Op 27 juni nog ge-smst, geen reactie. Op 30 juni ge-appt, wederom geen reactie. Uiteindelijk op 1 juli uit het niets toch een verzendbevestiging ontvangen.

Gewoonweg perfect!

Op vrijdag besteld, zaterdag middag in huis. Werkt perfect en gaan we nog lang genot van hebben!

Goede service!

Snelle levering en beloofd wat ze zeggen

We hebben een mooi zwembad besteld en aangezien er een run op zwembaden was, hadden we nooit gedacht dat we deze zo snel geleverd zouden krijgen. Dus wel! Superblij met het zwembad.

1 doos nageleverd. Mail keurig door leverancier beantwoord en afgewikkeld.

Prima prijzen, prima levering

Goede ervaring. Mooie prijzen en wordt netjes afgeleverd.

Prijs kwaliteit verhouding is netjes, vlotte afhandeling. Prima dus.

Super vlotte levering!

Gelijk vlot geleverd super, ondanks corona waarschuwing van late leveringen toch gewoon in 1 dag binnen heel fijn

Snelle en correcte levering

Aangekochte zwembadlamp werkt perfect! Bovendien snel en correct geleverd!

Snel, gemakkelijk en scherpe prijzen

Ik heb voor het eerst bij Sportshoppro besteld onlangs. Mijn ervaring is dat ze scherpe prijzen hanteren en ze snel leveren. Betaling kan achteraf, dus bestellen zonder risico. Ik beveel sportshoppro echt aan!

Slecht echt slecht.

Bestelling gemaakt op 4/7/2020 product op voorraad. 14/7/2020 zonder verdere uitleg bestelling gecrediteerd (product staat nog steeds op voorraad).24/7/2020 gebeld waar is mijn geld, voice-mail er worden geen gesprekken aangenomen. product staat nog steeds op voorraad, ik begin het gevoel te krijgen dat ik mijn geld kwijt ben :(

Gewoon goed

zoals het hoort te gaan .

Snelle levering, geen contact

Ondanks de waarschuwing qua levertijd ivm drukte en Corona, had ik mijn bestelling binnen drie dagen in huis. Wel per app en mail contact gezocht hoe lang de levering zou duren, hier geen reactie op gehad. Dus levering snel! Communicatie kan beter.

Snel bezorgd, degelijke bagagedrager

Ik heb de achterkant van mijn bij de fiets geleverde bagagedrager door het optillen van het achterwiel van de fiets, met een eraan hangende fietstas, eraf getrokken. Ik weet dat die dunne aluminium bagagedragers niet veel kunnen hebben, maar ik had dit niet verwacht. Het positieve is, dat mijn vrouw, die dezelfde bagagedrager heeft, nu op kan passen. Ik ben gaan googelen op bagagedragers en vond die aluminium lichtgewicht dingen qua doordachtheid bij de montage tegenvallen. Deze van Steco kan 35 kg aan en tillen ook nog. Verder heb ik de voorbeeldfoto's van Steco bekeken en in diezelfde opnamepositie van die voorbeeldfoto's foto's gemaakt van mijn fiets met kapotte bagagedrager en zo kon ik mijnafbeeldingen op de pc naast die van Steco bekijken. Zo kon ik beoordelen of de Steco bagagedrager kon worden gemonteerd. Ik miste 2 RVS boutjes en wat ringetjes en moertjes, en die heb ik uit pa's erfenis gehaald en gebruikt. Alles klopte perfect.

Snelle levering en goed product

Ik kreeg mijn product snel thuisgestuurd, werd ook netjes op de hoogte gehouden. We hebben veel plezier van onze aankoop.

Goede service, snel geleverd.

Was iets misgegaan in de mail over achteraf betalen. Hierover gemaild. Snel beantwoord en wordt aangepast om verwarring te voorkomen. Goede service én snel geleverd, ik bestel de volgende keer weer hier.

Goede ervaring! Deed wat ze beloven

Goede ervaring! Deed wat ze beloven

Oosterstraat 43696

9711NN Groningen

Over Sportshoppro

Sportshoppro.com is uw aanbieder van sport- en recreatieartikelen. Of u nou op zoek bent naar artikelen voor uw favoriete sport of zomerartikelen zoekt....ons assortiment is breed en ruim gevuld, waardoor de kans groot is dat u slaagt. Uiteraard zorgen wij voor zeer scherpe prijzen en een snelle levering! Kijk gerust eens rond op www.sportshoppro.com!