Een top bedrijf.

Een hele snelle verzending. Het artikel was helaas te klein, maar ook de retourzending ging heel makkelijk. Toen ook gelijk de volgende dag een mail gehad, dat de retourzending bij hen binnen gekomen was. Een top bedrijf!!

Alles snel en correct

Alles snel en correct

Snel

Snel, en volkomen volgens verwachting

Waardijk Schoenen houdt zich aan gemaakte afspraken e

Waardijk Schoenen houdt zich aan de afspraak m.b.t. het terugboeken van de aankoopsom na ontvangst van de retourzending.

Alles ging fout

Bestelling geplaatst en betaald. Kreeg geen bestelbevestiging. Volgende dag toch maar gebeld. Ze hadden niets ontvangen? Betaalbewijs gemaild. Bestelling ontvangen maar dat bleken niet de bestelde laarsjes. Weer gebeld om dit te melden. Pakket voor retour naar PostNL gebracht. Daarna telefoontje dat mijn bestelde laarsjes niet meer op voorraad zijn. Balen want had ze snel nodig i.v.m. Een feestje. Inmiddels een week verder. Laarzen zijn al bij Waardijk retour gekomen en ik mag wachten op mijn betaalde bedrag. Blunder op blunder en geen fijne service.

Snelle leverance ,

Snelle leverance ,aardige mensen

Goed geleverd en ze passen!

Goed geleverd en ze passen!

Behulpzaam en informatief aan de�

Behulpzaam en informatief aan de telefoon, goede service bij retourzending, bericht van ontvangst gekregen.

Perfect qua levering en product!

Perfect qua levering en product!

Goed verpakt en snel binnen !

Ik heb uggs besteld en ze zijn super ! Goed geleverd en snel ! Topp

goed product en keurig afgeleverd

goed product en keurig afgeleverd

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snelle levering

Zeer snelle en nette levering.

Zeer snelle en nette levering.

Snelle levering.

Snelle levering. Correcte mail verkeer

supersnelle levering

supersnelle levering

Shephard pantoffels volgens�

Shephard pantoffels volgens omschrijving en op tijd geleverd. Alles volgens verwachting

Ze staan je direct te woord.

Ze staan je direct te woord. ??

Snel en makkelijk!

Snel levering en makkelijk om artikelen terug te sturen.

Ammann

Prachtige schoenen, zeer snelle levering. Zeer tevreden over deze winkel.

is goed en dat is mooi

is goed en dat is mooi

Snelle bezorging maar incompleet

Snelle bezorging. Echter, in eerste instantie slechts de halve bestelling ontvangen, zodat we met de klantenservice moesten bellen voor de rest.

Precies wat ik zocht en snel geleverd.

Precies wat ik zocht en snel geleverd.

Duidelijke website

Duidelijke website, keurig verzonden.

Goede ervaring

Correct en op tijd verzonden. Schoenen voldoen aan de verwachting!

Schoenen niet naar wens

Ik heb UGGS besteld en ze hebben � 231,95 gekost. De rits aan de zijkant gaat steeds open tijdens het lopen. Voor zo�n prijs mag je wel meer kwaliteit verwachten. De zending was wel snel en ze houden je goed op de hoogte via de mail. Daarom geef ik het 3 sterren

Langestraat 98

1811 JK Alkmaar

06 538 864 56

Over Waardijk Schoenen BV

Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop. Damesschoenen Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit. Herenschoenen Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.