Snelle en prima service!

Snelle en prima service!

Snelle levering en gunstige prijs.

Snelle levering en gunstige prijs.

Enkele jaren geleden zijn wij in�

Enkele jaren geleden zijn wij in Alkmaar geweest, om schoenen te kopen, echt, al de winkels in centrum af gezocht... niets gevonden! Als laatste zagen wij Waardijk, "Nou vooruit dan maar, de laatste winkel." Had dit veel eerder moeten doen, wat een goed, geselecteerde winkel en kwaliteit en apart! Vrijdag weer een paar heerlijke schoenen gekocht!! Toffe service, niets is te veel en kreeg eerlijk advies. Bedankt meneer Waardijk. Twee oudjes uit Heemskerk.

Super snelle levering

Super snelle levering, geweldige schoenen.

Een hel snelle levering

Een hele snelle levering , prijs technisch goed , mooie kwaliteit zeker aan te raden

Sehr bem�ht einen Schuh noch zu�

Sehr bem�ht einen Schuh noch zu bekommen und eine schnelle Lieferung

spreekt voor zich

Prima vezorgd

Aanrader!

Nette en vlotte afhandeling, scherpe prijzen.

Na telefonisch contact wist ik dat ik�

Na telefonisch contact wist ik dat ik de goede schoenen had. Daarna besteld, snelle en nette levering.

Snelle levering in goede verpakking en�

Snelle levering in goede verpakking en een goed produckt.

Alles was goed

Alles was goed

Bijzonder snelle en nette levering

Bijzonder snelle en nette levering. Een en al gemak. Echt geweldig

Vriendelijke dame

Vriendelijke dame, behulpzaam, oplossingsgericht!

Alles is goed verlopen en snel

Alles is goed verlopen en snel

Wacht al bijna 2 weken op schoenen niks�

Wacht al bijna 2 weken op schoenen niks gehoord zelf 2 keer moeten bellen , maar nog niks wijzer . Geen excuses niks en ook niks nog verstuurd en wel betaald ! Zeer slechte service

Super snelle verzending!

Super snelle verzending!

Prachtige sneakers en uitstekende�

Prachtige sneakers en uitstekende service!

perfecte service

perfecte service. ik had laarzen via internet besteld die er niet waren. geld snel terug. zou beter zijn als er alleen schoenen op de site staan die wel beschikbaar zijn

Fijn contact

Ik heb schoenen online besteld die op dat moment niet op voorraad waren. Deze zelfde levering wordt nu vast gehouden bij de grens waardoor het allemaal nog langer duurt. De mensen van Waardijk staan mij altijd vriendelijk te woord aan de telefoon. Ze houden je op de hoogte en geen belletje is te veel voor ze. Raad deze winkel/ online shop zeker aan.

Snel en keurig geleverd.

Snel en keurig geleverd.

Netjes verpakt

Netjes verpakt, de levering duurde een dag langer maar werd duidelijk daarover ge�nformeerd.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Productkennis. Goede service: gewenste product in een andere kleur besteld en binnen 1 week thuisbezorgd.

Helemaal goed

Helemaal goed. Telefonisch goed bereikbaar. Prima service. Een nabestelling werd tiptop geregeld. !

Snel vlug correct en duidelijk

Snel vlug correct en duidelijk

Vlotte levering,

Vlotte levering, Netjes verpakt.

Langestraat 98

1811 JK Alkmaar

06 538 864 56

Over Waardijk Schoenen BV

Waardijk Schoenen is een Schoenenwinkel met een rijk historie van meer dan 175 jaar! Wij bezorgen u graag het Waardijk-gevoel, zowel in onze winkels als in de webshop. Onze medewerkers hebben allemaal dezelfde passie, en dat is: de juiste schoen zoeken voor elke klant. In de winkel betekent dat dat we op basis van jouw wensen en jouw antwoorden op onze vragen op zoek gaan naar de ultieme schoen. Al moeten we tien keer heen en weer naar boven lopen met twintig verschillende dozen. Wij stoppen pas als jij tevreden bent. En dat doen we ook in de webwinkel. Kom gerust met alle vragen die je hebt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw aankoop. Damesschoenen Voor iedere dame heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie damesschoenen, laarzen, sneakers, pumps en vele andere schoenen voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Westland, Josef Seibel, Lilian, Peter Kaiser, Hogl, Loints of Holland, Paul Green, Dubarry, Sendra Boots, Panama Jack, Waldlaufer en Durea. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in uw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en tevens M (zeer breed). Toch is ons bedrijf geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit. Herenschoenen Ook voor de trendy, hippe en stoere man heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie herenschoenen, laarzen, sneakers, pantoffels , zakelijke schoenen en vele andere voor u samengesteld. Zo bestaat de collectie van Waardijk Schoenen o.a. uit de merken UGG, Waardijk, Josef Seibel, Greve, Floris Van Bommel, Van Lier, Timberland, Mephisto, Chiappini.