Snelle levering. Duidelijke website met groot aanbod.

Het valt tegen dat het niet zodanig�

Het valt tegen dat het niet zodanig verpakt wordt dat je het in dezelfde verpakking terug kan sturen. Een retoursticker zou ook handig zijn. En je geld niet terugkrijgen als de schoenendoos beschadigd is vind ik nogal ver gaan. Je hebt geen invloed op hoe de post met je pakket omgaat.

Heel snel geleverd en hele mooie�

Heel snel geleverd en hele mooie schoenen

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Beste

Beste Alles verliep vlekkeloos en vlug . Grts j

Prima service. Snel en goed.

Prima bedrijf heel goed en snel geholpen

Prima bedrijf heel goed en snel geholpen

Ben erg blij met de Loints 37 laarsjes

Ben erg blij met de Loints 37 laarsjes. Via Google bij jullie uitgekomen, internet heeft ook voordeel. ! Mijn maat was vaak uitverkocht. Dus ??

Prima contact en service ??

Prima contact en service ??

Uggs, prima ??

Uggs besteld, zeer tevreden, duidelijke foto�s op de site, keurig verpakt en op de aangeven datum afgeleverd. Top !

Snelle levering netjes hoor

Snelle levering netjes hoor

Goed advies via de telefoon

Goed advies via de telefoon, vriendelijke mensen en een vlotte levering

Prima, snelle service. En de schoenen bevallen ook nog eens goed. Goede maat, goede pasvorm en goede kleur.

Snelle levering en fijne klantenservice

Snelle levering. Er was een vergissing opgetreden bij de bestelling. Waardijk heeft snel en adequaat gehandeld om de fout te herstellen. Alsnog tijdig in het bezit van bestelling. Artikel is goed en netjes ingepakt. Instructies zijn duidelijk. Vriendelijke klantenservice. Kortom een fijne ervaring.

Babyslofjes van starchild

Ik had nieuwe babyslofjes van het merk starchild besteld. Binnen 2 dagen had ik ze in huis. Keurig verpakt en ik kreeg ook de track en trace code prima op tijd. De slofjes zijn weer perfect.

Perfecte leverering

Perfecte leverering, super snel en ook een goed advies! Heerlijk bedrijf, aardige mensen! ??

heel vlug gebracht

heel vlug gebracht, en met een fijne korting

Prima ??????

Prima ??????

Alles prima

Alles prima lekker uitleg erbij over duurzaamheid

De levering was snel

De levering was snel. De bevestiging dat ik het teruggestuurd had in goede orde, kwam ook snel. Maar het geld heb ik nog niet terug.

Goede kwaliteit en zeer goede service

Goede kwaliteit, snelle levering en uitstekende service bij ruilen of terugsturen. Top!

Heel snel verzonden goede service to

Heel snel verzonden goede service top??

Helaas zijn de schoenen die ik besteld�achteraf geen compleet paar

Helaas zijn de schoenen die ik besteld had niet beschikbaar en was het paar er in 2 verschillende maten blij dat ik voor achteraf betalen heb gekozen het kan bij sommige bedrijven wel 4 tot 5 weken duren voor je je geld terug krijgt namelijk wel jammer dat de advertentie nog steeds beschikbaar is en de schoenen maat 38 nog kan bestellen terwijl die niet voorradig zijn dat zou beter moeten zodat de klant niet teleurgesteld is en eventueel lang moet wachten op zijn geld

Netjes ingepakt en keurig bezorgd

Netjes ingepakt en keurig bezorgd

Langestraat 98

1811 JK Alkmaar

06 538 864 56

Over Waardijk Schoenen BV

Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop. Damesschoenen Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit. Herenschoenen Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.