👍

Prima winkel. Levert op tijd product is goed.

Snelle levering en alles netjes verpakt in stevige dozen.

Geen communicatie mogelijk!

Na een bestelling geplaatst te hebben. Is deze gedeeltelijk geleverd. Op zich niet erg als ik maar antwoord krijg of de andere helft van de bestelling wel komt! Alleen dat is totaal onmogelijk!! Heb gebeld, gemaild. Geen reactie!!! Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wel klaar mee ben. In tijden van corona snap ik dat het druk is maar zorg wel voor een vorm van communicatie. Nu lijkt het erop dat deze webwinkel niet (meer) bestaat terwijl ik voor een flink bedrag een bestelling heb gedaan! Hopelijk komt er na deze revieuw dan toch een vorm van communicatie van jullie kant! Ik wacht nog even af!

Niet bereikbaar

Niet bereikbaar. Reageert niet op app of voicemail. Ook voldoet de "voor 16u besteld, dezelfde dag nog verzonden" niet.

Bereikbaarheid is onvoldoende ,

Hallo mheer de pomp is in goede staat aan gekomen. Goed verpakt., Mooie uitstraling van de pomp. Wij zijn benieuwd wat het effect gaat zijn. Ik wil u een aantal adviezen mee geven., Het telefonisch kunnen bereiken van jullie is zeer slecht. Nu houd ik rekening met de corona, maar dat zou beter mogen., en de mails worden naar mijn mening niet snel beantwoord. Mvg daniel

Top, snel geleverd!

Alles zoals het hoort en snel geleverd in deze moeilijke tijden!

Goed verlopen

Mooi prijs en snel geleverd. Er is geen communicatie betreffende de bestelling, even vertwijfeld geweest of de bestelling goed was gegaan. Bestelling werd keurig geleverd, alles keurig verzocht.

Doet wat het beloofd

Snelle levering voor een scherpe prijs

Zeer goede service en snelle verzending!

Laatst een bypass besteld voor een warmtepomp, deze winkel is niet duur en verzending gaat onlangs de Corona zeer snel!

van de Graaf

Snelle mail reactie. Jammer niet telefonische bereikbaar. Wacht nog op onze trampoline is ons beloofd dat het snel geregeld zal zijn.

Hele snelle reacties en goede service

Vriendelijk contact en ook scherpe prijzen! Goede mix wat mij betreft.

Goed en snel geleverd

Prima club

Bestelde warmtepomp voor zwembad correct afgewikkeld, Snelle bezorging

Bestelde warmtepomp voor zwembad correct afgewikkeld, Snelle bezorging

Snel een heerlijke tent in huis

Online een zoektocht gestart naar een nieuwe tent. De easy camp oak grove 500, die wilden we graag hebben. Bij Sportshoppro was die het goedkoopst! En met 3 dagen hadden we hem in huis!

Super snelle service ondanks deze bizarre tijden

Er werd vermeld dat het druk was vanwege huidige tijdenmawr werd netjes binnen 2 dagen geleverd echt top

goede ervaring met deze winkel

komt zijn woord na en goede levering.

super fast delivery

Buying and receiving was great, the toy itself is also pretty easy to assemble and good quality. The only thing I would say is about the slide itself, my son can't really slide no matter how much water I put :P it is shorter than I expected :P but in general very good and fun

De communicatie gaat zeeer moeizaam

De bestelling is supersnel afgehandeld en verstuurt. Door een fout van mijn kant, was dat door de onbereikbaarheid, niet recht te trekken.

Heel snelle levering en correct!

Alles geleverd zoals gevraagd.

Het bestelde product was snel binnen, super!

Na even onbereikbaar te zijn geweest ivm corona-stress heeft Sportshoppro Tim geregeld dat er een nieuw strandstoel werd gestuurd zonder beschadiging; Dus nu een tevreden klant en zal niet aarzelen wederom hier te shoppen! Slechte webshop die beschadigde strandstoel levert en daarna niets meer van zich laat horen. Eerst mailen ze terug dat ze het gaan uitzoeken want geven aan dat dit niet hun normale werkwijze is, maar daarna hoor je niets meer terug na meerdere mail erna.

Goede snelle levering

Mijn bestelling is netjes en snel geleverd zoals aangegeven op de website. Artikelen voldoen aan de verwachting. Ik ben er blij mee!

Levering volgens afspraak

De levering was volgens afspraak ondanks de crisis.

Product voldoed aan de verwachting

Prima service. Duidelijk en snel. En blij met een mooi product.

Fijn product.

Oosterstraat 43696

9711NN Groningen

Over Sportshoppro

Sportshoppro.com is uw aanbieder van sport- en recreatieartikelen. Of u nou op zoek bent naar artikelen voor uw favoriete sport of zomerartikelen zoekt....ons assortiment is breed en ruim gevuld, waardoor de kans groot is dat u slaagt. Uiteraard zorgen wij voor zeer scherpe prijzen en een snelle levering! Kijk gerust eens rond op www.sportshoppro.com!