Snel geleverd!

Uitstekende service en snel geleverd

Nergens verkrijgbaar, Sportshoppro kan het snel leveren. Top!

Perfecte service voor een scherpe prijs

Ondanks de Corona crisis verschuilen jullie je niet achter de drukte hierdoor. Dat is mooi om te zien omdat vele bedrijven dit helaas wel als excuus aanvoeren. Ga zo door!

Goed geleverd

Goed geleverd, keurig verpakt

Snelle levering!

Na enkele dagen in huis, ondanks de drukte rondom het coronabeleid, kan niet anders zeggen dan dat het voor mij een positieve ervaring was. Mocht ik in de nabije toekomst nog iets meer nodig hebben, bestel ik weer bij jullie... Dankjewel Sportshoppro!

Competitieve pricing, super levering

Competitieve pricing, super levering

Niet geleverd

bestelling gedaan, op zich alles snel en makkelijk 1 artikel ontvangen overige nooit, track & trace code welke is verstuurd is ongeldig.

Niet heel de bestelling was compleet

Niet heel de bestelling was compleet En dan kan ze ook nog niet tel bereiken Alleen per mail wel snel een berichtje ontvangen en alsnog 5 dagen later de rest nog ontvangen

Zoals verwacht...

Dat het gevraagde op de afgesproken datum is geleverd.

Top.

Snelle levering. Zoals afgesproken

Super snelle levering , voortreffelijk product.

Alles werd goed en snel geleverd. Top!

Niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen ja de rekening

Men maakt waar wat men beloofd!

Product besteld en betaald, maar door fout post nl niet gekregen. Sportshoppro heeft snel en correct de zaak hersteld en binnen twee dagen alsnog product opnieuw opgestuurd en gekregen. Prima service! Ga zo door.

Prima, geen op of aanmerkingen

Prima, enige puntje is telefoon opnemen en reageren op whatsapp

Geen support bij defect zwembad - Reeds 2 weken gemeld !

We kochten nog geen jaar geleden een zeer groot zwembad met volledige installatie, warmtepomp, ... . Het zwembad roest verschrikkelijk erg en de linder is op verschillende plaatsen volledig gescheurd-gekrakeleerd. Aangezien het zwembad maar een halve zomer dienst heeft gedaan, is dit abnormaal en moeten wij constateren dat dit constructiefouten zijn. We hebben de vraag voorgelegd, meermaals rel. proberen contact op te nemen, maar tot op heden (van 11 april tot op heden) nog geen oplossing mogen vernemen van SportShopPro. Erg! HEEL erg! Binnen garantie (minder dan 1 jaar oud) en geen gehoor krijgen, vinden wij heel onprofessioneel !

Gewoon goed

uitgebreid assortiment, lage prijs en snelle levering

Slecht

Product 25-4-2020 besteld en betaald € 39,95. Daarna was het stil. Na een week eindelijk een mailtje dat het product niet meer voorradig was. Ik vond dit wel erg lang duren. Het contact (na een week) was plezierig, persoonlijk en vriendelijk! Ze hebben mooie spullen en ik zal een volgende keer zeker op hun site kijken. Misschien handig om op de website een opmerking te plaatsen dat alles wat langer duurt i.v.m. de grote drukte (wat natuurlijk erg fijn is)!

Snelle levering goed product

Ik las goede revieuws over deze site,besloot te bestellen en het pakket kwam zeer snel.ik ben heel tevreden

Zeer overzichtelijke website, Gemakkelijk

Alles ging perfect alleen wel heel goed ingepakt

Wat ik besteld had kwam snel binnen alleen het was 3 x ingepakt

Af

Niks op aan te merken

Prima maar een aantal zaken ter verbetering

- Accu is beschadigd - tevens geen uitleg meegeleverd - over hoe deze dient te worden aangesloten aan buitenboordmotor Verder wel alles in orde

Fast and user friendly web site and super fast delivery.

Zeer snelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering

Oosterstraat 43696

9711NN Groningen

Over Sportshoppro

Sportshoppro.com is uw aanbieder van sport- en recreatieartikelen. Of u nou op zoek bent naar artikelen voor uw favoriete sport of zomerartikelen zoekt....ons assortiment is breed en ruim gevuld, waardoor de kans groot is dat u slaagt. Uiteraard zorgen wij voor zeer scherpe prijzen en een snelle levering! Kijk gerust eens rond op www.sportshoppro.com!