Thanks a lot for a pair of shoes.

Thanks a lot for a pair of shoes. Fast delivery and Good Communication.

De bestelling is keurig afgeleverd en�

De bestelling is keurig afgeleverd en netjes op tijd.

Voor het eerst bestelden geprofiteerd�

Voor het eerst bestelden geprofiteerd van mooie korting. Afhandeling via bol.com verliep prima en gaf vertrouwen.

Alles goed

Alles goed: levering ging snel en de schoenen waren zoals verwacht.

Scherpe prijs en snel verzonden!

Scherpe prijs en snel verzonden!

Top bedrijf

Top bedrijf. Via website makkelijk besteld en snel afgeleverd.

Vlotte levering in goede staat�

Vlotte levering in goede staat aangekomen

Compliment voor deze leverancier.

Na enige vertraging in de leverantie, werd helaas de helft van de bestelling geleverd. Na contact met de leverancier werd er direct moeiteloos werk van gemaakt en werd de rest van de bestelling al de volgende dag geleverd. Compliment voor de kwaliteit/prijs verhouding, deze is echt goed. Leverancier eerlijk en betrouwbaar.

Prima service & 1 tipje

Prima service! Helaas waren mijn bestelde schoenen te groot maar het retourneren en de terugbetaling verliepen vlekkeloos. Misschien 1 tip; vermeld iets over de maatvoering bij de producten. Normaal heb ik maat 37 , mijn bestelling viel echt veel groter uit in deze maat.

Uitstekende website met keuze wat�

Uitstekende website met keuze wat betreft bezorgmoment. Razend snelle bezorging. Mooi verpakt, het voelde alsof ik mezelf een cadeau gegeven had. Eerder als eens een foutje gemaakt met bestellen en dat telefonisch prima kunnen rechtzetten, dus ik weet dat de service en klantvriendelijkheid ook meer dan in orde zijn.

prima!

Blij met de sandalen. Snelle levering. Persoonlijk contact zeer prettig en behulpzaam.

Snelle service! Gemakkelijk betalen en je bestelling goed te volgen.

De sandalen zitten goed en lopen goed

De sandalen zitten goed en lopen goed. Het product werd op tijd en netjes afgeleverd.

Snelle levering en de schoenen passen�

Snelle levering en de schoenen passen ook nog eens perfect!

Makkelijk bestekd en heel snel geleverd!

Makkelijk bestekd en heel snel geleverd!

Een vlotte en goede aflevering

Een vlotte en goede aflevering. Duidelijke taal, ging prima??

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

vlotte verzending van helaas moeilijk�

vlotte verzending van helaas moeilijk in Nl te verkrijgen kalfslederen laarsjes van enrico Bruno. pasvorm als gegoten , alleen nu nog lastig uittrekken. liefst zonder sokken dragen

prima !!!!!!

alles loopt perfect

alles loopt perfect

De schoenen lopen heerlijk!

Goede service en twee dagen later had ik mijn schoenen. Ze lopen heerlijk.

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd. Snel geleverd. Achteraf betalen mogelijk.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Ik heb mijn bestelling een week later�

Ik heb mijn bestelling een week later gekregen, oorzaak de schoenen wat op voorraad waren, waren defect. �k heb de schoenen dus gekregen, nu komt het: de schoenen die �k besteld heb was Nubuk leder, wat ik gekregen heb is glad leder.

Tevreden

Vlotte bezorging, goed ingepakt. Duidelijke omschrijving hoe een retourzending te werk gaat.

Langestraat 98

1811 JK Alkmaar

06 538 864 56

Over Waardijk Schoenen BV

Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop. Damesschoenen Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit. Herenschoenen Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.