a++++++++++++++

top

alles zoals het hoort

alles is naar wens verlopen, de levering was zeker op tijd (zelfs in corona tijden).

Gewoon goed, zoals een webshop moet zijn!

Heb nog even contact gehad met de helpdesk om het adres aan te passen. Dat ging vlot en soepel dus ik ben te vrede.

heel tevreden

snelle levering. goed verpakt. moeilijkste is keuze maken uit het ruime assortiment....

Goeie service, prima prijs en snel geleverd. Voor de 1e keer

Voor de 1e keer hier bestelling gedaan , helemaal tevreden , top. Goeie service, goedkoop en supersnel in huis. Bedankt Sportshoppro.

Snelle levering en snelle reactie op mijn vraag

Levering was in ieder geval snel geregeld.

Zeer tevreden !

Bestelde artikelen zijn snel geleverd !

Gewoon goed geregeld

Nooit op deze site iets besteld, zal het de volgende keer weer doen. Ligbed voor het zwembad besteld en scheelt gewoon veel in prijs. Zondag besteld en woensdag in huis. Laat het zonnetje maar schijnen, en hopelijk kunnen we er veel gebruik van maken.

Top!!

Het bestellen afhandelen en opsturen Is erg goed Alles snel in huis

Duidelijke communicatie en snelle levering!

Duidelijke communicatie en snelle levering!

Snelle levering goed gehandeld

Ben zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling mijn complimenten

Zou het graag beoordelen, maar hebben het nog altijd niet ontvangen.

Montage was onmogelijk

Leuk product maar konden de handleiding amper lezen (slechte kwaliteit fotos) en de bouten paste niet op de schroeven, hel om in elkaar te zetten dus.

Geen bestelling dus geen ervaring

Ik heb de bestelling nog niet eens binnen gehad, dinsdag mail gekregen dat het verstuurd is maar nog niks binnen..

Sportshoppro is super

DPD was het pakket kwijt geraakt. Klantenservice van Sportshoppro heeft zich er in vastgebeten en ervoor gezorgd dat het uiteindelijk na 2 weken toch is afgeleverd. Bedankt.

Snelle goede levering

Heb mijn bestelling tot op heden nog niet mogen ontvangen

Heb mijn bestelling tot op heden nog niet mogen ontvangen.

Product niet geleverd

Toen we het product bestelden was het op voorraad. We hoorden veel te laat dat het niet meer leverbaar was. Volgende keer aub meteen op niet leverbaar zetten. Maken mensen blij met een dooie mus

Product net ontvangen

Na veel gedoe met verzending tevreden met product.

Verzending liep niet goed, communicatie was onduidelijk maar uiteindelijk product ontvangen (opgehaald). Tevreden over product.

Super als verwacht

Vroegtijdig geleverd... Superprodukt

Tevreden klant

Hier een tevreden klant. Fietstas besteld vrijdagavond laat en dinsdag in huis. Betaald via achteraf betalen en dit is ook prima verlopen.

Snelle levering, goede service

Alles was super snel binnen, en van goede kwaliteit.

Duidelijke webshop en zeer snelle levering

Goede shop

Zeer snelle service@@

Ik was een beetje achterdochtig omdat ik iets ging bestellen bij een shop waar ik nog nooit van had gehoord. Maar sjee, heej. Was niet nodig, had mijn artikel de volgende dag al binnen. Dank je wel voor de snelle en vlugge levering...

Oosterstraat 43696

9711NN Groningen

Over Sportshoppro

Sportshoppro.com is uw aanbieder van sport- en recreatieartikelen. Of u nou op zoek bent naar artikelen voor uw favoriete sport of zomerartikelen zoekt....ons assortiment is breed en ruim gevuld, waardoor de kans groot is dat u slaagt. Uiteraard zorgen wij voor zeer scherpe prijzen en een snelle levering! Kijk gerust eens rond op www.sportshoppro.com!