Goede kwaliteit voor goede prijs !!

Goede kwaliteit voor goede prijs !!

Netjes verpakt en per kerende post�

Netjes verpakt en per kerende post ontvangen. Duidelijke communicatie.

Prettig telefonisch contact en prima�

Prettig telefonisch contact en prima levering.

Erg mooie sandalen en vlotte�

Erg mooie sandalen en vlotte bestelwijze.... Keurig verpakt en erg vlug in huis, erg prettig!!!!

Hele mooie kwaliteit

Hele mooie kwaliteit, snel geleverd, heel tevreden

Zonder discussie in ��n keer goed

Zonder discussie in ��n keer goed

Ik heb niemand gezien

Ik heb niemand gezien, mijn buren hebben het pak ontvangen en gelukkig was het van de post en niet van DHL want dat is een ramp, die gooien het neer of brengen het kilometers verder bij een depot.

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

top!

snelle levering, goed verpakt. en duidelijke site. wel kon ik niet vinden dat op deze schoenen ook lichtjes zaten. maar had via andere site bij zelfde schoenen wel gelezen. uiteindelijk voor deze site gekozen omdat net iets goedkoper was, en het een Nederlandse site is. als verrassing zat bij deze schoenen ook nog een coole dino sleutelhanger! zoontje is super blij!

Fantastische service

Fantastische service; toen bestelde schoenen niet meer op voorraad waren een heel goed alternatief geboden

Ik ben zeer tevreden over Waardijk�

Ik ben zeer tevreden over Waardijk omdat ik de schoenen heel snel in mijn bezit had en omdat ik na een telefoongesprek de schoenen makkelijk kon omruilen. Binnen een week was alles geregeld. Wat ik waardevol vond dat er een kaart met de afbeeldingen van het team van van Waardijk was bijgevoegd. Geeft een vertrouwd gevoel. Een aanrader!

serieux de l achat et la livraison

serieux de l achat et la livraison

De order vlot afgehandeld wat betreft de kwaliteit van van Bommel schoenen die is perfect.�"

De order vlot afgehandeld wat betreft de kwaliteit van van Bommel schoenen die is perfect .

Snelle service, goed verpakt, netjes afgeleverd

Snel en juist geleverd

Snel en juist geleverd

Snel geleverd. Geen problemen

Zeer snelle bezorging!

Zeer snelle bezorging!

Top service!!

Mijn betaling was wel binnengekomen maar door een fout niet geregistreerd bij de bestelling. Telefonisch contact gehad, dit gingen ze uitzoeken. Eerste paasdag werd dit persoonlijk geleverd. Wat een service!

Snelle levering zitten perfect

Snelle levering zitten perfect

Snelle levering, keurig verpakt

Schoenen besteld en netjes geleverd

Schoenen besteld en netjes geleverd. Ben er tevreden over.

Snelle levering. Mooie schoenen.

Al verschijnende malen heb ik online�

Al verschijnende malen heb ik online bij jullie schoenen gekocht en altijd tot volle tevredenheid. Daar ik niet zo mobiel meer ben, is dit een uitgelezen manier om te shoppen. Eerst op jullie site zoeken naar een goed paar, en dan online bestellen.

Zeer klant gericht

Zeer klant gericht, meedenkend en snel

Gewoon erg snel een prima product van�

Gewoon erg snel een prima product van Sendra geleverd.

Langestraat 98

1811 JK Alkmaar

06 538 864 56

Over Waardijk Schoenen BV

Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop. Damesschoenen Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit. Herenschoenen Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.