Volgens het boekje.

Prima omschrijving van het product en de daarbij behorende levering is naar alle tevredenheid gegaan.

Geen klant contact

Bij mijn bestelling helaas geen track and trace code gekregen, wel stond binnen 3 dagen de bezorger voor de deur die 1 can de twee parketten onder achter in zijn bus had en deze aan het einde van zijn ronde langs zou brengen. Niet dus, volgende dag ook niet bezorgd. Dus dan wil je contact opnemen met de winkel maar dat kan je vergeten. We zijn een week verder en heb nog geen reactie op de watts app of mail. Ondertussen ook contact gezocht met DPD die zouden het de volgende werkdag bezorgen maar ook niet dus na weer contact met DPD is het gelukkig wel geleverd omdat het parket bijna weer terug gestuurd was. Dus zolang er geen fatsoenlijke klante service is was dit mijn laatste bestelling.

Prima prijs, snel geleverd

Ik heb bij Sportshoppro onlangs chloorshock voor in het zwembad besteld. De prijs was in orde en de levering gebeurde snel en probleemloos.

Snelle levering en goede afhandeling

Goed en correct

Amazing !!

Geweldige ervaring , klasse!! Heel blij met de jacuzzi !!

Goed afgehandeld

Netjes antwoord gekregen en goed afgehandeld. Whatsapp werkt niet maar op e-mail reageerde men uitstekend.

perfect

vandaag besteld en de volgende dag in huis en de kwaliteit / prijs verhouding is perfect. We zijn heel blij en voor van ons een dikke 10

Zoals verwacht goed

's avonds na 19u besteld en 2 dagen later geleverd.

vandaag besteld, morgen geleverd !

Onze eerste aankoop en ervaring met Sportshoppro is zeer goed ! Zoals beloofd, netjes op tijd geleverd !

Snelle levering, zeer tevreden en judopak is naar wens

Snelle levering, zeer tevreden en judopak is naar wens

Snelle en adequate levering!

Vlak voor de vakantie nog snel een bestelling gedaan en zeer snel in huis.

tevreden met onze aankoop

aankoop en levering is heel vlot gegaan,,we zijn tevreden

Alles naar wens gegaan

Alles goed gegaan en product perfect

was binnen 2 dagen geleverd heb het product nog niet gebruikt, maar heb dit product met alleen elektra aansluiting en voldoet volgens mij aan alle voorwaarden.

Ik heb voor de eerste keer bij sportshoppro besteld. Het is mij uitstekend bevallen. Goede service en snelle levering. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

snelle en correcte levering

De hoofdkussens zagen er op foto witter uit dan in werkelijkheid. Voor de rest ben ik tevreden over de levering.

Prima service!

Goede, snelle service!

Product prima, klantcontact slecht

Het product zou dezelfde dag verzonden worden. Nu met alle COVID-19 pericelen begrijpen we dat dit niet gebeurt. Na een week nog niets gehoord. Klantenservice gebeld --> telefoonnummer niet bereikbaar, whatsapp gestuurd naar bedrijf --> geen reactie, bericht via Facebook --> reactie dat ze het in behandeling zouden nemen. Tot onze verbazing kregen we het product de dag na onze "klacht" toch binnen. Product is helemaal prima, niks mis mee. De klantenservice kan echt beter.

Poor service

No response on WhatsApp, no response on email, no response Facebook and no response on the phone They forgot to deliver my order and had to wait 6 days for “next day delivery” Won’t be using them again

Snel geleverd, goede producten

Wat spulletjes besteld voor de spa. Snel geleverd en goede kwaliteit voor een nette prijs.

Prima producten voor een goede prijs echter matige logistiek en slecht bereikbare klantenservice

Ik had mijn producten vrijdagmiddag 3 juli 2020 besteld, kreeg pas op dinsdag het trackingnummer per email en de order werd op woensdag geleverd. Als het erg druk is en het 3 dagen duurt om een order te versturen, vermeldt dat dan op je site. Ik heb op Whatsapp gevraagd wat de status van mijn order was, maar kreeg geen reactie wat niet prettig is. De order is uiteindelijk goed aangekomen, het zwembadspeelgoed was top en was nog net op tijd voor het kinderfeestje.

Slechte bel info ivm verkeerde bestelling

Ik probeer steeds te bellen steeds voicemail dat ze de telefoon niet op kunnen nemen, want ik heb iets besteld en krijg iets anders slechte zaak ik heb al ingesproken om terug te laten bellen nee hebben ze nog niet gedaan ik blijf bellen

Snelle levering.

De bestelling van mijn rubberboot Mariner 3 had ik snel binnen. Al mee gevaren, fijne boot en erg solide. Helemaal top, tot de volende keer!

Oosterstraat 43696

9711NN Groningen

Over Sportshoppro

Sportshoppro.com is uw aanbieder van sport- en recreatieartikelen. Of u nou op zoek bent naar artikelen voor uw favoriete sport of zomerartikelen zoekt....ons assortiment is breed en ruim gevuld, waardoor de kans groot is dat u slaagt. Uiteraard zorgen wij voor zeer scherpe prijzen en een snelle levering! Kijk gerust eens rond op www.sportshoppro.com!