Snelle service, precies zoals verwacht, lopen heerlijk, goede prijs- kwaliteit

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Pantoffels supersnel geleverd

Pantoffels supersnel geleverd, keurig verpakt, netjes hoor! Voor herhaling vatbaar, fijne online winkel.

Goede duidelijke site en snelle levering

Goede duidelijke site en snelle levering

Goedendag

Goedendag, Dank voor de vlotte levering. Schoenen maat 43,5 besteld zoals op voorraad online omdat het specifieke merk klein zou vallen. In de correspondentie en op de pakbon stond ook 43,5 maar op de schoenendoos en in de schoen staat 43. Jammer. Ik houd de schoenen wel omdat ze net groot genoeg zijn.

Wat een fijne medewerking

Wat een fijne medewerking. Door een fout van mezelf had ik de schoenen naar een verkeerd filiaal laten sturen waardoor ik ze niet kon passen. Ze waren bereid om deze weer naar een ander filiaal te vervoeren maar toen heb ik ze maar online besteld en waren ze de volgende al binnen. Gewoon fijne, persoonlijke communicatie en behulpzaamheid, fijn!

Perfecte service

De levering en service vanuit de winkel is uitmuntend. Ik zou deze winkel aan iedereen aanraden.

Snelle en keurige bezorging..

Snelle en keurige bezorging... Top pantoffels

Snelle bezorging van mijn bestelling

Snelle bezorging van mijn bestelling, keurig verzorgd.

Snel

Snel, erg snel zelfs en zeer correct

Fijne sloffen aan Gesch�ft

Fijne sloffen aan Gesch�ft. Deze lopen heerlijk, zijn er bekent mee

Prima Goede service en goede retour service (had ik helaas nodig)

De bezorging was supersnel

De bezorging was supersnel, geweldig!

Uitstekende afhandeling.

Uitstekende afhandeling.

Snel verzonden

Snel verzonden, mooie producten

Na prettig telefonisch contact en�

Na prettig telefonisch contact en online bestellen, super snel verzonden en ontvangen!

Verzorgde levering

Snel geleverd. Goede communicatie, en verzorgd geleverd.

Wij hadden via telefoongesprek goed�

Wij hadden via telefoongesprek goed advies gekregen om een andere browser te gebruiken voor een bestelling van actiflex dames schoenen. Wij ontvingen de schoenen de volgende dag al.Helaas waren zij beide niet geschikt (te smal). Aldus uitstekende ervaring met Waardijk Schoenen. De schoenen waren al aanbevolen door mijn orthopedisch specialist.

Goede prijs Wandelschoenen Waldl�ufer

Goede prijs Goede schoen Snelle levering

Goed ontvangen,en snelle levering

Goed ontvangen,en snelle levering

Snel met m�n geruilde schoenen

Fijn en snel met verzenden! Ben blij met m�n schoenen!

De schoenen pasten helaas niet

De schoenen pasten helaas niet. Hier werd niet moeilijk over gedaan. Geld snel weer op rekeni g gestort! Prima geregeld.

Hartelijk dank voor de snelle en�

Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering.

Pantoffels merk Westland

Fijne pantoffels gekocht bij waarlijk. Goede pasvorm, snel geleverd.

Langestraat 98

1811 JK Alkmaar

06 538 864 56

Over Waardijk Schoenen BV

Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop. Damesschoenen Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit. Herenschoenen Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.